Dekor poroka poceni, ki ga ti! – anews24.info

Dekor poroka poceni, ki ga ti!

Deco poroka poceni splošen pogled namizni okras DIY

Deco Poceni Poroka je v čast dragi ljubezen! Ti, ki si prizadevajo za sindikalno zabavo lahko rustikalna ali preprosta, a še vedno eleganten in elegantno. DIY poročne dekoracije so zelo priljubljena v teh dneh.


Ker so prijetno in udobno, in primerna za skoraj vsako sezono. Praznično dotik z osrednjo, ki je osrednjega pomena v poročno miza dekoracijo izraz je naš predlog. To je poceni poročno ideja deco, ki je skovali cvetlični osrednji element. In kdo nima dekorativni cvetlični kos, ali Garland ljubico v modi? Boste zagotovo radi to čudovito idejo za poceni poročno dekor! Če želite to narediti Garland cvetlični kot osrednjo boste potrebovali venec, in drugo lažno dopolnilno zeleno, spray kovinsko barvo, cvetlični žice, škarje, sveče, in trak.

Deco poroka Save - spray listi napačne barve kot kaže slika

Deco poceni upraši zapusti lažno poroko

Začnite s pršenjem slikanja ponaredek venec in potem, ko se posuši, da jih lahko pritrdite na venec. Daj ga na mizo in dodajte sveče za svečniki. Daj nekaj zelene barve s trakom za jedilni pribor. In se zabavajte! In to je to! Zdaj imate poročno deco za hladno in zelo naravno mizo, in lahko uporabite hlev za poroke, ali les.

Povežite ponarejenega list z drugimi, da bi skoraj slikovito šopek

povezati lažno slikovito šopek listov

Postavite svoje ustvarjanje med jedmi in svečniki

Oblikovanje center namizne jedi svečniki

Zeleni listi s trakom združeni v stanovanju

zeleni listi združeni ravno trak

Rezultat je poceni, a elegantno poročno dekor

deco poroka poceni elegantno


AvtorRobert Lebrun v BRICOLike this post? Please share to your friends: