znotraj

Prenova stanovanja v Kijevu, ki ga Svoya studio

siva kavč bivalni oblikovanje stanovanje prenove lesena miza stoli viseča mreža prekinjena svetilka

vsak reorganizacija življenjski prostor je izziv. Izziv tega stanovanje se nahaja v Kijevu v Ukrajini, je za pretvorbo trisobno stanovanje z eno sobno stanovanje.


Projekt je vodil Svoya studiu. Ideja je bila, da bi v prvem nadstropju je velik odprt prostor, ki zajema kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Poseben prostor je namenjen za spalnico, kopalnico in veliko preliv.

Prenova stanovanja v Kijevu, ki ga Svoya Studio

oblikovanje stanovanje prenove bivalni viseča mreža prekinjena Deco ideja parket lesene dekorativne sveče

Eden od glavnih idej pri obnovi stanovanja je urediti in ga okrasimo z viri in lokalnih materialov. Ustvarjalci so želeli podpreti lokalna podjetja. Lesene plošče in keramične ploščice, ki se uporabljajo za talne obloge so bile Kijev. Nudijo topel in prijeten ambient. Studio oblikovalci so se vključili tudi vrsto svojih stvaritev za razsvetljavo in dekoracijo stanovanja. Stene so bile okrašene s slikami s strani lokalnih umetnikov.

Prenova stanovanja v treh sobi dve glavni deli

sanacija dnevna soba bela moderna oblika svetila viseča mreža bele ploščice, les, parket lesena zasnova stol

Njihov glavni cilj je bil ustvariti miren, pomirja vzdušje stanovanje. Za dodatno udobje, se oblikovalci odločili, da razvoj območja z visečo mrežo. Obesek luči osvetlijo in okrasite tako. Rezultat je notranjost mešanje industrijske slog, sodobno in rustikalna. Materiali so naravni, svetloba je mehka, prostor je velik in svetel.

Kuhinja, ki služi tudi kot bar, Svoya studio

s prenovo sodobno obliko in moderno stanovanje vrat steklenice lesena bar oblikovalske Svoya oblikovalskih studiev Kijev

Kuhinja je zelo diskreten. Deluje tudi kot bar. Prostor umivalnik in skladiščenje so skriti za lesena vrata, ki se odpirajo, kadar je potrebno. Druga impresivna objekt in lesena steklenice nosilec, ki se nahaja med kuhinjo in jedilnico. Osvetlitev ponuja dramatičen pogled na to zanimivo temo.

Leseni steklenice nosilec

Sodobna notranja stanovanje kuhinja remodeling ideja držala za steklenice lesa Svoya studii

Jedilno mizo sedeži šest. To je preprosta in elegantna. Nahaja se poleg okna, s pogledom na zunanjost. Za trenutke zasebnosti, so zavese. Lestenec visi nad mizo je zelo zanimiv dizajn.

Korito in omare Oblikovati sodobno stanovanje Kijev moderno jedilnico sodobno opremo dnevna soba stenski odprt prostor idejo

suspendiramo svetilke oblikovanje in rustikalna lesena miza viseče svetilke sodobno oblikovanje lesena miza stol deco parket tepihi

lesena miza in šest stolov oblikovanje Notranjost miza Sodobni leseni stol siva mat dizajn

Spalnica je opremljena z lesenimi tlemi in velikimi okni. Je svetlo in prostorno, medtem ko zagotavlja vzdušje topline in miru. Dekor je preprosta in rustikalna navdih. Kopalnica je sive barve in opremljena z lesenim pohištvom in viseče luči. Tuš ima tuš, stranišča pa so prekinjena.

spalnica

spalnica načrtovalska ideja bele zavesenačrtovalska soba nočitev z glavo lesena postelja bele zavese oblikovalskih studiev SvoyaStenske obloge spalnica oblikovanje ideja lesene police lesene vzglavja oblikovanje blazine bele zavese Deco steno slikarstvooblikovanje kabinet modra les spalnica pohištvo ideja police lesena oblikovanje kabinet modre blazine Sodoben dizajn kopalnica umivalnik leseno ogledalo oblikovanje ideja sodobne industrijske slogu razsvetljavo Svoya studii kiev kopalnica oblikovanje ideja moderno korito stalnica visi ogledalo stanovanje razvoj Do sobe črna umivalnik oblikovanje kopel oblikovanje stranišča prekinjena italijanske tuš kabino življenjski prostor oblikovanje ideja prenove moderne siva kavč viseče svetilke


About the author

admin