arhitektura

Bazen – nekaj idej z otoki izjemnega oblikovanja

bazen-s-otok palm-style-eksotičnih

Na tisoče ljudi vsako leto želeli imeti bazen doma. S prihodom poletne vročine je bazen Zunanje je vedno zahteva.


Obstaja več stilov in oblik. Trend je več kot to z otoka.

Plavanje platformo: počivati ​​v mirnem ozračju in tiho

moderno-otok-design-platforma bazen

Ali ne bi bilo lepo, da se sprostite, kosilo in se zabavali, medtem ko se je v celoti obkrožena z vodo? Z uvedbo platforme v ribniku, lahko to storite. Z izbiro te vrste ribnika lahko uživate v čudoviti pogledi, ki jih ponuja narava.

Bazen z otoka v bližini vrat - udobje je zagotovljeno

bazen z-otoku-design-sodobna

Ko mislimo, da je oblikovanje nikoli pozabil udobje. Za zunanji bazen, vključno. Ki ima lastno ribnik v bližini vrat so sanje mnogih od nas.

otok Basin Les za sladke romantične večere

bazen-s-otoku-design-sodobna

Kaj pa romantično večerjo v središče vašega vodnega bazena? To je mogoče z zunanjo ureditvijo bazen na leseno otoku, kot je ta.

Plavajoči udobje v vodi je več kot sanje

bazen-s-moderno-otoku-vrste eksotičnih

Hotel Long Beach Golf & Spa Mauritius ponuja velik bazen vode na dih. Velika velikost in udobje, so mislili na vse. Zunanji bazen je več manjših eksotične otoke, pa tudi majhnih otokov-ostalo za sončenje, medtem ko uživate v vodo.

Infinity bazen s centrom za počitek

bazen-s-moderno-otoku-pogled-panorama

Renato D'Ettorre Arhitekti proizvaja ta platforma neskončni bazen, ki je tik ob vodi ustvariti vzdušje sprostitve. Kdo ne bi uživali to lep pogled od te čudovite centra bazena?

Bazen z otoka vzdolž strešno teraso, s Busch oblikovanje Build Inc

bazen-s-otoku-design-for-sodobne-ocean

Izberete lahko, kje postaviti svojo medenico, odvisno od kraja, eden ima. To je lahko pred hišo, v notranjosti, na terasi ali celo strešno teraso; kot v zgornji sliki bazen. Predstavljajte si, da pijačo v središču te lepe ribnika s pogledom na ocean.

Oblikovalci združujejo v Veličanstvenost

bazen spredaj sodobna hiša-s-otok

Ali okrogle, pravokotne, ovalne ali asimetrična, je za vas, da se izbira na mestu, ki jih imate. Da bo vaš dom bolj prostoren, lahko izberete funkcijo vode v nadaljevanju z vašo dnevno sobo. Odločite se za drsne stene in vaša dnevna soba bo neposredno izpostavljen temu vzvišenemu otok območja, kjer si lahko privoščite kavo, medtem ko mir.

Original bazen z otokom z osvežilnim slapom

bazen-s-otoku-design-drop-of-vode

To presenetljivo sodoben in izviren bazen ima kamniti blok in je obogatena z otoka z jacuzzijem, s strani in kaminom, drugi. V srednjem vidimo lep slap, ki daje svežino na ta sklop sodobnega oblikovanja.

Oblikujte zunanji bazen za poletne počitnice

bazen-s-otoku-ostalo-kotiček

Ko se odloči, ali bo funkcijo namestiti vode ali nakup doma že vključuje bazen, preučiti prednosti in slabosti. Čeprav morda ne boste izjemen plavalec, ki jih lahko vedno priložnost za počitek. To vam omogoča takojšen dostop do številnih načinov za ohranjanje fit.

Zunanjost harmonično kot v tropih

bazen-otok-palm-eksotično cvetje

Prednost imajo bazen z otokov je, da lahko počiva v miru in uživajte svežino, ki vam prinaša vodo okoli vas. Poleg tega, da izgleda lepo in privlačno, in to nam daje vtis, kot da puščava otok.

Eleganten, mirno vzdušje v središču vodni raj

bazen-otok-design-ideje-je


About the author

admin