Brico

Stenska dekoracija z lesenih palet

Deco miza lesene palete

Obstaja veliko načinov za uporabo lesene palete. Eden od njih se lahko tudi spremeni v stensko umetnosti. V tem članku bomo predstavili izvirno projekt z lesenih palet.


Okvir, ki jih bomo uporabili, je kot paleti, vendar je narejena iz lesa in meri praske so 15 '' x 15 ''. Ko je okvir izdelan, je prekrita s plastjo rjave barve in še nekaj kremne barve barve. Robovi so brušen s smirkovim papirjem, ki jim je dal stiski videz. Kot vidite, lahko isti okvir z ostanki lesa. Paleta bo popoln, kot tudi o.

Les palete - izvirna umetniška ideja z leseno veslo lesene palete DIY ideja

Ko je okvir suh in barve, je čas, da napišete sporočilo na njej. Sporočilo na sliki je samo primer, ampak lahko napišete kaj vam je všeč in v skladu z vašo notranjo opremo. Vendar se prepričajte, preden se začne pisati sporočilo, da ni predolgo in da imate dovolj prostora na mizi. Ti bi verjetno morali šablono za pisanje pisem, vendar lahko prav tako enostavno uporabo razpršila ali krtačo. Ta ideja DIY vam daje priložnost, da imajo lepo sliko, zelo izvirno lahko postavite na primer na vhodnih vratih, zunaj ali znotraj. Bodite pozitivni v sporočilu in izrazite svojo osebnost!

Preživite rjavo plast barve na paleti in še nekaj kremne barve sloja barve lesene palete Deco ideja

Lahko napišete izvirno sporočilo in nastavite mizo dekor na lokaciji po vaši izbiridekoracija lesene palete
AvtorLaetitia Lasalle v BRICOAbout the author

admin