Style zanikrni chic: moderno stanovanje na Manhattnu – anews24.info

Style zanikrni chic: moderno stanovanje na Manhattnu

zanikrni elegantna slog razvoj moderna ideja Podli elegantna slog je bil zelo uspešen v Franciji. Ali vam je všeč polirani pohištva za čas? Če ste zasvojeni s starinsko opremo in cenijo veliko starih stvari, lahko ti to veš, ampak to je zelo možno, da ste ljubitelj zanikrni chic stilu!


Vabimo vas, da vizualno odkriti to stanovanje na Manhattnu, ki je hkrati sodoben in zanikrni elegantna.

Zanikrni elegantna slog: Svetloba znotraj bivalni prostor in starih ogledalo

moderno dnevno sobo stil zanikrni elegantna bela kavč dekoracijo sten

Princip tega sloga je preprost prednost svetlimi barvami, starinsko pohištvo ali s staranjem učinek za avtentično podobo. To je trend, ki je "vintage", ampak v smislu pohištva in brez obleke. V resnici izvor tega stila je Rachel Ashwell. To je angleščina, ki je šel živeti v sončni svetlobi v Kaliforniji leta 1980 je bila njegova prva oblika trgovina odprla v Santa Monici. Ona ve, prav zdaj, velik uspeh. Nekaj ​​let je dovolj, da je svetovno znani. Danes je prej majhna trgovina je velika veriga trgovin imenuje zanikrni Chic. Rachel Ashwell napisal veliko število del dostaviti skrivnosti njenega dekoracijo. Poznate skrivno formulo? To je zelo preprosta: meša predmetov iz kitajske kulture, predmete, najdene na plovila za recikliranje, včasih pa je tudi gostinstvo in obrti za ustvarjanje, končno, ta edinstvena in eklektičen slog, ki je zanikrni elegantna!

Style zanikrni Chic: Dekoraterstvo Ideje

razviti sodoben narazen zanikrni dizajn slog

To stanovanje na Manhattnu je radoveden primer: to je tako Traljav stilu, medtem ko preostali moderno. V resnici, če vam je všeč stare dobre stvari, ne dajo preveč še posebej ne bi izgubili svoje individualne čar. Tu primer spodaj, ki predstavlja dnevno sobo v stanovanju na Manhattnu, ki kaže, kako z malo dekoracijo in dvema pisanimi predmeti, ki jih lahko ustvarite ta slog v vašem domu. Okras je sestavljen iz sestave levi okviru šopek rumenih rož na mizi in retro ogledalo.

Dnevna soba, oblikovanje Tara Benet moderno stanovanje zanikrni deco slog ideja

Delovni prostor urediti delovni prostor Style zanikrni roza oblikovanje pohištva kopalnica svetlo moder zanikrni kopalnica kopalnica pohištvo ideja

Kuhinja v beli in svetlo zelenarazviti sodobno belo leseno pohištvo kuhinjo

Dekoracija z nekdanje vodstvo stanovanje slog dekoracijo ideja zanikrni sodoben dizajn rastlin

Cvetlični okras z rumenimi cvetovi

cvet vazo bel lesen pladenj ideja bel kavč sestava okvirji Sestavek okvir deco-Podli

rumena vaza moderno stanovanje zanikrni slog vaza rumene blazine


Like this post? Please share to your friends: