Kako narediti tkanine cvetje v 4 originalnih vajah, da preizkusite! – anews24.info

Kako narediti tkanine cvetje v 4 originalnih vajah, da preizkusite!

kako narediti cvetje tekstilni-dodatki-DIY-deco tkanine

Kaj je slajše in bolj ženstveno kot rože? Praznujte sezono poleti z opremo in dodatki zgleduje po naravi proizvajalec tkanine cvetja!


Tukaj je zabavna ideja, da ročno dejavnost, ki vam lahko pomagajo spremeniti svoj videz ali vaše notranje opreme. Brskanje vajah smo zbrali dol, da vidim

kako narediti tkanine cvetje

in izpolniti svojo obleko in svoje lase ali pa preprosto dodati nekaj žensko dotakne na vaš dom. Ali pa se zgleduje po teh zamisli v majhnem izvirno darilo za prijatelja!

Kako bi se počutil cvetje tkanine za okras njeno obleko

kako narediti cvetje pas-deco tkanine

Prvi projekt, kako narediti tkanine cvetje je ideja, ki jo Cheri predlagala v I Am mama Hear Me Roar. Delo na načine, da bi bolj zanimivo tekstilni pas, je našla idejo za izdelavo čutil tkanine cvetje. Njene preproste dekoracije so navdihnila temo jeseni in barv te sezone. Lahko pa enostavno prilagoditi svojim željam z izbiro strukture spomladanski ali poletni senci.

naredi-the-cvetje-na-tkanine-gradiva, potrebna

Za izdelavo te tkanine cvetje, morate lepilo (ali lepilo pištolo), s Grosgrain trak in približno 12 centimetrov tkiva. Ta količina materiala mora biti dovolj dolgo, da dobimo 4 različne pasove. Dokaz, da je projekt zabavno in srčkan DIY nima vprašati veliko naložbo!

Pripravite stojalo, da tkanine cvetje

kako-do-cvet-tkanina-vaje-video

Uporabite škarje za zmanjšanje grosgrain trakom. Za velikosti, ki jih vodijo s svojimi dejanji ali da od osebe, ki jo želite, da bi svoje ustvarjanje. Ta pas je zasnovan tako, da se prosto vezan, zato poskrbite za zmanjšanje zadostno dolžino. In ker je pas ni pritrjena na obleko lahko nosite več različnih obleke ali tunike!

proizvodno-cvet-v-tkanine-koraki-slike

Nadaljujte na naslednji korak in najti sredino traku. Potem si čutiti pravokotnik in ga prilepite na trak. Ta korak vam omogoča, da ustvarite podporo, na katerem boste prilepili svoje tkanine cvetje.

Naredite tkanine cvet čutil pas

cvetje-v-tkiva-v-sebe-modeli

Po spodnjem delu pasu pripravljeni, nadaljujte z oblikovanjem cvetja. Še enkrat, vas prosimo, da izberete barvo, ki ustreza trende sezone in modne. Tukaj je vse odvisno od vaše domišljije! Da bi tkanine rože iz filca, ga narežemo po dolžini. Moral bi dobiti trak okoli 2, 5 cm.

aktivnost ročni odraslih tkiv cvetje-primer

make-cvet-tkanina-idee prosti čas-s-ustvarjalno-moda-pomlad-poletje

Nadaljujte z rezanjem konec tkanine za reprodukcijo rezultat je prikazano na zgornji sliki. Ponovite postopek na celotni dolžini cunjo.

cvetje-v-tkanine-predelovalne-tutorial-v-sliki

Potem, zaviti čutiti trak, da se cvetni listi vašega tkanine cvet. Seveda, lahko dodatno prilagodite videz venčnih listov in oblike po vaših željah.

Po tutorial - kako narediti liste cvet tkiva

DIY-tkanina-cvetje-Dejavnosti-roko-DIY-enostavno

Dodajte svoje ustvarjalno deco DIY oblačila zelene liste. Če želite to narediti, se pred zelene barve filca. Cut enega ali več listov in da rez na eni od svojih strani, kot je prikazano na sliki zgoraj.

šivalni-dejavnosti za odrasle-cvet-tkanina-predelovalne

kako narediti cvetje pas-deco tkanine

Nazadnje krat in lepila oba konca dobljenih. Dodaj zelene liste na pasu na krajih, kjer lahko še vedno vidite podporo svojih cvetov. In zdaj, vaš DIY projekt in dekorativne rože šivanje je pripravljena!

Kako narediti tkanine cvetje nositi kot dodatna oprema

cvet-krpo majica-old-recycle

Zdaj pa k naši drugi vajah. ga malo Sunshine predlagala, da pokaže, kako narediti tkanine cvetje pa recikliranje staro majico. Za ta projekt, bi morali staro srajco, majhno okroglo kos klobučevine, gumb, lepilo, blago, škarje, rezanje predlogo za svoje rože. To je zelo enostavno narediti: to bi bilo dovolj za zmanjšanje obrazec kartona.

kako narediti tkanine cvetje oprema-pomlad-poletje

Izvedbo projekta z zmanjšanjem 8 cvetje z rezalnim vzorec. Vzemite jih enega po enega, in upognite cvet v sredini enkrat, nato drugo (korak 3). Dodaj točko lepila od kota po koraku upogiba (korak 4). Paste 4 rože na krogu počutil krpo in položite tri rože nad tiste, ki ste jih že prilepili. Končno, bi zadnji cvet in ga držijo v središče svojega ustvarjanja (koraka 5-8). Vstavi gumb na sredini cveta in ga pritrdite z lepilom ali kakšno nit in iglo (korak 9).

recikliranje starih ne shrit projektno-cvet-deco-DIY

Zaključi z dodajanjem tekstilno zadnji konec cvet z lepilom. To je s tem sina, da boste pritrditev cvet tkanino, kjer želite!

Kako cvet tkanine - da potonike, da okrasite svoj dom!

cvet-v-tkanine-a-do-it-yourself potonike

Kako tkanine cvetje za dekoriranje hišo? Odgovor je s to občutljivo in elegantno projekta The DIY mamici predlagano. To bo zahtevalo naslednje snovi: tkanine, ostanki, ki se tali v stiku z ognjem (organza, saten, šifon ...) vrvi iz poliestra, igle in sin, sveče, model za venčnih listov (do naložite na tej povezavi).

kako narediti cvetje v rožnati tkanin proizvodnih-korakih

In tu so koraki za to DIY projekt. Uporaba preneseno predlogo, cut 6 izvodov vsake velikosti cvetnih listov (korak 1). Pass cvetnih listov toplota svečke z vrtenjem za oblikovanje koncev odrezanega tkiva (korak 2 in 3). Prosimo, upoštevajte, da mora biti ta korak izvede previdno (ne da v nobenem primeru tkanino preblizu plamenom). Nato počasi dodajamo šivanjem manjše cvetnih listov (stopnja 4 vaj).

kako narediti cvetje v roza vintage tkanine cvetnih listov

Nadaljevati z večjimi cvetovi, z navijanjem okrog prve (koraka 5 in 6). Nazadnje, zavarujte svoje potonika s celo malo sina pod cvet (korak 7). Na spodnji sliki, je zelo uspešen rezultat tega zanimivega projekta.

kako narediti cvet potonike-roza tkanine

Kako narediti tkanine rože - vrtnice za trak za okoli glave ali DIY dom dekor

kako narediti tkanine cvetje krona-idee

Zadnji vaje DIY okras ali dodatek za lase (ste se odločili!) Je, ki jih zdaj ponujajo To je lepa. Da bi te lepe vrtnice, poskrbite, da boste počutil krpo, zeleno Trak glavo iglo in sin, slog in papir, škarje.

make-cvetje-krpo-DIY tutorial

Naredite svojo tkanine vrtnice začnejo s proizvodnjo rezanja modela, risanje na kos papirja. Zmanjšati svoje cvetnih listov, potem pa, če želite, jih okrasimo z barvo. Šivati ​​skupaj dve cvetnih listov v centru, nato pa oblikujte svoje vrtnice (koraka 6-9) in zavarujte z nekaj šivi. Končno, cut nekaj listov uporabiti za dopolnitev svoje cvetje. Vrtnice zdaj lahko okrasite naglavni trak, dodatek ali majhno košaro v vašem domu!

Ideja-to-cvet-tkanina-krona-trend-pomlad-poletje


Like this post? Please share to your friends: