Brico

Poceni in originalno pohištvo iz lesa recikliranje obrti

bife les Recikliranje

V tem članku bomo videli, kako združiti dve trenutne trende na eni strani valov rustikalnega pohištva, ki se prodajajo na pretirane cene, in tudi zeleni val ki ponujajo za ponovno uporabo lesa iz starega pohištva ali palete, da bi dobili poceni pohištvo, ki ustreza rustikalnem stilu, medtem ko ohranja majhen odtis.


poceni rustikalno pohištvo

lesa pohištvo Recikliranje

V naravi se nič ne izgubi in je ustvaril nič, velja ta moder pregovor in ne pozabimo, da smo tudi del te narave. Glavna prednost uporabe predelane lesa za gradnjo pohištva z zelo rustikalnem stilu in poceni pohištvo, ki je več je, da bo končna proizvodnja ohrani vso pristnost materiala, katerega patina naravno je, da je čas, ga natisne.

naravna patina časa

Recikliranje posteljo lesa

Večina kmečka trgovina pohištva, razen če gre za avtentične starine, pridobil stari videz umetno, s pomočjo barv in lakov, ki so dobro znani vir HOS, hlapne organske spojine . Zakaj tako zapleteno, da obstajajo preproste rešitve, in bolj sodelovati pri zmanjševanju količine odpadkov, z vsemi onesnaževanja neločljivo povezana s prevozom?

enostavna rešitev pohištvo

pohištvo poceni nočni omarici recikliran les

V slikah, ki sledijo, ne bomo podrobno od primera do primera, kako sestaviti vsakega od teh objektov, splošna ideja je, da razstaviti palete za primer, da bi vzglavja, ali vino polico. Če naletite na stari kos pohištva, ne gorijo, kaj lepa miza lahko gradi s samo nekaj vratih stare omare! Sprosti svojo domišljijo, je odvisno od strojne opreme, imate priložnost, da si opomore, ali pustiti material narekujejo, kako hoče, da se bo preoblikovala, kot je na tej sliki kubističnih predelanega lesa. Želim vam zabavne ustvarjalne trenutke!

pravega učinka

poceni vino zaslon palete pohištvo

združujejo ekologijo in oblikovanje

Poceni pohištvo postelja palete lesa

malo ustvarjalnosti

tabela recikliranih elementi miza pohištvo

napredno zeleno v tabeli

art deco paletah

izjemne rezultate

les bife pohištvo Recikliranje

pohištvo, ki ni standardna

lesa pohištvo Recikliranje polica

Recup veliko mizo pohištvo

Tabela Recikliranje podpora pohištvo metal

stena vrat lesa Paleta revije

nizka lesena paleta miza

les paleta miza

les miza Recikliranje

Poceni pohištvo omaro stare plošče

pohištvo poceni lesena miza Recikliranje

Recikliranje klubska mizica pohištvo Poceni pohištvo recikliranih pot les


About the author

admin