arhitektura

Slike zasnova hiše z betonsko pergolo

hiša slike'architecte style moderne

S temi slikami načrtujemo hišo najdete S&S Hiša se nahaja v Pinamar, v provinci Buenos Aires, Argentina. Lepa hiša je ena izmed del Besonias Arquitctos Almeida, arhitekturni in oblikovalski studio, ki ga je ustvaril Maria Victora Besonias in Guillermo Ameida.


domov oblikovanje podobe sodobno zunanjost dekoracijo iz lesa in betona

dekor slike izven moderne hiše

Ti dve strokovnjakov, ki delajo skupaj od leta 1975, v motiviranju med seboj za oblikovanje vse bolj drzne in izvirne projekte. S domov&S House pooseblja harmonično poroko med naravo in posebne potrebe kupcev Besonias Almeida Arquitectos. Zgrajena je bila na sipin in to je tisto, kar je vplivala na njegovo zasnovo, obliko in strukturo.

Slike hiša oblikovanje in sodobna arhitektura, ki Besonias Almeida Arquitctos

slike hiša ravna streha moderna arhitektura

Na področju gradbeništva je rahlo nagnjen, v hiši je tudi njena dve strani. Poleg tega so njegovi prebivalci imajo stalen stik z naravo, saj je stavba v bližini gozda in je obdan z rastlinami iz vseh strani.

Slike sodobno obliko hišo v beton in les

sodobne zunanje domov slike

Od začetka dela na projektiranju gradbenih projektov, arhitektov in oblikovanje doma lastniki so bili v dogovoru o tem, da bi bilo to lepo vegetacija ohranjeno na vseh stroškov.

Krajinsko z moderno prostor okrašena s kamni

Zen deco majhno moderno vrt

Sodobna zunanja fotografija v preprostih materialov

Zen vrt slika moderno notranjo dekoracijo

Stranke družbe, ki Victora Besonias in Guillermo Ameida ustanovljeno je bilo tudi zanimivo prošnjo, naslovljeno na arhitekte. So želeli svojo hišo, da so blizu pogled od tistega obstoječih stavb v gozdu Mar Azul. Poleg tega so zahtevali, da mora biti stavba enostavna za vzdrževanje.

Slike hiša sodoben dizajn z geometrijskih oblik v Argentini

slike izven doma dekoracijo lesa, betona

Sodobna S hiša&S Hiša je zasnovana kot prebivališče za družino s tremi otroki za poletnih mesecih.

Slike zasnova hiše in poletna rezidenca modernem stilu

Slike hiša moderno vrt skalnjak

Celoten objekt je organizirano na eni ravni. To veliko območje prečka dvorišče. Notranjost hiše je sestavljen iz dveh delov, ta način tako, da se prostor, ki se najbolje ujema s specifično področju gradbeništva. Obe področji sta povezana na dva načina: prvič, z notranjo koridor, in drugi -, ki jih sodobno konkretne pergolo.

moderna arhitektura podrobnosti hiša design by Besonias Almeida Arquitctos

slike deco zunanjost hiše sodoben dizajn

Zasebni del hiše je pred tem območju stavbe. Kupci so zahtevali, da vsebuje tri spalnice v celoti. Eden izmed njih je bil tudi, da ima svojo kopalnico in garderobo. Preostali del prostorov je namenjen predvsem otrokom. Vendar pa so oblikovani tako, da služi kot sobe, če sploh. Vsi ti deli so med seboj povezani in imajo zelo kompaktno in moderno obliko.

Slike sodoben dizajn hiše in koridor surovine

slike deco hiša moderno notranjost

Notranjost hiše sodobnega sloga kuhinje

Image Postavitve hiša moderna kuhinja

Drugi površina hiše je velika področje družbenega življenja. Vsebuje odprto kuhinjo in dnevno sobo. V nasprotju z B, je to območje nahaja v zadnjem delu hiše. To je povezano z dvoriščem in teraso, ki je v obliki podaljšanja gradnje.

notranjo opremo Zen ambient hiša

sodoben dom notranjost Foto

Slike oblikovanje hiša notranje poglede in moderno terasa

dom dekor ideje Zen sedežne

Zunanja razširitev je bila, da bi lastniki uživajo lep gozd, ki obdaja hišo. Betonska pergola zagotavlja zunanji prostor, kjer Zen vzdušje in sodobno hkrati. To čudovito usklajuje z odprtim prostorom in okrašena s kamni, pa tudi kot okrasni predmeti iz lesa.

Sodobna Zen dvorišče z drevesom

Fotografije doma deco sodobno oblikovanje pergola

Razvoj ideja moderne zunanjosti prostora oblikovalska hiša

Ideja terasa pergola sodoben dizajn

Dvorišče je še zen in sproščujoče prostora v tej hiši. Obstaja majhno drevo, ki je bila skrbno ohranjena v realizaciji S gradbeništvo&S House, ki omogoča homeowners ohraniti spomin na čas, ko je bil njihov dom le osnutek.

Slike sodoben dizajn hiše in pergola betona oblikovanje

pergola moderno terasa hiša

Notranjost hiše je urejena v svetlih, nevtralnih barv v paleti odtenkih bež in rjave. Sodobno pohištvo in barve in preproste, sodobni materiali, ki se uporabljajo za razvoj notranjosti, ki prispevajo k sproščujoče vzdušje, ki prevladuje v to čudovito poletno rezidenco.

Moderna hiša zunanja razsvetljava dizajn z pergolo

Sodobna pergola ideja

Zunanji fotografija hiše S&S House v Argentini

Slike arhitektura domači vrt zunaj

Slike hiše S&S Hiša Besonias Almeida Arquitctos


About the author

admin