vrt

Sodobna zunanji kamin – 10 načrtovalski vzorci

kamin'extéreur moderne rouge

Poletje je tu in mi ne bo treba skrivati ​​pred mrazom znotraj naše hiše in stanovanja! Danes predstavljamo zunanji kamin z 10 najlepših modelov oblikovanja, ki bo kot nalašč za vsak tip zunanjo teraso ali vrt.


Obstaja nekaj za vsakogar - za elegantno obliko in ultra moderno, je videti, da izberejo tistega, ki vam je najbolj všeč. V zvezi z gorivom, bi morali izbrati med tradicionalnim lesa in tiste z etanolom ali propan.

Zunanji kamin Velika Bowl O'fire s Robeys kamin'extérieur design original

Bomo začeli z ultra moderno - model Urbanfire Modfire je. ta zunanji kamin ki je bil vložen v naravnem jekla je na voljo v več konča - kovine, modra, rdeča o oranžna. Ona je 120 cm visok in pritegne pozornost z impresivno zasnovo.

Drugi kamin, ki ga boste videli, da se imenuje Velika Bowl O'fire, ki je izdelan iz recikliranega jekla. Ona je pravi kos kipa. Zgleda, da se tudi v primeru, ko ni ona s svojo prvotno obliko.

Tretji kamin je Zero s AK47. To je sodoben zunanji kamin z obliko, ki vam omogoča, da sedeti in na njej. Ima tudi prostor za les pod svoj sedež za shranjevanje. To je edinstven kamin v sodobni notranjosti.

Glej tudi modeli slike:

Zunanji kamin krog Zero s AK47kamin'extérieur zero ronde

Prvotno obliko kamin Katanzunanji kamin oblikovanje Katan

ultra moderna oblika kamin Eclypsya eclypsya deco sodoben kamin

kovin in kamna dimnik Sunset metalurgije kamin moderno zaobljen dizajn

Original Kamin Wildfire kamin Požar umetniško oblikovanje

Original Kamin ladja oblika Oblikovanje deco kamin čoln

okrogla zunanji kamin Bella Vita

fondue kamin praktična oblika

Prvotna zamisel sodobna kamin na severu


About the author

admin