črno-bele ploščice elegantna: izvirne ideje, ki se zgleduje – anews24.info

črno-bele ploščice elegantna: izvirne ideje, ki se zgleduje

črni in beli tlakovanimi kuhinja dekoracijo
Za črno-bele ploščice je elegantna in brezčasna oblika za kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico. Takole izložba. Ali je šahovnice ali druge vrste črno-bele ploščice, to je običajno v geometrijskih oblik.


Posebnost te vrste ploščice se uporabljajo za strukturiranje prostora in ustvarjajo zanimive vizualne učinke. Ali ste vedeli, da je nekoliko paradoksalno, lahko črno-bele ploščice povečavo sobo? Ja, to je trik, ki se uporablja za okraševanje manjših prostorov, kot lahko vidite iz naše slike!

Črno-bele ploščice: Podatki stanja

črne ploščice in bele dekompresijski kuhinjska stena

Za črno-bele ploščice ki so na voljo v različnih izvedbah, majhne ali velike, tip šahovnice v drugih geometrijskih oblik ali celo rastlinskimi motivi (v galeriji slik zgoraj: podoba skandinavski kopalnico s cvetjem črno-belo). V preteklosti je značilnost viktorijanske dobe, kjer je uporaba karirasti mala posebej razširjena. To je razlog, zakaj se imenuje tudi "Viktorijanski ploščice" v naših britanskih sosedami, vključno s proizvajalci, kot so Olde angleški Tile še naprej proizvajati lepe in zanimive različice črnimi in belimi ploščicami.

črno-bele ploščice, kako izložba?

črni in beli tlakovanimi ideja deco luksuzna kopalnica

Tukaj je nekaj idej, da pokažejo svojo ploščico in dobili najbolj pri ustvarjanju lepo dekoracijo v kuhinji, dnevni sobi ali kopalnici. V kuhinji, lahko dokončate tapete ali tla v črno-beli s kuhinjsko pohištvo v beli barvi. Nato lahko uporabite tabelo in leseni stoli ustvariti prijetno in elegantno vzdušje, značilno za belo kuhinjo in lesa. Dodamo nekaj barvne tipke z dodatki in voila!

Za črno-bele ploščice je odličen dodatek k retro dekor

črne ploščice in belo dekoracijo retro kopalnica

Za sobi dnevna soba in jedilnica, razmislite o izbiri svetlo leseno pohištvo in stekleno mizo. Stoli, lahko kavči in zofe, ki so primerni za to vrsto talnih oblog se črnobele tudi. Kot je za dodatno opremo, je zaradi njih, da boste dodali barvo v teh krajih, zato izberite tistega, ki vam je všeč! V kopalnici s črnimi in belimi ploščicami, kot da je prikazano na zgornji sliki, na stenah ali na tleh, razmislite o uporabi brisač, ki kompliment ti dve barvi in ​​igranje na volumen prostora v dodajanje ogledalo.

črno-belo ploščice tla v kuhinji oblikovanju črno-belo

črni in beli tlakovanimi kuhinja talne prevleke

V kuhinjo v črno belem, edina elementa, ki prinaša mehkobo in občutljivost naravnega materiala - les. Barva pastel, ne, to ne prinese dinamiko in živost v kuhinjo, v črni in beli vendar je skandinavski slog je značilno, v vsakem primeru, kombinacija črne in bele z mirnimi toni in naravnih materialov .

Skandinavska kuhinja s šahovnice ploščice

bele ploščice črna tla kuhinja

Črno in belo, ko je konfiguracija modela se ne da na krovu, se lahko združijo na igriv način, ki, paradoksalno, je več kot ples, kot v igri. Torej vse eleganco in gibanje, ki ga imamo v tej sobi dikromovega kopalnico, smo uspeli zaradi zanimivih in različnih oblikah, pripravljenih na razpostavljene tla.

Tla skandinavsko kopalnico v beli in črni ploščice

premaz kopalnico talne ploščice cvetje

Šahovnice ima veliko stila. Vse pohištvo v kakršni koli obliki, ki jo izberete za vašo kuhinjo, kjer so tla prevlečen s šahovnice ploščice imajo eleganten videz. Poglej tiste sive pohištvo na sliki spodaj in boste videli, da so najbolj elegantna pogled na te ploščice v vprašanju, kot bi jih imeli, če bi ga dali na opečnato tleh vse belo.

Kuhinja talne ploščice stilu šahovnice

kuhinja tla v črno-bele ploščice

Lahko rečemo isto stvar znotraj tega kopalnico. Ploščice je lepa in se spreminja celoten videz prostora. Da, strop, umivalnik in druge predmete, kot del oblikovanja kopalnice prispevajo k celotni slog mestu, vendar je šahovnice tla ni zelo tradicionalna bistveni element, ki spreminja igro.

slog kuhinje in letnik črno-bele ploščice

retro črnobele keramična tla prevleka kopalnico

Videz te kuhinje, ki se podzemne ploščice izbrali za svoje stene nič sterilno ravno zato, ker so bile šahovnice slog ploščice izbrala za svojo zemljo.

Oblikovanje Kuhinja notranjost s črnimi in belimi ploščicami

moderne bele ploščice kuhinje

Ta ploščica vidite na naslednji sliki je res odlično! Lakirano, pokriva tla vhodom in dnevno sobo te božanske stanovanja. To pomeni odbor dama pravi igro tudi ob a lakiranih lesenih talnih oblog in elegantna pripelje do že eleganten slog, ki je značilen za to prebivališče.

Talne obloge s pisano črno-belo v sodobni hiši

Sodobna mletega črnega dekompresijski belo prevleko

črno-bela talne ploščice bela kuhinja

Črno-bele ploščice bela kuhinja talne ploščice

Za črno-bele ploščice, kot je bilo že omenjeno, daje izjemno hitrost. To se še posebej dobro pokrita kuhinje v majhnih prostorih. To ojača Cocoon videz, medtem ko izpostavljanjem toplo vzdušje. On obnovili staro stran videz kraja, saj prinaša svežino in slog.

črno-beli karirasti talne ploščice kuhinja majhnem prostoru

premaz majhna kuhinja oblikovanje talne ploščice

Kaj razred! Kakšna velika kopalnica! Brez posebnega razloga, kopalnica ima veliko stila, vendar z lončeno črno-bele ploščice, ta kraj nima enake!

Talne ploščice z geometrijsko črno-belo v kopalnici

geometrijsko talne kopalnica ploščice ideje

Tukaj je veliko načinov, da se poroči črno in belo, tako da ima vse svoje gibanje in dinamiko. Prizadevamo si za vse to čudovito salonu, kjer se stikajo različne sloge. Poleg tega so različni načini za tie dva konca spektra svetlobe (črno-belo), se uporabljajo v salonu, da imajo svojo dušo. Progasti šahovnice novega tipa (z nastavitvijo trikotnikov znotraj ploščice), ki zagotavlja belo na črnem okvirju (zajema tabelo) ali z zahtevo črne predmetov v belem lijak, c ' je lahko mešanica stilov, obdobij in oblik!

črno-bele ploščice z geometrijskih oblik v salonu

jedilnico Deco črno-bele ploščice

Vas prosimo, da gredo skozi s to čudovito zbirko slik, ki samo ne more vas navdihujejo, temveč tudi vam vpogled na genija oblikovalcev, ki prihajajo tako igrati z barvami in oblikami!

tla za dnevno sobo s črnimi in belimi ploščicami

Igrišče črno pohištvo in belih ploščic premazi

kopalniške obloge črno-bele ploščice

Črna Bela kopalnica oblaganje

majhno črno-belo karirasto retro dekor

Ideja ploščice dnevna soba talne obloge črno kopel Ideja črna kuhinja in bela kopalniške ploščice ploščice za kuhinjo tla idejo v črni in beli barvi

črno-bele lončene soba pohištvo vintage kopanje

velika bela talne ploščice črna kuhinja dekoracijo

velike ploščice dnevna soba talne obloge

premazi za čiste prostore črne ploščice ploščice talne obloge črno-bela dnevna soba hodnik ploščice tla v črni ali beli barvi

dnevna oblikovanje soba nevtralne ploščice tla

ploščice črno-belo izvrstno kopalnico

črnobele kopalnico s ploščicami elegantna

črni in beli tlakovanimi kopalnica

črna sten bele ploščice za kopalnico


Like this post? Please share to your friends: