Otrokove spalnice: ideje za dekor sanj – anews24.info

Otrokove spalnice: ideje za dekor sanj

s sobo'enfant: idées déco originale

Otroška soba: Ideje za sanjsko dekor je za vse starše, ki želijo ustvariti za svoje otroke gay življenjski prostor, prijazno, udobno in toplo.


Brskanje naše predloge, vključno modelov AltaModa Leone oblikovanje, itd

Ti imajo pogosto težave sam svoje otroke v posteljo? So upornikov in da misija nemogoče? To je dobra novica urediti lepo otroško sobo, ki zapusti svojo sanjsko dekle ali fanta, bi lahko na koncu vojne doma.

Za otroke: veliko idej za izvirni dekor

s sobo'enfant: idées blanc noir

Kdo pravi, da bela ni primerna za otroško sobo? Tla v črno-beli lahko pretvorite vaš otrok sobno prostor zabavno in zahtevna igra. Izberite barvno shemo, namesto črno-beli, dodamo dotakne barve za ustvarjanje kontrast in pustite domišljiji za navigacijo kasneje.

Bela je rešitev, da gre za otroka, sobo

s sobo'enfant: idées déco moderne

Bela gre z vsem: črna, rdeča, roza, modra, zelena ... Ta barva daje občutek lahkotnosti in vizualno poveča prostor. Če vašega otroka soba je precej majhna ali srednje velikosti, izberite bela kot osnovno barvo. Nato ga lahko povežemo s široko paleto barv, da ustreza vašemu okusu in potrebam.

Les: klasična za otroške sobe

s sobo'enfant: idées bois vintage

Les simbolizira toplino in prijaznost. Odločite se za lesena tla in lesa pohištvo, da bo prostor za vaše dekle ali fant lepo mesto za igro in počitek. Danes imate na voljo širok izbor v smislu barv in materialov. Ker je les primeren za skoraj vse mogoče možnosti glede kombinacij in zmesi.

Bodite navdih iz sveta pravljic, ko boste ustvarili prostor za vaše otroke

s sobo'enfant: idées design contes

Želite, da bi vaš otrok razvije svojo domišljijo? Ustvari prostor navdihnila čarobne pripovedi potem! Bodite eno temo ali združujejo elemente iz različnih zgodb! Spodbujajo ustvarjalnost otrok, ponujajo potovanje v vzporednem vesolju!

Dare nenavadno obliko!

s sobo'enfant idées design marin

Obstaja toliko možnosti, oprema in načrtovanje za otroško sobo danes! Zakaj omejiti tradicionalno in dolgočasen dizajn? Zakaj ne bi upal teme, nenavadne oblike in barve? Bodite na primer leseno lestev, ki vodi vaš otrok neposredno v gusarsko ladjo!

Otroška soba: svetle barve ideje

s sobo'enfant idées design contemporain

Če vi in ​​vaš otrok radi svetle barve, ne oklevajte, da se odločijo za zeleno! Združite več odtenki, medtem ko uvajanje svetle barve (bela, bež, siva, slonovine, itd). Številne študije so pokazale, da so zelene pomirja. Poleg tega, barva simbolizira nov trend "Pojdi zeleno!".

Druga zelena zasnova

s sobo'enfant idées design vert

In če želite, da bi poskušali še bolj nenavadne in presenetljive kombinacije, zelena poroči roza, rdeča, črna, rumena, modra ... Moramo še vedno poskušajo, da se ne preveč odnesejo, ker množica barv lahko včasih pusti vtis kaosa in "nered".

postelje in'enfant-mobilier-vert

To je podmornica! Ne, to je letalo! Ne, to je pogradi? Poslikane pisane in smešne destives ti loft postelje prilagodijo potrebam svojih otrok. Ponoči so spanje, na dan, medtem ko se spremenijo v sedežih za sedenje ali v namišljenih dreves.

ustvarjalno in toplo oblikovanje ideja

Modra otroška soba pohištvo

sodobno opremo služkinja

komora'enfant tapis de design

Les lestvica vrtec

Otrok soba oblikovanje pirati

Rožnata Bela dekliška soba

izvirnih dekor otroška soba

s sobo'enfant idées déco originale

spalnica loft postelje otrok


Like this post? Please share to your friends: