vrt

Streha vrt je prihodnost mest


A zgodovinski viri pravi, da Semiramide, Kraljica iz Sabe v času kralja Salomona, je odredil, da so rastline v svoji domovini posajene v svojo palačo. Namakanje od Hanging Gardens je bil zasnovan odlično kljub težavam.

Strešni vrt v sodobnem mestu Sodobna streha vrt

Človek se je zanimal v naravi tisočletja je .Ti dni naša mesta so postali betonske džungle ali mali košček zelene je postala velika vrednost. Nepremičnine je predraga, zlasti v središču mesta, in rezerva zemljišč za javne parke, je težko ali celo nemogoče. Rešitev tega urbanega problem je gradnja strehe vrtu ali pokrovnosti tal stavb. pogosto videli te vrste strešnih vrtov, zlasti v razvitih državah, kot so Združene države Amerike, Japonska, Nemčija in druge. V velikih mestih, kot so New York stanovanj (penthouse) precej drage, so hiše na strehah velikih zgradb obdan z rastlinjem za rekreacijo in dekorativne namene.

Razvoj višine vrt Postavitve vrt deco streha

Ta vrsta strehe vrtu lahko ogromno zanimanje za biotsko raznovrstnost v mestih, vegetacija je vir kisika, temveč lahko igrajo vlogo toplotni izolator za streho. Izbira rastlin in načrte ima tudi velik vpliv na strešnem vrtu v smislu vpliva na okolje. Evropski zakoni so v veljavi za razvrstitev zgradb in njihove vplive na okolje, razvrščanje po ekoloških merilih, s katerimi bo mesto v naslednjih nekaj letih je lahko velik strešni vrt.

Sodobna vrt z leseno opremo streho vrt deco les

Vrtno pohištvo Deco Postavitve streho vrt

Deco zanimivo vrt supe prvotna deco vrt

Lepo urejen vrt strehe Postavitve deco vrt

oblikovalci streha ultra zasnova strehe vrt

Prvotno obliko vrtPrvotno obliko strehe vrt

Vrt z eksotičnimi rastlinami streha vrt eksotične rastline


About the author

admin