Brico

Pot visi makrame za cvetje in rastline prekinjena

lonec prekinjena Makrame vozlišče

Okrasite vaš dom, teraso ali vrt z pot visečega Makrame, ki jih lahko preprosto vnesete s tehniko, opisano v tem članku! Makrame je tehnika zgleduje po umetnosti tkanja.


To vključuje ustvarjanje dekorativnih predmetov za dom ali dodatki, ki z vozlišč, ki so ravno ali prostornine.

Pot visi Makrame: DIY projekt zgleduje po elegantni boho stilu

Makrame lonec visela suspendiranih cvetje

Predmeti dekorativne Makrame uživajo veliko popularnost v preteklosti in še posebej v 70. letih so bili tudi zunanja oblika od elegantna bohemski dekor in uspešno zaključili notranjost navdihnilo gibanje hipi. Danes mnogi ljudje ponovno odkrivajo lepoto boemski šik dekor in te predmete z rahlo vintage in zelo naravno. Če imate radi ta stil, boste lahko uživali v naši tutorial, da bi svoj vzmetenje za rastline in cvetje v tkanino.

Pot visi Makrame: surovine, potrebne

Nosilci za pot prekinjena Makrame DIY

Če želite ustvariti pot visi Makrame, boste potrebovali naslednje snovi: jute vrvice (projekt, ki ga vidite na slikah je režiral Stephanie Albares s tkivom debeline 4 mm in dolžine 75 m); enotna ali lesene kroglice različnih velikosti zadostnem številu, da dveh dolžin vrvice; ratana obroč od približno 4 cm; škarje; pravilo; svinčnik.

Pot visela na sebi: tehnično Makrame

Imetnik lonec prekinjena tehnično Makrame

Preden začnete, da vaše opustitev za pot rastlin, poskrbite, da boste imeli vse potrebne materiale na strani s. Nato si vzemite čas za študij naslednje pojasnilo vas bo vodil skozi tehniko doseganja vozlov in zank, ki so bistveni za ta projekt.

Pot visi Makrame: narediti zanke

Cache Makrame pot viseči lonec

Za zanko suspenzije: reši osem nizov dolžine 6 m. Ne skrbite, če se zdi, da je to preveč: dolžina bo zmanjšal postopoma, kot si sledijo naslednje korake. Krat osem nizov in vozel, ki zanko. vsak niz Potegnite zagotoviti, da so vozlišča počakaj.

Pot visi Makrame: kako zavežite trakove

idee pot visi Makrame rastlinske vrata

Nato razdeli strune v vsako 4 skupine, ki vsebujejo 4 strune. Priložite 3 teh oddelkih skupaj ohlapno: to je tisto, kar vam bo pomagalo, da bolj svobodno delo s posameznimi vozlišči.

Pot visi Makrame: kako vezati strune obroča

Suspenzijo Makrame košaro cvetja

Zdaj tukaj je, kako narediti v obliki diamanta zanko. Bodite obroč in ratana niz in ga ovijte enkrat in vozel na notranji strani obroča. Ponovite štirikrat z vsemi triki skupine in ostalim.

Odložitev rastlin in cvetja Makrame: da vozlišča okoli obroča

cvetlični lonci opustitve Makrame

Potem skupino 4 strune in označite točko, ki je 10 cm stran od obroča na vsakem nizu. Razdelite strune na dva dela, enega za notranjo in eno za zunaj. Naredite dve kvadratnih vozlov in jih pustiti na stran. Ponovite za ostale 3 dele.

lonec okras visi Makrame

vzmetenja Makrame lonci

Nazadnje, zbrati dve poglavji z kvadratnih vozlov. Naredite novo skupino nizov s povezovanjem dveh vozlišč trg z osrednjim delom dveh nizov.

makrame obrat za suspenzijo za notranjo dekoracijo ali na prostem

Domača suspenzija rastlina nosilec

Zdaj, ko vem, da postopek za izdelavo vozlov in kako zavežite trakove, ki jih lahko improvizirati, da bi različne stvaritve. Na primer, da bi vrvi obešenih, kot je slika zgoraj, bi potrebovali 15 cm kvadratnih vozlov, 5 cm brez vozlov, lesene kroglice in 5 cm niz brez vozlov in 15 cm spiral vozlišča; in poleg tega, 5 cm vrvice brez vozli kroglice in celo 5 cm brez vozlov. Končno, da dve kvadratnih vozlov.

Tehnični makrame in okrašena z lesenimi kroglicami

vzmetenja DIY cvetlični lončki

V košarico na spodnji sliki: vzemite 2 strune in označite točke, ki so na razdalji vsakih 12 cm. Povezava osrednji del 4 strune s kvadratnim vozel, jo okrasite z biseri in narediti še peto vozel, da pritrdite noge.

Košarica cvet Makrame ideja in DIY dekor

Makrame cvetlični lončki vzmetenje

Nato ponovite isti postopek, ki ga zapušča 10 cm stran od strune. In končno, ustvariti osnovo z razdalje 4 cm in je vezava začelo z velikim vozlom. In zdaj, vaš vzmetenje makrame in pripravljen!

Foto cvetličnega košarico prekinjena Deco in makrame

cvetlični lončki Makrame vzmetenje

Pot visela-it-yourself z Makrame tehniko

Makrame plantaž lonec cvetlični suspenzija


About the author

admin