Notranjost sodoben dom z azijskimi dekor – anews24.info

Notranjost sodoben dom z azijskimi dekor

Asian orientalski notranja oprema

Danes nudimo zasebni obisk v dveh prostorih s sodobno notranje opreme in azijskih dekor, ki se nahaja na otoku Tajvanu. Ti dve lepi stanovanji nam pregled trendov Zen slog v regiji vzhodne Azije, tako da nam raziskati področje, ki je še vedno malo znana v Evropi od sedanjih interpretacij številnih azijskih tradicij na področju oblikovanje notranjosti.


Notranja dekoracija sodoben dom design by Allness

deco zen soba Notranjost sodobna hiša

Naš prvi prostor je popolnoma prenovljen s Allness oblikovanje hiše. Zasnovan je tako, da sprejme družino z dvema otrokoma. Lastniki prebivališča želeli uživati ​​široko odprt prostor, da bi dodatno spodbudili interakcije med družinskimi člani. To je tisto, kar spodbudilo oblikovalci za oblikovanje velika kuhinja odprta v dnevno sobo.

Notranjost sodobna hiša azijski slog

Notranjost sodoben dom deco Aziji

Mehke, nevtralne barve, skupaj z naravnimi materiali, prispevajo k ustvarjanju mirno vzdušje, udobno in sproščujoče. Izbira vrste razsvetljave je namenjen zagotavljanju obilo svetlobe. Njegov učinek se zaključi s promptno svetilko tik nad velikim kavčem lahko vidite na sliki spodaj.

Notranjost sodobna hiša: bivalni prostor z zen

Asian notranjo dekoracijo

Po prenovi, hiša ima sodoben videz, ki je označen z enostavnimi linijami in oblik. Perspektiva prostor organizacija, ki olajšajo prehod iz ene sobe v drugo, kot je jasno razvidno na sliki zgoraj.

Notranjost sodoben dom z azijskimi vplivi

Zen dekoracijo ideje moderno notranjost

Sivo preprogo in zelene blazine opozoriti na to kotu prostora, nam kaže, da so tudi najbolj prefinjeni poudarki učinke na paleto barv v dnevni sobi. Ti vključujejo povečanje velikosti brez preobremenitve vzdušje. Za lakirane površine, kot so bele table tukaj so odlična rešitev za okrasitev kotičke, ki nimajo dovolj naravne svetlobe.

sodoben dom v delovnem kotu Tajvanu

sodoben dom deco zen notranja oprema

Ta majhna pisarna se nahaja zadaj na plošči, ki gosti območje zabave. Delovno območje je ustvarjena posebej za starše, da nadaljujejo svoje karierne načrte, medtem ko poraba trenutke s svojimi otroki. Temne barve stene in leseno mizo je osnova za sproščujoče in mirno vzdušje, ki omogoča koncentracijo.

Razvoj ideja sodobne knjižnice

dekoracijo notranjosti feng shui

Hiša ima tudi manjšo knjižnico. Ta zanimiv del je organiziran okoli mizico, ki se nahaja v sobi okolju. Njegov cilj: da bi vsi družinski člani možnost, da se glasi skupaj in omogočajo staršem, da pomagajo svojim otrokom pri domačih nalogah.

Notranjost sodoben dom z azijskimi dekor in svetlobne učinke

Notranjost doma deco slog zen

Če ta prostor ni dovolj samo po sebi original, tukaj je radoveden podrobnosti: knjižnica ni rezervirana le za izobraževanje in branje; prav tako hrani obsežno zbirko lesenih žigov vseh oblikah! Spet je zasnova razsvetljave je odločilno, da je prostor za dvorano videz razstavo.

Ideja dekoracijo moderno koridor

dekoracijo moderno Asian dom

S to sliko hodniku hiše, smo spet videli enkrat pomen svetlobe v majhnih prostorih oblikovanja. Lesene površine in harmonično kombinacijo med svetlimi in temnimi barvami je skrivnost elegantno dvorano in moderno!

Življenje Zen kopalnica s sodobno zasnovo

deco sodobno Zen oblikovalsko idejo

Ob vstopu v kopalnico, ena je presenetila z izvirno poroko več vrst kamna temnejšim odtenkom. V dekoraterji na Allness oblikovanje zagotovo predstavljal lep način, da incorper naravnih materialov v prostoru, ki želi črno-bele. Rezultat: ena izmed najbolj zen prostorih po vsej hiši.

Kombinacija azijskih pohištvom in sodobno opremo

dekoracija objekt Zen moderno notranjost

Notranjost sodobna hiša s 爱 设计

Notranjost ideja moderno notranjo dekoracijo Asian

Naš drugi primer sodobne azijske notranjosti je značilen okras, ki temelji na drznih kontrastov. Prav tako je ilustracija kombinacije različnih stilov in tradicij: Zen in industrijsko oblikovanje pridejo skupaj tukaj na nek način precej neverjetno.

Notranjost sodobna hiša z Zen bivalni prostor

sodoben dom notranjost deco Zen bivalni prostor

Ta fotografija, osredotočen na delu kažejo, prikazuje ta učinek: majhni kovinski noge do pohištva je zagotovo eden od bistvenih značilnosti industrijskega sloga. Zrak malo sramežljiv pohištva uspešno uravnoteženo s velikim barve perilo kavč in jasno preprogo. Velike ogledala, kot so tisti v knjižnici je nameščen na dnu dnevne sobe so tudi ključni element v tej hiši: ti vizualno povečajo prostor, hkrati pa zagotavlja več svetlobe.

Notranjost sodobna hiša - poročno dekoracijo slogov

arhitekture in notranje opreme moderno doma zen

Barvna paleta je še posebej lepo. V tej podobi, smo takoj zadela mize jedilnice stoli v temnih odtenkih, ki so podprte z edinstveno belo stol. To se odraža tudi kavč v dnevni sobi za zelo uspešen način.

Notranjost sodobna hiša zgleduje po azijski tradiciji

notranjo opremo moderno Asian pohištvo hiša

Kot v prvi hiši, še enkrat, so homeowners sklicevala na velikih odprtih območjih, vendar jasno razmejene. In samo poudariti namen organizira prostor, so oblikovalci mobilizirali pametne ideje: konkreten zgornjo mejo za dnevni prostor in leseno steno, rustikalni slog za jedilnico.

Dining v sodobni azijski domu

Zen dekor notranjosti sodobnega doma pohištvo

Jedilno mizo iz svetlega lesa, je verjetno ena izmed najbolj privlačnih pohištva v tem delu hiše. Poudarila je, da nas vse ugoden učinek na lesenega pohištva, ki zagotavlja toplo, naravno noto dekor.

Azijske kuhinje s sodobno opremo

sodoben dom notranja oprema Asian

ne bi pogrešal vlogo drugega veliko ogledalo, ki osvetljuje nadaljnjo ta del hiše, ki ga odraža svetlobo okna dnevne sobe. Lakirane površine, les in svetlobnih učinkov ...

sodoben dom fotografija z orientalskim dekor

Postavitve deco dnevni sodobne azijske slog

... skratka, odličen primer kombinacije materialov, barv in tekstur brezhibna!

moderno ločitev prostora kitajskih in japonskih hiš vplivala

notranja oprema hiša moderno Asian dizajn

ga azijski tradiciji Navdih so oblikovalci na katere se sklicuje plošče, ki delujejo kot vrata. izdelan iz kovine, so sodobna interpretacija prostora ločitev pohištva starejših orientalskih hiš. Njihova naloga je, da se razmejijo dele, medtem ko najemnin v sončni svetlobi.

Kotiček za minimalistično delo z azijskimi pohištva

feng shui notranjost sodoben dom deco slog zen

To je še en del se zgleduje po tradicionalnih azijskih dekor. Njena značilnost: minimalistično oblikovanje s starim in preprostim pohištvom. Ta majhen prostor je namenjen za namestitev na vogal dela, ima tudi žaluzije, ki dajejo več zasebnosti za svoje uporabnike.

Spalnica Zen sodoben dizajn

Notranja moderno notranjo dekoracijo Zen soba

Lepa soba je okrašena z paleti nevtralnih in elegantne barve zagotoviti mirno vzdušje in sodobno hkrati. Če ne morete kažejo s prstom, ki daje tej sobi sodoben videz, tu je proga: to je igra za geometrijskih likov na kamnitem zidu, zaves in leseno pohištvo.

Zen soba kopalnica sodoben dom v Aziji

Zen kopalnica decoration kopalnica

V kopalnici, je enako zen vzdušje modernem stilu. Spet je pridobljen s sporazumom materialov in oblik: kamen z vodoravnimi linijami, značilnimi okroglimi sklede za Zen kopalnice, veliko ogledalo in steklenih površin.

Načrt hiša z dekoracijo, ki ga Allness oblikovanje

Sodobna Asian stil domov arhitektura

Načrt hiše krasijo 爱 设计

Asian oblikovanje deco sodoben dom


Like this post? Please share to your friends: