originalni zaslon ali kako razdeliti prostore na estetski način? – anews24.info

originalni zaslon ali kako razdeliti prostore na estetski način?

EXTETA screen-zen-screen-design-estetsko-notranja-zunanja

Zaslon je ohišje izdelano iz lesenih plošč ali tkanine, imenovane liste, povezana z tečajih jim omogoča, da lahko vodljivi, zložljiva, zložljivi in ​​okvir iz lesa, ki služi kot okvir.


Zaslon uporablja za zaščito kotu sobe proti prepihu (od tod tudi ime) in zagotavlja zasebnost. Beseda izvira iz kitajske Pinyin in tam, na Kitajskem, Pinjin služil tudi za zaščito demoni.

Sodobna zaslon: Futuristični estetska rešitev

Predstavili bomo zasloni delavnice Exteta arhitekti (zgoraj foto), Cole (na fotografiji spodaj) Deesawat Donostia, Wogg Rica ROSSATO, Nola Star, vsi registrirani na spletni strani Architonic¹, pravi vir izdelkov, idej in informacij arhitekture in oblikovanja.

screen-šola geometrija spremenljivke

Zasloni danes in jutri in bo ostala funkcionalna. Kaj se spreminja in sprememba je estetski koncept, ki res veliko spremenilo v zadnjem času. Lepota je v spremenljive geometrije! Iščemo preprostih geometrijskih oblik, da naredi sveto minimalizem, ampak čem je past malikovanja in s tem mešanje tehnike in obstoječe sloge.

Zaslon Deesawat

Zasloni so običajno izdelane iz lesa. Les je plemenit material, iz katerega ustvariti okrasne predmete in bolj masivno pohištvo ali tanek in lahek.

Deesawat-les-futuristično zaslon

zaslon Donostia

Zaslon se lahko iz kovine. Za iskanje več kovnost in lahkotnost, lahko zaslon izdelan iz aluminija, kovine slabo, ampak lahko gnetljivo. In vidite rezultat! Imaš čisto, moderno in zelo eleganten, ki se lahko postavi v pisarni, zdravniški pisarni ali zakaj ne v spalnico, ki se nahaja v ultra-moderno prostora v notranjosti.

Donostia zaslonom izdelka-žaluzije

Zaslon Wogg Rica

Ste v prisotnosti kolega zaslona Donostia (zgoraj foto). Od tega, režija Wogg Švedska, les, ki je izdelan iz tankih lesenih letev horizontalnih vrstic. Idealno za pisarniško menzo ali morda za dnevno sobo vašega doma, je primerno, čisto in moderno.

Zaslon wogg-rica lesa

Zaslon ROSSATO

Primeri vas bomo predlagali, da vidim zasloni ROSSATO so najštevilčnejši. Njihove oblike so zelo zanimiva, saj res futuristično. Lesene plošče narežemo na majhne particije so nastavljivi v diametralno nasprotnih smereh zagotoviti zasebnost za zaslon, ki je pridobil prvi.

Imperij zaslonom ROSSATO-les-krat

Na sliki spodaj prikazuje, kaj plošče narežemo na majhne particije videti, ker je treba zapreti.

Empire zaslonom ROSSATO-slike-sprejemajo-pres-1

Ko se plošče line up, dobiš lepo obarvano steno z malimi pregradami vsak posnemajo plemenitega materiala, in sicer les in marmor. Zaslon lahko tudi vlogo in videti moderno in lepo ločevalno steno.

Empire-zaslon ROSSATO-les

Drugi model želimo predstaviti, da je prikazano na sliki spodaj. Plošče so vedno vodljiv ampak načeloma je malo drugačna. Predelne stene so pravokotne in predstavljajo več dolgih lesenih letev. Prva funkcija, in sicer zagotoviti zasebnost je zagotovljena s kompleksno geometrijo, ki bo prostora na zaslonu.

Empire-ROSSATO-zložljivi zaslon

Tretji model je eden izmed najbolj izvirnih in zanimivih modelov, ki lahko najdete na trgu zaslonih! Zložljiv, nastavljiva in zložljiva, ta leseni objekt zelo temno rjava barva je svetlo, praktično in estetsko!

Empire-zaslon ROSSATO-model Hudson

Naslednji model Stuart Rossato, je umetniško delo. Ob skoraj enake barve kot prvih modelov ROSSATO, da smo pokazali, je ta zaslon kljub temu v celoti izdelana iz kovine. Manj izvirna kot prejšnje, da ima kljub temu več estetskih lastnosti kot prejšnja zanikati!

ROSSATO zaslonom Stuart-kratna načrtovanja spremenljivo geometrijo

ROSSATO-zaslon načrtovanja geometrized

Nola Star zaslona

Zasloni Nola zvezd so narejeni iz lesa ali plastike. Les ohranja svoje osnovne lastnosti, in sicer njegovo gradivo, naravno barvo, itd Les je naravno predelana, da je reči zmanjšati, poliran in lakiran. Razvitje samega zaslona je natanko tako kot razširljiv harmonika vrata. Kljub temu, da ima več zraka v lepi karirasto zaveso kot harmonika vrat.

Zaslon proizvoda Nola-zvezdasto les

Model je na voljo v barvi zelo, zelo temno.

Zaslon Nola zvezdicami ploščice, les

Nola Star ponuja tudi druge soba delilniki, tokrat ustavljena. Kot velikanski zaveso, naslednji zaslon zaveso v trdnem barve, prosto pada, ki tvori velik soba delilnika zaslon in embellishes s sliko z šipka šipka škrlatno barvo.

Nola-zaslon zvezda-slika-cvetno-barvni

V prostoru ali v ultra moderno loft opremljena v črno belem minimalističnem slogu, kot zaslon zavesa suspendirane v svetle barve lahko qu'égayer sterilne atmosfere. Izbira tega zaslona je onemogočena prednostna izbira namestitvi navadne vrste zaslona zaradi dimenzij prostora in zlasti višine njo. V prisotnosti take višine, bi klasičen zaslon izgubili.

Nola zaslonom zvezdasto separator pošiljki lepo

¹ https://www.architonic.com/en


Like this post? Please share to your friends: