Knjižnica prekinjena in oblikovanje steno za knjige – anews24.info

Knjižnica prekinjena in oblikovanje steno za knjige

Knjižnica steni visi oblikovanje minibooxx Desalto

Ob zori dobi tehnologije, več in več ljudi bere digitalne knjige. To ne pomeni, da je knjiga papir izgubil svojo vernike. Če ste od tistih ljudi, ki imajo raje papirnate knjige, boste verjetno želeli praktično in funkcionalno shranjevanje.


namestitev prekinjena knjižnica in / ali stena je zelo praktična rešitev. Lahko uporabite stene v višino in povečali prostor v vaši dnevni sobi, jedilnici ali spalnici s to omaro začasno. Da bi našli pravi model, je pomembno, da ocenijo svoje potrebe in izračun razpoložljivega prostora.

Knjižnica suspendiramo črno Minibooxx z Desalto

Črn obesek oblikovanje knjižnice shranjevanje steno jekla

Če je vaš prostor dopušča, lahko najdete visi knjižnice dostavljene v kompletu in zbrati sami. Več top oblikovalci ponujajo prilagodljivo, svetlobo in izvirne knjižnice. Če potrebujete (ali prostora, ki ga zahtevajo), lahko vedno pokličete mizarja, ki bi lahko gradnjo omaro po meri. To bo stalo morda malo dražje, vendar boste dobili rezultat za vaš okus in vašim potrebam. Če želite kupiti prvotno obliko in knjižnico, vas vabimo, da spodaj odkrili naš izbor.

Knjižnica mirovale Ronda in modernega dizajnastenske visi knjižnice shranjevanje oblikovanje knjige salon praktično idejo

KADR je praktičen kos pohištva, ki se lahko dajejo na trg ali prekinjena. Ta majhen dodaten kos je v bistvu za shranjevanje CD in DVD. Prav tako se lahko uporablja tudi za shranjevanje knjig in drugih predmetov. Ga spremlja kvadratne ali rectangules, lahko obdržite ali odstranite.

KADR: priročno shranjevanje enota

pohištvo za shranjevanje knjižnica stena zidana rdeče barve stene dnevna soba kavč črna

Tukaj je modularni knjižnica komolec ustvaril. Obsega 25 module 8 globinah in v 17 barvah. Primeren je za shranjevanje CD-jev, knjig vseh velikosti, DVD-ji, vinilnih plošč, revij in drugih predmetov. Komolec Vse so narejene iz lesa, ročno poslikane v več plasteh za sodoben videz in obliko. Komolec moduli se lahko kombinirajo na različne načine. To je pohištvo, ki omogoča prožnost in ustvarjalnost med namestitvijo. Prav tako je vedno knjižnica: ga lahko razširite z dodajanjem novih modulov.

Knjižnica sestavljive komolec

zasnova modularna knjižnica komolec ideja sodobna shramba Interior Design

sestavljive barvita komolec knjižnica

Oblikovanje shranjevanje steno knjižnica knjige ideja za oblikovanje'intérieur moderne

Alternata je modularni knjižnica, prilagodljiv in prekinjena. Izdelana je iz lesa (MDF - srednje gostote iz vlaknene plošče) lakirana naravni hrast. Njegova Nosilna konstrukcija je iz jekla. Vključuje notranje radije v beli lak, predale in mizo predmetov. Ta omara je zelo priročno za shranjevanje knjig in drugih predmetov.

Modularni Omara in suspendiramo alternata

prekinjena knjižnica modularna zasnova modularna zasnova alternata Padova'intérieur fauteuil cuir pouf lampe

Pontaccio je knjižnica dizajn, ki se prilagaja drugače za vsak stil. Sestavljen je iz preprostih pravokotnike, ki jih lahko odstranjujejo kot želite. To je pritrjena na steno s kavljem iz aluminija. To bo ustrezala vse prostore in vse notranje sloge.

Wall knjižnica Pontaccio s Lago

Knjižnica stena visi deco ideja oblikovanja pohištva knjige za shranjevanje

Tukaj je zelo velika viseča in modularno knjižnico tudi iz MDF ,. Ta knjižnica je primeren za velike prostore. Na voljo je v beli, rjavi in ​​sivi barvi. Lahko shranite knjige, CD-jev, LP in svoje stvari, brez skrbi, da boste zamudili mesto! BYBLOS je idealno, če imate veliko zbirko knjig.

Byblos s Ozzio Italija: stena Omara v beli barvi

belo steno Omara oblikovanje omara dnevna soba bel kavč steklena miza

Primer prilagodljivega sistema police. MAKE / SHIFT je oblikovanje pohištva in Movisi conceptué izdelan Peter ognjič. S svojo klinasto obliko, se prilega v vsak prostor in prostor. Police so se stabilizira. Poleg tega je ta kabinet je prilagodljiv, robustna in zelo lahka. Možno je, da prilagodite višino in širino, da najbolje ustreza svoj prostor. To je mogoče namestiti vertikalno ali horizontalno. MAKE / SHIFT je na voljo v črni, beli in roza. Lahko se uporabljajo tudi za drugačno barvo.

MAKE / SHIFT proizvedla Movisi

modularna stena visi knjižnica notranje oblikovanjevisi stena Omara zasnova'intérieur moderne idée

Minibooxx je jeklena stena Omara. Vsebuje kovinske police in 5 kmetij-knjig. To je na voljo v mat beli in mat črno. Struktura odjemnik toka jo omogoča kjerkoli glede na vaše potrebe in prostor, ki je na voljo.

Bela Wall knjižnica Minibooxx jekla Desalto

prekinjena bela oblikovanje Omara minibooxx Desalto stenska omara za shranjevanje idejaČrna Wall knjižnica Minibooxx jekla Desaltočrn dizajn knjižnica stena visi pohištvo ideja modularni shranjevanje Modularna zasnova knjižnica ideja za shranjevanje vzmetenje pohištvo dnevna soba steno Wall knjižnica in odprta oblika sive Ibis Alivar oblikovanje'intérieur meuble de rangement bibliothèque murale suspendue design bois Knjižnica bivalni oblikovanje kabinet začasno leseno belo namizno dekoracijo predmetov TVjekleni zid les Omara vzmetenje svetilka oblikovanje knjige shranjevanje siva preproga nadstropju dnevna soba miza bela stena visi Omara jekleni'intérieur moderne swing cattelan italia Bela lesena stena kabinet knjižnica počivalnika bela deco oblikovanje ideja rjave lesene stene Omara oblikovanje ideja vzmetenje Deco dnevna soba kavč stene Zasnova stene Omara oblikovanje shranjevanje ideje'intérieur Knjižnica visi zid oblikovanje kabinet ideja stenska omara za shranjevanje Oblikovanje lesa steno dekor millerighe prekine svetlobni knjižnica konstrukcijo vzmetenja shranjevanje strop ideja knjige pohištvo visi bele notranjost skladiščne kovinske police oblikovne knjige w su linije Prepoved oblikovanje knjižnica skladiščenje pohištva zaprta praktično leseno pohištvo za shranjevanje oblikovanje steno dekor ideja lesene stene shranjevanje policah oblikovanje ideja otomanski modra fotelj Wall polica oreh stenska enota za shranjevanje oblikovanje otomanski oblikovanje naslanjače modre knjigevisi lesa pohištvo polica les stena konstrukcijo vzmetenja risbe z stena za shranjevanje kabinet oblikovanje ideja knjižnica Bela Oblikovanje lesa knjižnica oblikovanja'intérieur moderne chaise orange pouf vert oblikovanje'intérieur moderne tapis de sol blanc table salle à manger salon canapé blanc Knjižnica oblikovanje kabinet svetilka belo steklo miza stena Omara bela deco salon oblikovanje ideja Knjižnica odprta začasno leseno oblikovanje CorteZari vzmetenje jekleni knjižnica les bela kava miza dekoracijo oblikovanje Oblikovanje stena knjižnica'intérieur moderne style minimaliste canapé gris pouf jaune table basse leseno pohištvo oblikovanje dnevna soba kavč skladiščenje namiznih rumene blazine deco izvirno idejostena oblikovanje ideja knjižnica shranjevanje oblikovanja pohištva knjige salon bela Omara oblikovni koncept dnevne sobe talne obloge bela oblikovanje fotelj stena Omara sodoben dizajn jedilnica shranjevanje ideja stena Omara pohištvo oblikovanje knjige shramba postelja spanje mat Zasnova stene Omara kabinet otomanski Deco notranje oblikovanje stena Omara oblikovanje rdeče oblikovanja ideje'intérieur meuble de rangement


Like this post? Please share to your friends: