Konture obraza: tehnike za popoln obraz – anews24.info

Konture obraza: tehnike za popoln obraz

Board konture obraza ličila

Morda ste že slišali za to malo lepote trik imenovano obraz oblikovne, kiparskih ali highlihting, da lahko s pomočjo nekaj make-up popolnoma spremeniti obliko in oval obraza vas spreminja v atomska bomba.


tehnika obraz oblikovne je za vas, če ste pripravljeni na resno igranje z obliko vašega obraza, da poudari vašo naravno lepoto.

Ali ste občudovali ženske z visokimi ličnicami in dobro razmerij v oči? Pritožite na svojo pogubo? Izoblikovanje tehnika je način uporabe jasno in temno ličila na obrazu ustvariti obrise ali kako drugače zmehča svoje obrazne poteze. To je metoda, ki ustvarja lepoto skozi iluzijo.

Centralni slikarji uporabo svetlimi in temnimi odtenki ustvariti iluzijo vzpone in padce, ko so barve obraz. Ti umetniki vam bo povedal, da se z uporabo te vrste odtenkov ustvarja globino, razdaljo in tvorijo obraz. Subtilna svetlo ali temno senco lahko popolnoma spremeni dojemanje. In prvi korak obdelovalnih je razumeti, kako dojemajo svoj obraz.

Če imate kožo vžigalnik ali rezilo, ki delajo z strojenje in temnejše izdelkov. Če je vaša koža že temno, potem že imate osnovo za nizke točke obrazu.

Konture obraza za popolno ličila

soočajo oblikovne ličila idejo

1. Preslikava obraz

Tudi če uporabljate ličila za let, si kdaj vzeli čas za raziskovanje strukturo kosti obraza. Gledaš obrazu vsak dan, vendar pa res veš? Da bi vam pomagali to narediti, prosite nekoga, da slike obrazu iz vseh zornih kotov. Bodite cilj, ko si potem preučili te slike, pogled na njih, kot če ne bi bilo vas, ampak nekdo, ki ga ne vem. Študija prednosti in pomanjkljivosti na obrazu. Nato so kartiranje obraz fizično res počutim njeno strukturo.

Študija obraz skrbno pomočjo prstov. Kje so "visoko" in "boj" na obrazu? Bodite pozorni na vaše kosti, da vidim, če so kotni ali zaokroženo. Prav tako bodite previdni s strukturo kože - je precej tanka z natančnejšim pore, precej nagubana, kot so tkanine ali debelih z odprtimi porami? Imate gube in kaj je odtenek barve? Analiza obrazu vam bo pomagal prepoznati in ceniti individualnost vašega obraza. Poznavanje strukturo vaše kože, barvo in kostne strukture, je bistven prvi korak, da bi obvladali ličila rezkanja.

Oblikovalne ličila Kim Kardashian

Barva Makeup oblikovne pro obraza

Uporaba svetlobe ali poudarjanje postavlja sence in pomaga ven, razširiti ali mehčanje svoje funkcije. Po kartiranje celotnega obraza, pa ti veš, kaj svoje napake in svoje zareze. Ta območja zagotavljajo senco, ki daje več let na obrazu. To je čas, da se zmanjša njihov vpliv!

Svetlejši odtenki so res niso tako bele, kot si morda mislite. Izberite temelj ali v prahu, ki so nekaj odtenkov svetlejše od ustanovitve, ki jo boste uporabljali na celotnem obrazu. Nekateri ličila znamke ponujajo zelo učinkovite izdelke za to tehniko, kot so kiparstvo v prahu MAC. Uporabi vžigalnik odtenki samo dno problematičnih področjih vašega obraza.

Tehnika ličila oblikovne sculpts obraz

soočajo oblikovne nasvete ličila

2. Kako uporabljati jasno senco?

Uporabi ličila kiparskih ni zadnji korak vaše dnevne ličila - prosojna prašek. Ker ne želimo, da razveljavite "mojstrovino", s sledovi blati ali oči sence padel na licih. Z majhnim čopičem nanesite svetlejše odtenke rahlo na problematičnih področjih in nato s prsti širijo. Uporabite "dotik in pritiska", ki je uporaba prstov na dotik, nato pa potisnite proizvod na kožo.

Opozorilo! Toplina kožo bo taline izdelek in bo ponavadi "pobegniti" področja uporabe. Torej, uporabite krpo ali brisačo za čiščenje prste ves čas. Ko se boste naučili, da bi obvladali to metodo, boste videli, kako se bo svetlo in temno premešamo in zdi se, kot da so naravno prisotne na obrazu. Ja, ta metoda traja nekaj časa, vendar je kot nalašč za čas, ko fotografirate ali za posebne priložnosti.

Nadaljevanje z uporabo temnih odtenkov. Te stopnje se uporabljajo za odstranjevanje ali izostriti dele obraza. Uporaba temnejše odtenke lahko dela čudeže za podbradek ali ustvarja iluzijo daljši nos ali manjše polepšajo.

Popolna oblikovne obraza

ličila kiparskih zamisli info

3. Kako uporabljati temnejše odtenke?

Kot ste verjetno uganili, tehnika temnih odtenkov je popolnoma enak kot za lahka odtenki. Izdelke v prahu so bolj popustljivi, da sklad Tinto temno glede kiparsko ličila. Uporaba dveh različnih odtenkov temnejša za najboljši rezultat.

4. Dream ličnice

V letu kartiranje obraza, si sevriez so opazili, kako se je struktura vaših ličnic lahko glede na robovih stavbe. Robovi stavbe in ličnice imajo večjo širino, strani in znotraj. je treba upoštevati pri oblikovanju popolnega ličnice Ti trije vidiki. Predstavljajte si, da je tvoj obraz, ki se nahaja na zunanjem kotičku očesa in se nadaljuje po vsem obrazu vertikalno črtkano črto. To je "čarobna črta" je vodilo uporabljati ličila kiparstvo na straneh obraza. Pozabite na odboru za uporabo rdečico na "jabolka" v licih, saj lahko včasih ta tehnika se vam zdi smešno. Ne, ne sme preseči magično črto. Poskusite in boste videli sami.

Popolna ličila za vse tipe obrazov

contourng tipov pisav

S čopičem ali prsti, potegnite namišljeno črto od zunanjega kota vaše oči na najvišjo točko vaše ličnice. Nato pripravi še eno namišljeno črto iz kota vaše oči do lasišča. Nato zaprite trikotnik s pripravo diagonalno črto od postankov licih. Kot ste opozarjajo najboljše vidike licih. Izpolnite trikotni oris s svetlimi odtenki in nato uporabite »dotik in pritiska", da širijo tako, da ne pustite izpostavljene robove. Ta tehnika je nujno ustvariti najboljši učinek suculptant ličila.

Zagon na dno licih, čarobno linija, uporabljajo malo temnejši odtenek izdelkov za vaša ušesa. Z metodo pritisnite in Dotik širjenja navzdol in nazaj, tako da ne pustite izpostavljene nasvete. Če želite poglobiti učinek senci te aplikacije uporabljajo tudi zelo ozek pas temi na prvotni temi tik pod lice.

Mešajte, mešamo, mešamo! Če pomešate dobre ocene, bo to ustvarilo iluzijo naravne sence, ki poglabljajo votli tik pod lice. To potemni spodnji vidik lice. In na koncu boste morali dodati malo barve na strani lica. Barva se dobimo krivulj in gladke lica.

Drug primer obdelovalnih

Skulptura njen obraz ličila

5. Izdelki za barvno korekcijo

Izdelki za korekcijo barv so kot nalašč za skrivanje kopico napak, brisanje madežev in se raztezajo napeto fundacije. Večina kreme imajo rumene odtenke, ki pomaga odsevajo svetlobo, zaradi česar je najbolj živahno in sijočo kožo. Zelene kreme so najboljše za odpravo rdečico in tudi od teksture kože. Vijolična ali vijolično kreme dal življenje dolgočasno kožo. In potem je roza ali breskev krema so kot nalašč za temne kolobarje, starostnih peg in pege.

korekcijski barva izdelki

barva popravljanje nasvete ličila

Makeup kiparskih za črno kožo

oblikovne ličila idejo

Še en primer odlično ličila

oblikovne ličila idejo

idee obraz konture ličila

ličila oblikovne kiparskih


Like this post? Please share to your friends: