Ličila novo leto: 50 idej za večera večer – anews24.info

Ličila novo leto: 50 idej za večera večer

Novo leto ličila rjave oči

Za Eve Eve zvečer novoletni, privoščite glamurozno podobo, tako da izberete eno od teh 50 novoletnih ličila idej v zlato in srebro! Večer z dne 31. decembra je polna pozitivnih čustev.


Izkazalo hrbet dogodkih lani obrniti našo pozornost na prihodnost z vsemi našimi upi in sanje. Obstaja nekaj čarobnega v tistih nekaj urah čakanja. Everything Is Illuminated, neznani obrazi svetijo, vsakdo nosi elegantno obleko in se odločili stilsko frizuro. Predlagamo, da graditi na briljantno make-up v zlato ali srebro za dokončanje videz za večer.

Ličila novo leto bleščeče zlato s šminko pisanimi

ličila zvečer zabava

Vemo: ploščice in svetleči dodatki so bistveni elementi za novo leto To je predvsem zato, ker so obleke in ličila z rafali ni prenehala biti favoriti oblikovalcev leta. dolgih let. To je nekaj, kar redko naredi račun, saj so kosmiči zagotovo ni naj bi jo nosila vsak dan. Vendar pa bi bilo dovolj, da upoštevajo obleke, ki jih zvezde formalnih zvečer nosili; potem bomo zelo hitro razumeli, da je ta vrsta obleke zelo primerno za čarobno zabavo, kot je Silvestrovo.

Ličila Novo leto briljantno za glamurozen videz

kako ličila novo leto večer

Ličila zlata in srebra je primerna za vse tipe kože in za vse barve oči. Na polt, njegov lesk prinaša ženska lažji videz, zadržana in hladnokrvna, ki nas spominja na slike, ki smo jih imeli v Snow Queen z branjem otroške zgodbe o starih. Ta pogled je kot nalašč za novo leto, še posebej zato, ker sodi v temo zime in mraza tradicionalno povezana z novoletnih praznovanj. Na temnejše polti, ličila ustvarili zelo lep kontrast in spominja na magično in noči polne svetlobe v zimskem času.

Ličila novo leto srebrne barve s črnim eyeliner in maskara

večerna oblačila ličila st sylvestre

Iz njegovega dela, svetleči ličila je tudi zelo dobro dopolnilo obleko v črni barvi. Če ste se odločili staviti na elegantna in preprost videz s klasično malo črno obleko, izberite dodatno opremo okrašena z bleščicami. odločijo tudi za oči ličila v istih odtenkih kot dodatni opremi. Za vaše oči še večje vrednosti, ne pozabite uporabiti črtalo za oči ali svinčnik in črno maskaro.

Tuto ličila novo leto ali Silvestrovanje v zlatih tonih

Glede ličil novo leto ali božič, ki ne privoščiti pogled zvezda, ki je v skladu z navodili, ki jih strokovno? Toda dan 25. ali 31. decembra, je toliko pripravek, ki se lahko le redko privoščijo, da gredo skozi kozmetični salon. Na srečo, danes obstaja veliko možnosti, da bi stranka ličila, ne da bi ostali doma. Da bi se prepričali, samo poglej na vajah up!

Makeup Tutorial Novo leto Desi Perkins

Novoletni makeup tutorial

Novo leto ličila te vrste lahko poroči različnih šmink. Če ste že izbrali obleko z bleščicami, potem raje šminko z naravnim odtenkom. Ravno to je ideja, ki je bila sprejeta na vajah Desi Perkins, ki jo vidite na sliki spodaj. Lahko ujema tudi barvo šminke s svojo obleko, še posebej, če je rdeča. Tretja možnost bi bilo lepo, da izberejo enoten videz. V tem primeru izberite ličila za oči in ustnice v enakih barvah kot tiste obleki.

Novo leto ličila in izbira dodatkov

New Year Eve Soiree ideje ličila

Če želite videz za novoletni zabavi dodamo nekaj končna dotakne, pomislite na nakit in plašč boste nositi. Vedite, da je briljantna ličila skupaj z dokaj preprosto, vendar visoke kakovosti nakita, na primer, kroglice. Enako pravilo velja tudi za svoj plašč, ki mora biti praktična in še posebej vroče, da greš ven na terasi in občudovali ognjemet ob polnoči.

Makeup novo leto praznujejo svoj pogled

Še ena dobra strategija ličila Eve: izboljšati svoj videz. Uporaba maskara in temen svinčnik (črna, rjava ...) Združite ta učinek z šminka roza odtenkih. Boste sublimata oči, držeč preostanek svojega ličila dokaj mirno novo leto!

mauqillage vaje Novo leto srebrna

Novoletni makeup tutorial denarja

Postala klasika, dimljen oči učinek je idealen za ustvarjanje hipnotično videz. Poskusite poustvariti ta večer ličila tutorial z blush tonskimi temno kovinskimi gumbi a. Združite s šminko v svetlih barvah, ta ličila je nositi z malo črno obleko ali obleko s srebrnimi bleščicami prevladujejo.

Makeup svetle oči za novo leto

večer dneva'an maquillage brillant

Če ne želite ličila preveč drzne, poskusite povezati črn eyeliner svinčnik s kovinskim zlatih tonih. Ta ideja je idealna ličila za dekleta z blond lasmi in očmi v svetlih barvah. Uskladiti svoje diskretno ličila briljantno tone z nohtov dekor v enakih odtenkih.

Kako, da bi za novo leto in osvežite svoj videz

Novo leto ličila slike

Letos ste malo utrujeni in iščejo način, da osvežite svoj videz? Preizkusite naše trik ličila z blagim barve v notranjem delu očesa. Odlična ideja za tiste, ki niso uspeli na počitek pred prihodom 31. januarja!

Silvestrovanje Šminka z zlato listov učinkom

ličila nasveti oči zlato

Izboljšajte svoje videz z ličila zlato leaf učinek. Načelo: nanesite tanko plast zlata na njenih vekah, tik nad diskretno črto s črnim svinčnikom. Rezultat je sijoča ​​videz, ki združuje popolnoma z trend obleko v barvi kovine!

Kako ličila za novo leto z zlatimi lističi

ličila trend festival 2016

Test tudi, make-up St Sylvestre z zlatimi lističi razporejena asimetrično na zunanji strani veke. Izvirna ideja, ki je prepričan, da partner z rdečico toplih barvah, kot so temno rjave barve. Gold nakit je odličen pripomoček za to vrsto prazničnem ličila.

Vzorec ličila za predvečer Silvestrovo

kako, da bi za novoletno zabavo

Torej, ste že izbrali svoje nove Leto stranke ličila za to leto? Boste našli vse naše ličila predloge za večer spodaj:

Makeup Tutorial Novo leto 2016 - v slike navdihom

2016 nova ličila ideje

Silvestrovo 2016 in ličila

ličila Eve stranka Novo leto 2016

Večer Eve novoletni enostavno briljantno ličila

Eve stranka Novo leto ličila preprost

Ideja za večerno Eve: ličila zlata

Eve večeri rumeno ličila

Večer Novo leto: lahka ličila za oči

Novoletni praznik lahka ličila za oči

Ideja ličila za zvečer Silvestrovo

st sylvestre stranka ličila

Eye Makeup za novoletno zabavo

Novi Annne večer ličila za oči

Eve večer ličila predlog srebrna

zaslužite predvečer Soiree

Ličila novo leto in zlato obleko z bleščicami

ličila zlato božični večer

Slika ličila za zvečer novega leta

ideje ličila večer 31. december

Smokey ličila za oči za Silvestrovo

krovu stranka ličila smokey eye

Ideja preprosta Novoletni večer ličila

kako make-up večeri novo leto

Nasveti za novo 2016 ličila

ličila trik novo leto svetle oči

st sylvestre stranka ličila zlato

Dior ličila novo leto stranka

kako je lepo novo leto stranka

črna ličila konec fete'année

ličila briljantno božič in novo leto

Poskrbite, New Year Eve 2016

Dan večer ličila'an

Božični večer enostavno ličila

Silvestrovo ličila

večer ličila dan'an

st sylvestre 2016 večer ličila denarja

dan'an maquillages soiree reveillon

Enostavno novo leto ličila ideja

Oči novo leto ličila

lepota ličila trik novo leto st sylvestre

večer st sylvestre novo leto ličila

Fotografije enostavno dan ličila'an

Svečani New Year Eve ličila

Svet in trik ličila trend v letu 2016

kako je lepo novo leto stranka

ličila novoletni festival Soiree

ličila Eve Soiree

novo leto dan ličila trik

ideje st sylvestre novo leto ličila


Like this post? Please share to your friends: