vrt

40 izvirnih idej, kako okrasite svoj balkon, da jo

okrasite svoj balkon kavč hidravličnimi valji idejo

Kljub majhnem prostoru, ki predstavlja balkon, vedno obstaja kraj, kjer smo radi porabili čas, da se nekaj zraka, če živite v velikem mestu. ampak kako okrasite svoj balkon da bi bilo še bolj udobno in prijetno?


V tem članku boste našli 40 idej za sodobno in ustvarjalno dekoracijo posebej za balkone majhne prostore, ki bo zagotovo vas navdihujejo. Tu je več kot 40 navdihujoče ideje:

40 idej, kako okrasite svoj balkon

okrasite svoj leseni balkon kavč blazine tepihi idejo

okrasite balkon lahko z malo ustvarjalnosti zelo enostavno in možnosti so res veliko. Izbirate lahko glede na tla, ampak imitacija trave je pogosto prednost, saj ustvarja vrt učinek. Ko talno oblogo, boste začeli razmišljati o oblazinjenje.

Ideja vertikalni vrt na balkonudeco balkon majhen prostor okrasitev ideja

Pohištvo na majhnem balkonu naj bi najmanj prostora, ampak imajo tudi moderno in zanimivo obliko. Če balkona je res majhna, nato pa dva lepa stoli zadostuje. Vendar jih bo v svetlih barvah ustvariti veselo, sodobno opremo. Blazine in Turki so tudi odlična izbira za okrasitev balkonov in še posebej, če želite urediti prostor za sprostitev in počitek.

Okrasite balkon s cvetjem

cvetje okrasite svoj balkon talne mat hidravličnimi valji idejo

S prihodom lepo vreme, si vsi želimo, da skrbijo za naš zunanji prostor za uživanje. Preoblikovanje svoj balkon v življenje je lahko prava umetnost.

balkon dekoracijo v veselih barvah kako okrasite svoj balkon

Večina balkonov so razporejeni po dolžini. To je dokaj preprosta, da jih razvili in jih spremenili v prijazno in prijetno mesto. Urediti svoj balkon z mizico in stoli, da uživajo v zajtrku na prostem.

Štiri sodobno zunanjostokrasite sodobno balkon

Kako okrasite svoj balkon za kraj svojih sanj? Preden začnete, morate najprej vedeti, kaj želite storiti. Si želite počitka? Kosilo? Ali pa samo poskrbel za vaše rože. Vse je mogoče!

elegantno dekoracijo balkon

okrasite svoje balkonske Layouts

Stavite na toplih, naravnih barvah. To rajouteront večjo svetlost in svežino v vaš zunanji prostor. Vedite, da so mali predmeti pomembno. Prilagodite svoj balkon je tudi tisto, kar je najbolj pomembno. Vaš balkon je treba govoriti s tabo, medtem ko ostaja v skladu s svojim notranjim prostorom.

Mala moderno balkon

okrasite svojo moderno balkon

Ni potrebe, da kupujejo drage pohištva preveč. Sedaj lahko najdete vse, kar je koristno, v veleblagovnice. Majhna miza je nekaj rastlin lahko vaš prostor v pravi zeleni raj.

Zen oblikovanje balkon

okrasite svojo Zen deco balkon

Če želite spremeniti vaš balkon v območju Zen, ne oklevajte, da namestite majhen vodnjak z vodo. To bo prineslo svežino in vedrino vsem. Če želite dokončati ta japonski slog balkon, ne pozabite, da okrasite kamenčke. Poleg naravnih materialov prednost pri ustvarjanju zen balkonom.

Majhen balkon s sodobno kavč

okrasite svoj primer balkon

Če je vaš glavni cilj je ostalo, zato se odločijo za mehko kavč. Na ta način lahko v celoti uživajo svoje najljubše knjige. Dekor okoli njega je prav tako pomembna. Zanesite se na šibki svetlobi in sveže zelene rastline.

Balkon z zelenim dekor

zelene balkonske Postavitve

Če vam zmanjka prostora na vašem balkonu, vam priporočamo, da kupujejo stole in zložljivo mizo. Torej, lahko shranite v vsakem trenutku, da se prepreči nered. Prav tako lahko ustvarite svojo majhno mizo. Lahko naredite tabelo z majhno oblači vrniti lesnih palet ali leseno skrinjo.

balkon plezalci

Decembrski -verdoyante balkon majhnem prostoru

Če želite spremeniti vaš balkon v pravi raj, je čas, da bi začeli. Namig: lahko obkrožajo svoj zunanji prostor za plezalce, da bi se izognili poglede sosedov.

Balkon okrašena z zeleno steno

deco balkonske zanimive rastline

Ko je eden majhen balkon, lahko vsi zavzamejo preveč prostora - celo rastline. Da bi se izognili nered, lahko rastejo rastline na steno. Ta zelena stena je prava poslastica za oči. Raje aromatičnih in dišečih rastlin, da ga v celoti uživati.

Bring čarobno z raje šibki svetlobi

Sodobna zasnova majhen balkon

Za osvetlitev balkon, izberite šibki svetlobi. To bo poudarilo prijetno vzdušje, ki ga želite posredovati. Girlande, sveče in fosfor so možnosti prav tako idealni, kot vsako drugo.

idee deco balkon skandinavski slog

Na majhnem prostoru, kot je na balkonu, je bolje, da ne premešamo preveč barv in materialov. Osredotočite se na eni ali dveh osnovnih barv. Izberite pohištvo iz naravnih materialov in tople barve stavil na pribor.

Še ena japonska navdih balkon

Postavitve majhna Zen balkon

svetlo obarvane Balkon dekoracija

deco balkon svetle barve

Balkon s sodobno opremo

sodobna deco balkon

Dekoracija moderno balkon z lesenimi ležalniki

deco balkon dolg leseni stoli

Balkon okrašena z zelenimi rastlinami

deco balkon sprostiti prostor

Deco cvetlični balkon

deco balkonske rože

Deco balkon udobno

deco balkon skandinavski slog

Okrasite balkon barvno

slikovito deco balkon majhnem prostoru

čiste barve za manjšim balkonom

sodobna deco majhen balkon

Uživajte poglede na dobro vzdušje, da je mogoče

deco ustvarjalni majhen balkon

deco eleganten majhen balkon

deco zanimiv majhen balkon

deco terasa interessante

deco vesel malo balkon

deco majhen balkon sočnice

-Zen navdih dekoracijo balkon

dekoracija majhna prijetna balkon

dekoracija balkonske rastline

okrasite svoj balkon-Dee

okrasite svoj balkon ustvarjalne ideje

majhen balkon Postavitve ideja

sodobna deco ideja balkon

Prvotna zamisel deco balkon

Zanimiva ideja dekoracijo balkon

idee dekoracijo majhen balkon

idee dekoracija strehi terasa majhnem prostoru

romantična ideja deco majhna blacon

deco balkon moderno elegantna

majhen balkon deco elegantno

Majhen sodobna deco balkon

majhen balkon lesa pohištvo


About the author

admin