Kaj storiti z plastenkah: ustvarjalne ideje – anews24.info

Kaj storiti z plastenkah: ustvarjalne ideje

da make plastenke Recikliranje dekoracijo ideja

Kaj storiti s plastenk? Možnosti so res neskončne! Opomore, reciklirajo, krpanje - to je moderna in zelena! Izbrali smo nekaj najboljših idej s Recikliranje plastenk.


Kaj storiti z plastenkah: izbor najboljših idej

da make plastenke deco cvetje idejo Recup

Kaj storiti s plastenk? Izdelava vertikalni vrt, lonec ali vazo!

In tako, tukaj je prva dobra ideja za uporabo plastenk ustvariti navpično vrt! To je zelo preprosta - samo prestregla steklenico, odvisno od velikosti korenin vaše rastline in začasno. Možno je tudi, da bi vertikalno vrt s palet in plastenk. Pogled na spodnjih primerih razumeti načela:

kaj storiti z plastenke steklenice idej za vzmetenje

Vertikalni vrt je pogosto stvar optimizacije prostora. Če vam je všeč zelena, vendar morate več prostora v vašem domu ali na vrtu, vlagati višino prostora in ustvariti lepo vertikalno vrt.

Kaj storiti s plastenk? Vertikalni vrt! ta ideja make plastenke paleta Recikliranje

Razsvetljava je privlačen in praktičen element ključnega pomena za vsak prostor, v zaprtih prostorih ali na prostem. Če želite prižgati svojo teraso ali znotraj zanimivo in poceni, da svetilko, je svečnik ali niz luči s plastenk! Da bo venec spodaj, boste potrebovali šest steklenic različnih barv, škarje in navadne svetlobe niz. Kot vidite na sliki, je bila steklenica razrezan na dva dela. S škarjami jih tvorijo cvetove in jo na koncu dajanje majhnih žarnic z vencem v obroč steklenice.

Svetilka, ali lestenec razsvetljavo veriga Venec svetlobnih DIY steklenice iz plastike

Radi imamo idejo lestenec narejen iz plastične žlice! No, pa se ne polnijo, ampak plastične žlice! Odločili smo se, da vključi to idejo v našem izboru, saj je zelo informativen. Načelo realizacije je zelo preprosta - morate plastične žlicami (višina je odvisna od velikosti, ki ga želijo), vrv in lepilo. Oglejte si video, da vidite vse faze realizacije:

Kaj storiti s plastenk? Originalni Abažur!

svetilka steklenice plastično ideja-svečnik

Za dosego lestenec na sliki spodaj, boste potrebovali veliko plastično steklenico.

svetila plastično steklenico ideja svetilka

Zgradite birdhouse ali ptica feeder je veverica za zelo dobro idejo Zbiranje in zeleno. Plastenka je kot nalašč za to! Samo narediti luknjo, izpolnite semena in visi na vaši terasi, balkonu ali na vrtu.

A birdhouse in ptic napajalni vevericenapajalni ptic-DIY steklenici plastično gnezdo

Mala ptica srečna s svojim jasliPolnilni ptic gnezdijo polje-DIY steklenici plastično RECUP

Recikliranje in izvirne svečnike? To je zelo enostavno narediti, in vas prosimo, da okrasite, kot želite! poglej:

kot izdelane of steklenice, plastiko ideje

Svinčniki, koluti, majhni predmeti ... Včasih res ne vem, kje jih je dala. Plastenka z lahkoto spremeni v originalno opremo za shranjevanje in praktično. poglej:

dekompresijskih ideja RECUP-steklenici plastično DIY-vaza

Plastenka postane dragulj? Da! To je čisto možno. Ustvarite lahko vse vrste nakita iz plastike za recikliranje. Za več idej, razen ovratnik spodaj, vas vabimo, da obiščete Craft in zabava * mesto.

Kaj plastenke? Recikliranje ogrlico zelo zeleno! kot izdelane of steklenice plastike-gem-DIY-RECUP

Nauči svoje otroke, naj spoštujejo in ljubezen do narave

Naučiti svoje otroke, da spoštujejo okolje je pomembno. Medtem ko je "zeleno bitje" v modi v zadnjih letih, je ta trend še ni razširjena. Mnogi ljudje menijo, nepotrebno recikliranje in nimajo navado popravila stare predmete, namesto da bi jih metali. Če želite, da uvedejo svoje otroke reciklirati in obnoviti, preživite vikend v ustvarjalnih dejavnosti. Pokažite jim, kako lahko steklenice in zamaške postanejo zabavne in zanimive igrače. Spodaj sta dve zamisli igrač, ki s plastiko:

dekompresijskih sova-plastično stekleničko DIY-RECUP

plastična robot Vir: steklenice robotrobot steklenice plastično RECUP

* Craft in Zabava


Like this post? Please share to your friends: