otroška soba

teen spalnica oblikovanje – 35 idej, da vaši najstniki radi

teen spalnica oblikovanje ideja

Vaši otroci so kar naenkrat postali najstniki in potrebujejo nov prostor, da bolje ustrezajo njihovim potrebam v teh težkih letih. In še posebej želijo sobo "povezan", kot ljudje radi sami povedati.


Ampak, kot verjetno veste že je teen oblikovanje soba včasih izkaže za težko nalogo. K sreči smo tukaj, da vam pomaga, samo poglej naše zamisli za teen oblikovanje soba in izberite tistega, ki vam je všeč.

teen, moderna soba design za dekleta

teen girl oblikovanje spalnica

Glede zasnove teen sobo na splošno, morate razmišljati o edinstveni osebnosti vašega teen. Lahko naredite deco prostor na temo, ki vas zanima vaš otrok še posebej. To je lahko način za teen sobno dekle ali nogomet za teen sobno fanta. Videli boste veliko primerov v slikah.

Original oblikovanje teen boy sobi

teen fant oblikovanje spalnica

Za predložitev sobo teen vse spet odvisno od splošnega temo dekor in okus vašega otroka. Ugotovili smo, lep dizajn in udobno pohištvo v datoteko v sobo, kjer so vsi potrebni pohištvo za sobo teen. Smo se odločili, da vam pokažemo, mizo, dva police in posteljo smo našli še posebej zanimiva. In končno tukaj so naši 35 navdihujočih zamisli za oblikovanje teen sobo in izvirniku, v kateri bo vaš otrok počutili kot doma.

Vaša hči se bo počutila kot princesa v to veliko okroglo posteljo

teen okrogla oblika postelja spalnica

Predvsem pa se moramo, da mladostnik ima rad in želi, da imajo perspektivo v svoji sobi. Značilno je najstnik ima povsem drugačno vizijo od tistega, za odrasle, ki presegajo prostor za spanje, to je mlad človek najde svoj svet pobegniti vsakdanje okolje.

Original teen soba s poudarki na oranžno

teen oblikovanje soba izvirna zamisel

Obstaja nekaj krajev, kjer se najstnik lahko izražena in teen soba je ena. Ko začnete, da se razvija, jo vprašal o tem in najti kompromis, ki bo prosim vsakogar.

teen elegantna oblika spalnica

Znanstveno teen oblikovanje spalnica

Današnji najstniki so seznanjeni z najnovejšimi trendi, vendar se razpeta med otroštvom in odraslostjo. Večina najstnikov ima nakit fetišev, ki se niso pripravljeni odreči, ampak želijo hkrati z dekoracijo, ki omogoča prehod v odraslost.

Dekle dekoracijo prostora v roza in črni barvi

sodobno dekle teen soba design

Oblikujte design teen spalnica ni enostavno za starš. Hočeš, da jim ustvarjalno svobodo izražanja, vendar pa obstajajo tudi praktični razlogi, da upoštevajo, kot na področju študija in stroškov décoration.Pour teen, njena soba je kot grad ki ščiti zunanji svet. To je kraj, kjer lahko prinese do zasebnega področja ali pa se zabavajte s prijatelji. To je tudi kraj, kjer lahko začne, da izrazijo svojo lastno identiteto. To je mogoče doseči z uvedbo plakatov, ki prikazuje zbirke najljubših stvari ali izbiro najljubših barv v dekoracijo sten.

fant sobo dekoracijo modra

deskanje teen oblikovanje spalnica

Za njih je oblikovanje teen soba predstavlja svojo malo zapredek, njihovo neodvisno kos. To mora imeti prostor za počitek, tako da udobno posteljo, prostor za študij in prostor za zabavo prijatelje.

elegantna dekle soba

teen okrogla oblika postelja spalnica

Medtem ko odrasli raje tiho in diskretno območje, najstniki uživajo v zabavni kosov in poln sijaj. Po vsem, ki jih želijo očarati svoje prijatelje.

Dekoracija teen praksa soba in moderno

oranžna oblikovanje teen soba

To je dejal, da teen prostori morajo biti tudi praktično, še posebej, če so vaša enfantest v starosti, kjer študira za izpite, tako dober prostor za shranjevanje in mize je velika prednost, če soba omogoča.

Lepo sodobno opremo za sobo vašega otroka

črne najstnice oblikovanje sobno

Pri izbiri slog okrasitev za spalnico najstnika, imejte v mislih, da okusi mladega teen bo spremenilo, saj raste. Zato se moramo še posebej osredotočiti na eno barvo stene. Na ta način boste posodobili notranje opreme z dodajanjem pridih dekor z dodatki. Tako vam ne bo treba Redekorirati vsaki dve leti.

klavirski zasnova soba črnobele

komora'ado design noir blanc

Naj mu govori!

grafiti-barve-ideja-art

Kaj pa dajanje v najem vaš otrok se izraža skozi njegovo sobo? Če spretni grafiti, jezo sprostil na stenah. Čeprav je ta vrsta dekoracijo ni za vse starše, da ima svoje prednosti. Res, da je veliko cenejši in boste prepričani, da bo vaš otrok bo všeč.

Za dekleta, ki ljubijo modo

komora'ado design moderne fille

Ena od najpomembnejših stvari, za modela teen sobi je prostor za shranjevanje. Teens vse ponavadi grdo in ga je treba skrbno napovedujejo, da. Odločite se za shranjevanje košare, stenske police in lonci. Vsak malo podrobnost je pomembna.

Sodobna, udobna soba

komora'ado designe garçon

Petite teen sobo v rdeči in beli

teen rdeč dizajn spalnica

Če vašega otroka soba je premajhna, stavil na raztegljivem kavču, ki lahko igrajo vlogo hkrati. Ne pozabite, da knjižnice, tako kot si se kopičijo vse več knjigo sina let.

siva moderno urad, ki ga pila v sobo

teen soba pisarna

Sivo postelja po pisarni

teen sodobna spalnica

Sodobna polica, ki bi jih našli tudi v datoteke v svoji sobi

teen Sodobna soba polica

Pisani teen soba

teen soba ideja vojaški tema

otroška soba pohištvo

teen girl oblikovanje spalnica teen oblika stopala soba teen soba moderna oblika fant teen soba design TV

Oblikovanje police teen spalnica

skala fant soba

Sodobna teen soba

Oblikovanje roza modra teen soba

Sodobna modra teen soba

modro-belo teen girl soba

črna vijolična dekliška soba

bela črna teen fant soba

zeleno beli teen fant soba

fant soba design ideja

deco teen girl soba

teen soba deco črna roza dekle

okras sodobno dekle soba

dekoracijo prostora ideja fant

dekoracija Sodobna soba fant


About the author

admin