znotraj

Modularni knjižnica: začeli prilagodite vaš dekor

kocke so sestavljeni v skladu s potrebami

Več čas teče, literatura skeniranje in manj potrebe po veliki knjižnici postane očitna. Vendar knjižnica je še vedno aktualna.


Pogosto je to v dnevni sobi ali spalnici, knjižnica ostaja nepogrešljiv kos pohištva v vsakdanjem življenju. Kaj pa, če se začne naša dekor, da nas nagajati? Kaj storiti, ko bomo morali spremeniti? Predstavljamo vam je modularni knjižnica, pohištvo, ki bi lahko spremenili svoje življenje in, poleg tega pa je veliko krat ...

Modularni Omara za največjo prilagodljivost

Sklop minimalističen knjižnica

Modularni knjižnica je praktična rešitev za preprostega razloga: da je prilagodljiv. Različica na terenu, ki visi na steni ali stropu, se lahko kaj hitro postane osrednja točka vašega notranjosti. Nekateri modeli so zložljiv, druge ponujajo možnosti za neskončne kompozicije.

S tem stenske police sistema, vas prosimo, da razporedite kocke, kot ti je všeč

nastavljive police mreža stena

Če iščete za oživitev svoje notranjosti, ne da bi veliko dela, bo modularni knjižnica bilo zelo koristno. Tako praktični in estetski, bo dodate znak v svojo sobo, medtem ko hrambo knjig in spominkov.

Tangram: modularna knjižnico, ki spominja na geometrijsko sestavljanke

Izjemno oblikovanje modularni knjižnica

Prednost modularne knjižnice je njegova prilagodljivost. V bistvu, si postal oblikovalec in uporabniku in ki bo boljši od tebe, kaj potrebujete?

Tukaj je ena od številnih skladb, ki jih lahko ustvarite s to stensko knjižni polici

Tangram netipično knjižnica

Bodite Tangram knjižnico zgoraj, npr. Prilagodljiv po volji, pa tudi omogoča, da ustvarite majhne umetnine na steni in postane toliko pohištva, kot okras. Na voljo v različnih barvah, je ona se zgleduje po stari kitajski koncept, ki vidi, da je trg razdeljen na 7 delov.

prvotna knjižnice sestoji iz več kock različnih velikosti

Različne kocke prosto zložene

Koncept najbolj prilagodljivih knjižnic seveda, je stalna sprememba. Zasnovan tako, da nudijo večjo prilagodljivost za svoje uporabnike, jih je mogoče konfigurirati s svobodo in ustvarjalnost.

Deco ideja, ki je urejeno knjižnico drugače

Ideja deco oblikovanje knjižnica

Za razliko od Tangram je knjižnica prikazan pod skladalnih slogu. Z naslovom Zložene in ga je zasnoval Julien de Smedt, je sestavljena iz več delov, in sicer kocke različnih velikosti in materialov, ki jih je mogoče zloženih drug na drugega, da ustvarite mogoče urejati, homogena kabinet en mesec drugega.

In sedaj zadnji primer Deco, kjer lesene kocke razlikujejo bistveno od tistih v beli barvi

minimalističen sestavek

Zasnova te knjižnice močno opira na razliko med belo in lesa. Ta paleta barv pomaga razlikovati kocke, pri čemer lahko nekatere vrednosti v primerjavi z drugimi.

Loose Kocke in popolno prilagodljivost pri postavitvi v knjižnici

bel Modularna Omara

Opazili boste, da so kocke zložene tal do stropa v zgornjem primeru. Rezultat je original, nekoliko boemski s svojo kaotično strani, ampak vsekakor zelo sodobna.

V tej kavi, pol-odprte knjižnice deluje kot predelne stene

Penda knjižnica kave sejalnice

zdaj odkrili primer, ki prihaja iz stanovanjske površine, vendar je lahko tudi vključijo ali preprosto navdih. kavarna Predstavljamo vam več kot izvirnik designed by Penda, studio s sedežem v Pekingu. Kava v vprašanju se odlikuje z modularno in iznajdljiv knjižnico, katere koncept je zgrajen okoli jekleno rešetko.

Jeklena maska ​​tu in tam okrašena z lesenimi kockami, od katerih služijo tudi kot plantaž

lesene kocke vstavi v jekleno mrežo

To je v tej mreži, ki prihajajo na počitek na lesenih blokov, nekateri hišnih knjige, druge, da postanejo plantaž. To je ekološka in pametna rešitev - kap srca!

Tu je navdih zid Omara 1950

stena bookcase 50s

Tukaj je stena Omara zgleduje 1950 o izvedbi Poul Cadovius Lastniško leta 1948, ta gospodarska in minimalistično pohištvo je na voljo v enem ali več stolpcih in eno ali več vrstic. Kaj je bolj prilagodljiv! Visi v dolžini nad vašo mizo ali višine v dnevni sobi ...

Kiparska knjižnica, ki se lahko po dogovoru glede na vaše potrebe

knjižnico lahko razporejena glede na potrebe

Odkrijte zdaj citybook, modularni knjižnico, ki tudi kiparsko. Malo kot Tangram, zgoraj videli, ta enota je samo čakajo, da se osebno. Vsak modul oklepa drugega z majhnimi magneti.

Citybook je res, oblikovanje pohištva zasnovan z veliko iznajdljivosti

bibliothèquie prilagodljiv citybook

Knjižnica je na voljo v stensko polico za javnost prav tako lahko najdete na spodnji sliki.

Knjižnica se lahko namesti tudi kot stenski polici

Deco modularne stene polica ideja

Designed by Ronda Design, lahko naslednje knjižnica vas prosim s svojimi ukrivljenih oblik in igriv videz. Modularni se lahko namesti vodoravno ali navpično, tako spreminjanje smeri zaobljenimi žlebovi. Odkrijte dva primera spodaj.

Omara kjer so stene valovito

modularni knjižnica

In zdaj isto knjižnico, vendar urejene navpično. Ki bi raje?

lepe knjižnice valovanje

To je Nova Zelandija smo prišli naslednji knjižnico. Z naslovom Ecobox, da je bor in vam ponuja priložnost, da izberejo barve, ki jih želite. Okolju prijazen in prilagodljiv, ta knjižnica je odlična rešitev za vse ljubitelje oblikovanja in narave.

Ecobox: knjižni polici prekinjala barve

ecobox-knjižnica-design

Gledano od zadaj, knjižnica izgleda kot umetniško delo in lahko igra vlogo particije

Knjižnica ecobox les

Zdaj tukaj je minimalističen in ultra-moderno knjižnico. Sestavljen je iz več kock z zaobljenimi vogali, ki se lahko zložene kot ti je všeč. Mogoče je tudi, da se razpršijo module z dnevno sobo in enega ali dva, kot vogalne mize.

Modularni Omara minimalističen

minimalističen knjižnica

Modularna polica ultra sodobne oblike

Zidne police

Z naslovom B-302, to modularno Omara spodaj spominja na slavnega igre Tetris. Prilagodljiv, se bo vklopil v vašem domu, kot vaši pisarni.

Knjižnica, ki se lahko sestavi kot tetris

bicolor modularni knjižnica

Wall Knjižnica, prilagodi glede na vaše želje

Modularni stenski Omara

Smo na koncu tega članka z classy primer, preprosto in elegantno. Spodnja Modularni knjižnica prihaja iz istega ustvarjalca kot Tangram, atipična knjižnice zgoraj vidi. Več trezen, bo dopolnilo svojo notranjost popolnoma.

Modularna knjižnica Deco ideja za elegantno in praktično notranjostjo

črna modularni knjižnica


About the author

admin