prilagodljiv prostor za stanovanje, ki ga PKMN Architectures – anews24.info

prilagodljiv prostor za stanovanje, ki ga PKMN Architectures

Notranje lesene modularne prostor

Verjetno smo že predstavili pasr v zadnjih več manjših stanovanj s prilagodljiv prostor. Toda primer dan je podvig! To je prilagodljiv prostor s funky design v majhnem stanovanju španski jih PKMN arhitekture.


Stati v majhnem prostoru, so sobe zmanjša z lepimi mobilnih police enot. Sestavni deli teh modularnih struktur so lesene kot fotografije prikazujejo.

Modularni prostor je tri enote

vezane prostora za shranjevanje lesa

Ta modularni prostor oblikovalci ločiti stanovanje v dveh prostorih. Prvi je še vedno odprta ves čas in je nastavljen za formalno jedilnico, kot tudi delo. Ampak to je v drugi polovici stanovanja, ki se zgodi čarovnija. Odprt in diskretni oprema v iteracije, je prostor, kuhinja kuhanje v levo, da se omogoči, da imajo prostor za manjše sestanke. Pomembno je bilo v fazi projektiranja, da je stanovalec stanovanja lahko enostavno in hitro premikati z ene strani na policah okoli njega.

Prilagodljiv prostor nudi dovolj možnosti za ustrezno skladiščenje

prostor za shranjevanje kabinet

Trdne enote tehtajo več kot 500 kg, zahvaljujoč tirov in koles, ki jih navdihuje knjižnice police, je enostaven za lastnika, da jih premaknete. Izdelovalci tega prostora, prilagodljivo izdelan police z enotami OSB plošče (pramenske plošče), ki je poceni, ampak trpežnega materiala, izdelana iz stisnjenih lesnih sekancev. Les je nato končal v zaščitni foliji, ki omogoča nemoteno in vodotesno površino. Ko polica diapozitivov na eni strani kaže tabelo kuhinja z jedilnico, ki zloži v trenutku.

Vezane lesene police

Polica prostora za shranjevanje lesa

Skrit za mizo zložljivih so jedi, pripomočki in druge baze cuisine.Dans Druga možnost je osrednja plošča zloži, da bo postal postelja Nad posteljo je cona odlagalne površine, ki se odpira v zasebni garderobo pred kopalnici. Lesena plošča se lahko vleče skozi vhod v sobo za zasebnost. Zadnji površina apartmaja se odpira na velik vrt, ki nikoli ne bo izdala, čudeže za shranjevanje, ki so bili tik nad drsnimi steklenimi vrati.

Majhen salonu za manjše sestanke

Modularna les hiša

V nadstropju je les in ploščice

lesena talna površina

Skladiščenje za prostor, ki ga omare in police

Prostor-modularni majhna

Odprt prostor je na voljo, ko so enote razseljenih

prilagodljiv prostor dnevna

Enote je mogoče enostavno premikati

Modularna notranja enota stanovanje

Zložljivi postelja udobna za dve osebi

majhno stanovanje Murphy postelja

Kopalnica s tuš kabino

majhna kopalnica

prilagodljiv prostor stena postelja

Majhen modularni prostor leseni kuhinjski mizi minmaliste modularni miza

Modularna prostorske enote les


Like this post? Please share to your friends: