Deco ozadje ali kako povečati prostor v majhni sobi – anews24.info

Deco ozadje ali kako povečati prostor v majhni sobi


Toda bele stene niso najboljša možnost. To je najbolje, da izberete barvo, med njimi la crème, bež do svetlo rumeno, pesek, bledo roza, breskve, sivo, modro-siva, siva, zelena, svetlo zelena, svetlo modra in modro-zeleno. Hkrati upošteva svetlost v prostoru. Če gre za majhno temno sobo, morate toplih barv. Če pa je soba dovolj svetla, si lahko hladne barve.

Tukaj je, kako lahko majhen prostor videti večji, če preklapljate različne vrste ozadje dekoracijo

tapete deco ideja spalnica postavitve

Vtisnjena ozadje lahko povečavo nobenega prostora. To ustvarja igro senc in količine, ki daje vtis večjega prostora. Svetleči ozadje lahko tudi iluzijo večjega prostora.

Uporabite lahko tudi majhen prostor za potiskane ozadje. Če želite, da se držijo na steni, je bolje, da se z manjšimi vzorci. Ampak, če imaš visoke strope, izberite horizontalne strukture. Če imate veliko slik na stenah, izberite enobarvno ozadje.

Barva ozadja jasno ribolovna območja

ideje ozadje sodobne steno dekor

Združite svetlo mlade in smetana barve s svetlo vijolično, prašno roza, svetlo zelena ali rdeča amortizirajo. Svetlo roza gre tudi z zeleno solato, svetlo vijolično in modro. Zelena lučka dobro združuje s temno zelena, vijolična in roza. Sivo-zelena gre pri sivi in ​​češnje. Zelena luč se bo tudi z vijolično, magenta in svetlo magenta.

Dekor z ozadje je lahko zelo elegantna, če boste sledili naše nasvete

Deco ozadje sodobna hiša steno

Različni nasveti za ozadje

Ideja našega prvega vrha je, da je ozadje mono ali preprosto vzorčasto ozadje na treh stenah in neokusen ali ozadje z velikim vzorcem na četrti. Ta četrta stena bo izbran glede na to, kaj želite pokazati. Morda boste želeli, da vaš velik zaslon televizorja, a Backsplash ali police? Ali pa naredite delovni prostor ali sproščeno prostor?

Tukaj je majhno spalnico, kjer zahvaljujoč ozadje prostor neskončnosti zraka za

ozadje dekoracijo sten notranje ideja

Nasvet delitev

Uporabite ozadje iste barve, vendar z drugačnega materiala v isti sobi. To je lahko dvobarvni ali potiskane ozadje. Put temno ozadje na najnižjem delu stene in vžigalnik na vrhu stene. Meja med tema dvema deloma stene mora biti zelo tanka. Meja Širok bo vizualno zmanjša višino prostora.

Vodoravne ali navpične črte lahko pomaga vizualno povečati prostor v majhni sobi

ozadje rože deco linije

izmenično Nasvet

Če je soba zelo majhna uporabo dveh različnih vrst ozadja. Lahko uporabite tri v večjem prostoru. V ozadja morajo biti v barvah in podobnih motivov ali vsaj gredo dobro skupaj. Daj jih kot običajno, ampak v presledkih internirani. Na primer dal dve zvitke iste vrste, po zvitek drugačne vrste in poskusite znova.

Ko je eden drugačno steno ostalih treh rezultat je zelo oblikovanje

tapete dekor diagonalne črte

3D Nasvet

Če vam je všeč ozadja z velikim 3D elementov, vendar je ta vrsta ozadje je morda malce preveč za vaš del v tem primeru vzeti zvitek, zmanjšati nekatere od teh elementov in jih prelijemo na jasni ozadje. Ti bodo videti kot dekorativnih elementov na ploščice.

Nasvet Decoretto

Jasna ozadja brez motečih vzorcev v majhnem prostoru lahko krasijo še večjo Decoretto nalepke. Na primer lahko Čvoruga nekaj veliko krizantem na steno vertikalno ali horizontalno. Ne bodo vizualno zmanjša prostor v svoji sobi.

Bodite kreativni in uporabite kot vidite fit decorettos

Deco cvet ozadje

Deco 3D ozadje čoln

Nadomestni deco tapete

Deco ozadje Decoretto ribolov

Deco ozadje potiskane blue

ozadje roza vijolična deco


Like this post? Please share to your friends: