Spalnica

Deco suita: 6 sob sodoben dizajn

Deco suite sodoben dizajn

Spalnico je vaš osebni umik. To je, če si počitek po delu celodnevnem z dobro knjigo v roki ali gledanje televizije, dokler ne pride spanec.


Spalnica je več kot udobno posteljo - za Deco suite vedno odraža tisto, kar ste. Zato smo izbrali 6 različnih primerov, vendar enako neverjetno kot medsebojno Deco suite ki nedvomno navdihuje, da osvežite svojo sobo.

Deco apartma z lesenimi stenami in pastelnih barv

Deco suite moderne pastelne couelurs

Prvi deco spalnico s Olia Paliichuk vizualizirali je minimalističen, zračen in enostaven. Tla v vzorec ribje kosti zagotavlja odlično ženski dotik na prostor in mehko roza na steni odraža nianse lesa.

lesa, prevlečene stene in enostaven TV stojalo s policami

Deco suite stojalo TV

Stojalo za TV je bele barve in tudi zelo minimalistični slog, kot tudi elegantno obliko luč v enem kotu. Ta se bo osredotočil na prostoru, lesene stene, tla in velika okna.

Dekoracija kopalnica z mozaičnimi ploščicami v črno-beli

Deco suite oblikovanje kopalnica

Soba ima lepo kopalnico s sodobno ploščice z motivi, ki spominjajo na ženski občutek tla v sobi. Dekor kopalnici sledi, še enkrat, z minimalistično pravilo.

Soba urejena v minimalističnem slogu

Deco suite industrijski stil

Drugi primer je danes kot nadarjeni arhitekt Olia Paliichuk. Ta soba poudari miren in ustvarja občutek sproščenosti od trenutka, ko vstopijo. Stene so zaviti z lepo teksturo, ki ustvarja vtis poškodbami in takoj pritegne pozornost.

Industrijska dekoracijo soba v sivi in ​​beli barvi

Deco suite-starševskega sodobno oblikovanje

Dva obesek svetilke nad nočnih omaric s svojo preprostostjo ustvariti industrijsko dotik v prostoru in poudarjajo stene.

Soba ima več različnih koncih kreativni

Deco suite-starševskega originame

Ustvarjanje različnih kotov v tej sobi, je zelo zanimiva. Ni važno, če je kotiček ob posteljo ali branja kotu poleg okna. To je ti deli, ki dajejo resnično značaj prostora.

Dekoracija kopalnica z dveh okroglih ogledali

Deco suite luksuzno kopalnico

Kopalnica s tem prostoru je zelo zen in sproščujoče. Sprememba je ploščice okrasitev stene v sobi. Dva ogledala mehčanje precej geometrijsko slog v sobi.

razkošno spalnico okrašena z elegantno

Deco razkošen mojster suite

Naslednji starševski soba Max Studio prikazana je utelešenje mojster suite. To je popolnoma dekadentne - njegova plišastih pohištvo, stene okrašene z zlatimi elementi in veliko ogledalo v gilt okvirja.

Oblikovanje soba z velikim vzglavjem in zlatimi poudarki

Deco suite Elementi Dore

Moderno in razkošno, je to spalnica oblečena v retro čar zlato in brokat vzorcev z glavo geometrijskih postelj, nočnih mize in minimalistično garderobo.

Oblikovanje in integrirano polica stojalo TV

Deco suite zanimiva oblika

Poleg zlatih elementov, je ta soba urejena v minimalističnem in subtilno slogu. Vse je svetlo in zračno - so patiniran stene v sive, vijolične zavese in poudarki.

Spalnica minimalistični slog z leseno posteljo

Starševski minimalističen rezultat oblikovanje

Ta prostor, ki ga je zasnoval Studio VAVO je tako moderno in minimalistično. Prostor nima niti omaro ali skladiščne police. Namesto, poudarek je na tleh in rezultat je preprosto čudovito.

Wall Deco miza z modro in rdečo

zbirka glava postelja lesa

Barva na steni, obdan z dvema žarnice v rdeči barvi, je osrednji del komore. Postelja je temno in bele stene služijo kot ozadje.

Dekorativni poudarki so dani na tleh poleg postelje

lastno dekompresijski les

Obstaja še nekaj dekorativnih predmetov v prostoru, vendar so jih na tla. Vse dekor je zelo dostopen in udoben, pa tudi kot ultra moderno.

Soba dekor naglas stena z lesenimi ploščami in LED luči

sodobno obliko suite

Dekorativne plošče v tem prostoru, ki ga Sequoia so preprosto izjemen. So narežemo na različnih oblik in nekateri od njih so osvetljeni. To je element presenečenja to lepo sobo.

Les je zelo prisotna v okras spalnice

Oblikovanje suite pohištvo

Stene so bogate rjave barve z zlatimi podtoni, vendar preostali prostor pa je še vedno zelo temno. Paleta kontrastnih barvah, je ta zračen in prijeten prostor.

Preostanek prostora je v nevtralnih barvah

lastno oblikovanje siva Stolček

Naravna svetloba skozi prostor je zelo osvežujoča. Zasveti kos, ki je v zvezi s tem, se zdi, kot povsem drugo območje.

Oblačenje sodoben dizajn

Sodobna mojster suite garderoba

In končno - sanje oblačenja! Prostorna, dobro organizirano in napolnjena s svetlobo - to je lahko idealen kraj za pripravo pred odhodom na delo zjutraj ali romantično večerjo v večernih urah.

Oblikovanje soba z modro zasnovo stene

Spalnico deco modro siva

Naslednji kos za Hoang Nhat Vietnam prikazana je zelo moško in udobno. Z konča pliš in lepe barve, ta umik je kot nalašč za počitek.

Soba je prijetna in moški

Starševski deco praksa soba

Noč svetlobe v tej sobi, je neverjetno in daje določeno razsežnost tega prostora drugače okrašena v hladnih barvah.

Dekor je okrepljeno z obilo naravne svetlobe

elegantno spalnico ideja

Čez dan, naravna svetloba napolni sobo. Bele stene pustil v modri in sivi odtenki iz zelo močne.

Vodja preprosto, a elegantno posteljo

Starševski modra naglas stene sobe

Klop ob postelji zdi zelo uspešen za vlogo branja območje ali pa samo, da se pripraviš zjutraj. Njene linije ponovite naglas steno za posteljo

črno-beli TV omarica

Spalnico pohištvo bela črna TV

Če pogledamo na posteljo, Soba izgleda zelo barvita, ampak jih je videti stran, bomo videli, kako bele stene odražajo naravne svetlobe do ostalega prostora. Ja, lepota tega območja je v podrobnostih.

Pogled od nadstropju sobe

Sodobna mojster oblikovanja spalnica


About the author

admin