Izdelava izvirno Presence banka je zabavno in enostavno s temi 5 projektov! – anews24.info

Izdelava izvirno Presence banka je zabavno in enostavno s temi 5 projektov!

Prvotna zamisel dejavnosti Presence-proizvodno-otrok

Poletje je pravi čas za raziskovanje ustvarjalnega rekreacijo na prostem. Toda, ko je vročina zunaj postane preveč intenzivno, zavijemo kul naše domove.


V teh časih dneva, mnogi starši svoje zamisli za obrt na svoje otroke. To je način, da jih uživajo v hiši, medtem ko jih uči, kako narediti različne predmete za dekoracijo vrtec. Danes smo samo zanima tovrstnih ustvarjalnih projektov. Odločili smo se, da govorimo o

Original proizvodne Presence projekti,

saj je to prijazno velja tudi to prednost, da za učenje, kako majhen dvigu denarja, potem vlagajo v dar ali dejavnosti, ki jih naredi sanje. V mesecih od junija do septembra, so ravno v času, ko so otroci in najstniki prosto oblikujejo dejavnosti, ki jih lahko prinese nekaj denarja na stran. In kaj boljši od prvotnega Presence banka ohraniti varen pred radovednimi očmi?

Prvotni prašič Presence banka pobarvan barva skrilavca

Original Presence banka-slika-črno-idee-DIY-otrok

Začnemo z dokaj preprostim ročnim projektu dejavnosti. To vključuje pleskanja prašičje Presence banka že imamo pri roki, da ga bolj trendovski in zabavno videz. Materiali, ki bodo potrebni za to prvotni ideja Presence banka, so:

 • stara Presence banka;
 • skrilavca barve;
 • ščetke ali barve pufer;
 • kreda, da okrasite svoj Presence banka (neobvezno).

Original Presence banka-idee-ročni otrok dejavnosti

Prvi korak tega projekta je, da pripravi svojo delovno površino. Če Presence banka, ki jih bomo uporabili, je je staro in zaprašeno objekt očistiti z nekaj milnico in krpo. Je dovoljeno, da se posuši, preden reševanju naslednji korak.

diy-Presence-original-a-proizvodnja-it-yourself barve-slate

Drugi del projekta je namenjen slikanju. Pred začetkom je njegov delovni načrt pripravil zajema papir ali drugo vrsto varovalne opreme. To je pomemben korak, še posebej, če se zanašajo delegatski sliko za vašega otroka!

Presence-original-otrok-prašičev-srebrno-otrok

Zajema staro Presence banka z eno ali dvema slojev barve skrilavca. Za najboljše rezultate, je zagotovljeno, da se barva smo kupili prilagojena vrsti površine boste slikati.

DIY-Presence-piggy-otrok-slika-slate

Ko se lak popolnoma barvno skrilavca, pustimo, da se posuši. Nazadnje, ko je Presence banka popolnoma suh, okrašena s kredo.

idee deco-sobno na otroka, Presence-piggy-črna

In zdaj, tvoj mali že ima svojo izvirno in osebno Presence banka!

diy-Presence-srebrno pozlačena-barvno METALLIC-ideja-barva

Seveda, lahko ta ideja prilagajanja je treba uporabiti tudi za druge oblike denarnih škatle; Prav tako smo svobodni, da eksperimentirate z različnimi barvami barve. Dobra ideja za tiste, ki sanje o trendovska dekoracija objekta v obliki srebrni ali zlati Presence banka!

Moneybox prvotna superheroj, ki se iz steklenega kozarca

Original Presence banka dejavnost-priročnik-otrok-super-heroj-jar

Naša druga ideja ročne aktivnosti za otroke vključuje tudi sliko, vendar v nekoliko drugačni obliki. To je ustvariti izvirno Presence banka iz steklenega kozarca. Za to, da ga oboroženi z naslednjimi snovmi:

 • stekleno posodo
 • slikarstvo barvo izbire
 • nož
 • papirnate nalepke ali navaden papir in lepilo

Original Presence banka ima-kako-it-yourself-idee

Po pripravi materialov, je najprej prihodkov zmanjšati odprtino v pokrovu kozarca. To bo preoblikovalo preprosto stekleničko v osebno hranilnikom v katerem se skrivajo svoje zaklade. Nato so prešli na slikarstvo kozarec; dovoljeno, da se posuši in je urejena DIY Presence banka z superheroj motivom. To je za tiskanje na nalepke papirju ali na en sam list, ki je pritrjen na kozarec z lepilom.

Original Presence fant-super-heroj-DIY-deco

V zgornji sliki, nekaj idej, vzorcev, ki jih je mogoče uporabiti, da bi to odlikovanje. So na voljo brezplačno na blog Fireflies in Mud pite; zato vas prosimo, da uživajo svoj ustvarjalni projekt dejavnosti!

Naredite izvirno Presence dekorativni gline ali plastelina

Ste vedeli, da lahko tudi osebno Presence gline deco ali plastelina? Ideja je zanimiva in zelo ustvarjalni. Vadnica video zgoraj kaže, kako doseči takšen cilj zgleduje po Starbucks. Ko smo razumeli osnove bi ta predmet, lahko okrasite po želji!

Original Presence polje žit za proizvodnjo Ideja

diy-Presence-otrok za izdelavo vaje

polje žit je predmet radi recikliramo v projektih različnih otrok obrti. In tam je tudi Presence banka doseči izvirno karton! Tu je seznam snovi, ki bodo potrebna za to ročno dejavnost:

 • škatla za žito;
 • iz barvnega papirja;
 • škarje;
 • lepilo;
 • okrasni oči in rep.

Presence-a-do-it-yourself iz papirja in lepenke

Prvi korak prvotne Presence banke projekta za kritje polje žit na barvni papir. Natančno odtenek je odvisen od živali ali predmet, ki ga želite predstavljati. V našem primeru je izbrana žival je prašič in barva - svetel odtenek roza. Lahko se tudi odloči, da barve polje; V tem primeru je treba uporabiti več plasti barve, da popolnoma pokrije pokritost žit.

Prilagojene Presence-ideja-it-yourself-to-otrok-papir

Naslednji korak je odvisen od starosti otroka. Za manjše, deli živali se reši vnaprej; tiste večje lahko reši sami zdrsne papirja v želeno obliko.

Original piggybank otrok-a-do-it-yourself

Nato nadaljuje z naslednjim korakom za lepljenje cut kosov polje. Spet sledi vzorec izbrane živali.

proizvodno-Presence-otrok Prilagojena lepenke

Končno, se končna dotakne dodal, da ga. Smešno črta na zadnji strani škatle žit je nadalje dolžan Presence banka. Da ne omenjam majhno odprtino za vstavljanje denarja!

Ideje originalne hranilnikih v žitnih poljih

Original Presence banka ima make-sebe-podrejene dejavnosti

Projekti DIY originalni Presence banke prilagoditi interesom otrok. Pri majhnih, ki radi tehnologije, saj preoblikujejo polje žitno v prijaznem robota. Nato smo uporabili kosov barvnega papirja ustvariti gumbe in druge ustrezne dekoracije.

Original karton Presence-a-do-it-yourself-otrok-hand-dejavnosti

Za velike, ki ga proizvaja papir Presence banka s črkami. Nato lahko napišete sporočilo, da še dodatno prilagodite svoje ustvarjanje. Sporočila so rezanje papirja in prilepi na površino ali izdela neposredno na listu, ki se bo uporabljal na škatli.

Naredite prvotna Presence materialov Recikliranje "

naredi-a-Presence-samega sebe-ideje

Ljubitelji ekološke Deco lahko uživajo ta ročni projekt aktivnosti otrok za poučevanje majhnih nekaj dobre reflekse. Zbiranje gradiva in jih reciklirajo v ustvarjalnem DIY dekor je trendy in prispeva k varovanju okolja.

DIY-Presence-gradiva-ideja-otrok-deco

Tu je ideja Presence plastične steklenice in papir, ki ima obliko letala. Predloži projekt za svojega sina ali hčer bo treba naslednjih materialov:

 • prazna plastenka (majhne ali velike, v odvisnosti od vrednosti);
 • Barvni papir iz kartona (odtenki modre, zelene ali drugo);
 • z dvostransko lepljivim trakom;
 • škarje;
 • svinčnik.

Presence-a-otrok-da-it-yourself steklenice

Ko je opremljena s potrebnimi materiali, ki jih dobite v projekt z rezanjem luknjo v plastični steklenici. To odpiranje bo služila za slide denar v Presence banke prilagojene otrokom.

kako-to-a-Presence-original-na otroka

Drugi korak zahteva malo več pozornosti. To vključuje pripravo zasnove zrakoplova in je povezana z natančnostjo. Za to smo uporabili papir in lepenka opira na hrbtu kosov, ki se bodo uporabljali za obleko steklenico. Za bolj natančen rezultat, potegnemo kos in je model za sekundo. Potem smo prestregla drugi del.

idee-Presence-original-je-to-papir ustekleničeno vodo

Nadaljujemo naslednji korak, v katerem se fiksni preliv cilinder na svoji površini. Za to se uporablja dvostranski lepilni. To nam omogoča, da dajo koščke papirja na plastenko. Opozorilo: Obrezovanje bo zajemal tudi odprtino, ki smo jih že dosegli. Zato se uporablja škarje, da bi denar na voljo, da se odpre.

Kako prilagoditi svojo izvirno Presence banke v obliki letala

Ideja-a-Presence-kar-sebe-vadnica

Potem se oba motorja njegovega ravnini pripraviti in narežemo. V ta namen izvaja dva kosa pravokotnega papirja je navit in da drži skupaj. Nato se jo pritrdi na plastenko s pomočjo lepila. Dobro je vedeti: dobro je motor bodo leteli ostala stabilna, ko so dani na ravno površino.

DEJAVNOSTI-ročni otrok Presence-original-vadnica

Za naslednji korak, črpamo in smo znižali krila letala. Spet smo nadaljevali z modelom krilo za drugo. Ta mali trik bo oba dela v isti ravnini.

Presence banka papir-letalo-bottle-predelovalne

Krila so odrezani in da se držijo prvotne Presence banka z dvostranskim lepilnim trakom. Končamo z risanjem propeler ravnine. Potem se utrjeni med odpiranju steklenice in pokrovček; iz tega razloga, bi bilo najbolje, da ga uporabljajo kot model. Končno, se je le dodati okrasne dotakne na njegovo osebno Presence banka!

kako narediti-a-Presence-otrok-papir-idee

naredi-a-Presence-samega sebe-ideje


Like this post? Please share to your friends: