vrt

Krajinsko nagnjena vrtni stroji – Misija je mogoče!

Načrtovanje nagnjena vrtne rastline zeleno zemljo

Ko je nagnjena vrt, ena se soočajo z vrsto težav pri njegovem okolice. Med njimi je, prvič, vprašanja o tem, kako najbolje organizirati zunanji prostor.


Dodaj ta vprašanja, ki se vprašal o izbiri rastlin; kako se bodo v svojih nogah in nato zalivati; na prizadevanja, ki bodo potrebni za košnjo svoje trate in nadzora plevel. To je le nekaj vprašanj, s katerimi se soočajo tisti, razmišlja

oprema za vrt nagnjena zemljo.

oprema za vrt zunaj sodobnem foto-zemlje pobočju

Medtem ko je nagnjena vrt je prostor, ki je pogosto najdemo in katerih nakup je lahko bolj ugodna v primerjavi z lažji teren za organizacijo. Toda kako iti razvoj nagnjene vrt? Če je zemlja je najbolj očitna možnost, da je še veliko podrobnosti, ki jih je potrebno razmišljati za uspešno oblikovanje lepe zunanjosti pobočju. Tu je 5 bistveni elementi, ki jih je treba upoštevati pri delu na vrtno teraso.

Drenaža je ključnega pomena za uspešen razvoj vrt terasami pobočju

zemlja-vrt-postavitve-majhnega prostora-zunaj-stopnicah-Brazier

Za uspešen razvoj nagnjena vrtno zemljo, smo začeli z razmišljanjem o odvajanju svoje zunanjosti. Dejstvo je, kot smo zaupali pokrajino, eden največjih izzivov v vrstni vrtu je povezana z dejstvom, da voda teče neizogibno hitreje do spodnje dele zunanjosti.

Podaljšanje-a-vrt-na-pobočju-zemlje-trave-kamen

Sčasoma lahko ta problem pusti določene ravni vrtnem terasi sušenja kot drugi. Vaše rastline bodo trpeli in, glede na organizacijo vašega zunaj, lahko imate tudi težave z osnovami vaši hiši.

Podaljšanje-a-park-zemlja-zunaj-spusti vodo bazena

Za rešitev tega problema, več možnosti so na voljo za vas. Za začetek se lahko odločite za zbiranje vode v bazenu z vodo nastane v spodnjem delu vrtnem naklona. Fontane in slapovi so dobrodošli v prostorih te vrste; bodo potiskanje vode izslediti svojo pot seveda v vodni bazen.

razvoj majhnega prostora vrt cvet zemlje pobočju

Vrt krajinsko zasajene z zelenjavo Huettl krajinsko arhitekturo

Druga privlačna možnost, predvsem za ljubitelje rastlin je treba upoštevati tudi razvoj poševno vrt s terasami barja. Kot je znano, barje je posebno mokro površino, ki je označena s posebno floro. Če imate terasasto vrt, razmišljajo o možnosti zbiranja vode na določenem območju. To bo okrasite svojo zunanjost in boste uživali rastline, ki radi vlago.

Razviti nagnjena vrt in boj proti eroziji tal

vrt-zemlja-postavitve-zunaj-nagib-les pergola

Drugi problem, ki ga tiste, ki načrtujejo ureditev vrta nagnjena zemljo soočajo: boj z erozijo tal. V zunanjo teraso, bo zemlja ponavadi gredo dol na najnižjih ravneh vrtu. Da bi rešili ta problem, menimo, da je oblikovanje več dobro opredeljenih ravneh. Za to smo uporabili opeko tlakovanje ali druge vrste kamna.

oprema za vrt nagnjena zemlja-ideja-jekla corten

Za razvoj sodobne terasasto vrt, menijo zunanja dekoracija materiali nagibajo k možnosti. Poskusite določiti nekatere vaše terase z lesom ali s corten jekla.

Majhen vrt-in-pobočju-zemlja-leseno-dekoracija-dnevna

Poleg tega so nekatere vrste vrtnih okrasnih rastlin, imajo sposobnost, da bi se zemlja bolj odporni proti eroziji. So vaši prijatelji, zato ne oklevajte, da jih uporabljajo za svoj ležeči vrt poševno zemljo! Izberite trajnice ali plezanje: geranije, perunike, jagode, rožmarin ...

Kaj rastline izbrati, da poskrbi vrt zeleno pobočje?

AMENAGER vrt-zemlja-naklon stopnic-house-deco

Zaradi težav z erozijo tal in odvodnjavanje, lahko rastlinski izbira za zunanjo palubo postal pravi glavobol. Torej, v zimskem obdobju, lahko kopičenje vode na dnu vaše terase spremeni v prostor pokrita z zmrzaljo. To je lahko neprijetno za oči in vas vprašam veliko truda, če vaše prebivališče na tem območju te pobočju vrtu.

vrt-in-pobočju-zemlja-postavitve-urejenih terasa-small

Iz tega razloga bi morala izbira okrasnih rastlin in talne obloge, se o tem obvesti. Poleg rastlin, ki nam pomagajo v boju proti eroziji tal, bomo izbrali tudi vrste, ki so enostavne za vzdrževanje. To nam bo prihranilo veliko fizičnega napora na dolgi rok!

Postavitve vrt zunaj strmine-zemlja-vodnjak bazen

Pomislite na vrste rastlin, ki imajo sposobnost, da se kopičijo vodo v svojih listov, za tiste, ki potrebujejo malo zalivanje in ne zahteva košnjo skozi vse leto. rastline zajemata so tudi dobra izbira!

AMENAGER vrt lift-zemlja-majhen prostor terasa

V nasprotnem primeru, tukaj je ideja, ki bodo pritegnili ljubitelje moderne slogu dekor in enostavno vzdržujejo vrtov: odločijo za minimalistično dekor azijskih navdiha. Japonski vrtovi in ​​rocka imajo to prednost, ki zahteva malo vzdrževanja. In ob istem času, pa nam omogočajo, da uživajo zelo privlačno zunanjost!

oprema za vrt nagnjena terasiranje ideja-cvetje-prod

Skrbijo za svoje terase nagnjena vrt! Poskus z območja prekrita z zastirko za rastline, ki potrebujejo več vlage; jih kombinira s suhimi terase vrt tipa pokriva s peskom.

Nekateri vrt načrtovanje deske v zemeljsko pobočju kositi travo lažje

Postavitve ideja vrt strmine stopnice-zemlja-trava

Kako uskladiti svojo postavitev vrta nagnjene zemlje s travo vedno reši? Naš odgovor: to je naloga mogoče pogoj za zagotavljanje opreme do naloge.

vrt-in-pobočju-postavitve na prostem-dnevni prevleka ploščice

Tako bo vzdrževanje trate za vrstne vrta lažje z bencinskim kosilnico. To vam bo dala več svobode gibanja, še posebej, če je vaš zunanji večja.

Kako urediti teraso vrt, ki krepi svojo mobilnost?

zemlja vrt lift-idee-Postavitve-kamen-trava-rastline

Končno mnenje o načrtovanju vrt terasami naklon se osredotoča na načine za lažje gibanje v vesolju. Na splošno velja, zunanje stopnice so najboljši način, da se zagotovi enostaven dostop do vseh svojih teraso.

zemlja-vrt-na-pobočju stopnice-les postelje rastline

Vendar, urejanje krajine z veliko korakov ni najbolj udobna rešitev za starejše in za družine z otroki. Zaradi tega so nekateri lastniki te vrste prostorov, ki jih uporabljamo namestitev na vrtnih poteh vzdolž del terase.

vrt-in-pobočju-Postavitve terasa lounge-les vrt

Poveži se po stopnicah v razvitih območjih, kot so vrtne poti ali manjših terasah je dober način, da se izmenično plezanje s hojo. Dobra ideja, da se omeji tveganje za padce in fizični napor!

Postavitve vrt urejenih pobočjih-zemlja-vse-vrt kamen


About the author

admin