False oblikovanje strop: potovanje v 16 mednarodnih restavracij – anews24.info

False oblikovanje strop: potovanje v 16 mednarodnih restavracij

strop les oblikovanje ideja sodobna restavracija znotraj vila Bear restavraciji Bangkok

false oblikovanje strop lahko popolnoma spremenite videz prostora. Ni važno, če je življenjski prostor ali javni prostor, kot so restavracije, gledališča, knjižnice in druge.


Odkrijte to izjemen izbor 16 mednarodnih restavracij, ki je opremljeno z spuščene strope in zelo izvirno zasnovo. Lahko celo rečemo, da pogosto strop postane osrednja točka za notranje zadeve.

False oblikovanje strop, Bear Villa restavracija v Bangkoku

false izvirna sodobna notranjost strop les oblikovanje ideja sodobna restavracija notranjosti vile Bear restavraciji Bangkok

Bear Villa je restavracija zasnoval studio stranka / prostor / zasnove in se lahko obiskali v Bangkoku. Glavni koncept modela je poustvariti notranjost tovarne medvedek. Rezultat je notranjost urejenih z velikimi gumbi, velike žlice in veliko medvedki. Viseči stropi dveh sobah so impresivne.

Oblikovanje strop, restavracija Rice Home v mestu Guangzhou, Kitajska Restavracija sodoben dizajn ideja notranje opreme strop lesena miza

Riž House (riž stran v angleškem jeziku) je restavracija, ki se nahaja v mestu Guangzhou, Kitajska. Njena notranjost je preprost in dinamičen naenkrat. Zasnoval ga je oblikovalski studio AS s sedežem v Hong Kongu. Strop je zelo geometrično sestavljen iz šestkotnikov. Sliši se kot satja.

False oblikovanje strop, podvodna restavracija Maldivi Subsix

strop sodobni sodoben dizajn ideja notranji oblikovalec restavracija Maldivi subsix Poole Associates

V restavraciji pod Subsix vode se nahaja na Maldivih. Njegova atmosfera je prefinjena in nepremagljiv. Subsix odprli leta 2012. Sprva je bil nočni klub, ampak v zadnjem času je bil preurejen v restavracijo. Poole Associates studio je bil odgovoren za projekt.

Strop zelena zasnova, Segev restavracija The Kitchen Garden v Izraelu

false sodobno sodobno oblikovanje notranjosti deco strop vegetacija zelena Hod Segev HaSharon izrael kuhinja vrt

Segev The Kitchen Garden je restavracija se nahaja v Hod Hasharon, Izrael. Zasnova je oblikoval Studio Yaron Tal. Notranjost poskuša posnemati rastlinjak. Okrašen je z začimbami koši, ki se dejansko uporabljajo v kuhinji, ki ga kuhar restavracije. Zelišča visijo na stenah, plantaž krasijo tudi mize in strop je zelo zeleno! Kaj rastlinjak, kakšen lep vrt!

Strop moderno, restavracija Ubon Kuvajt

sodobno oblikovanje notranjosti restavracija strop Ubon restavraciji Kuvajt moderno začasno svetilke

Ubon Restavracija se nahaja v Kuvajtu. Njegova oblika je zasnoval Lab100. V restavraciji Thai ima zelo zanimivo notranjost z izbiro materialov skrbno. Stene in strop so zajeti z lesom. Premaz je bilo storjeno z uporabo japonske tehnike za ohranjanje lesa, znano kot "shou-Sugi-prepovedi".

Lesen strop, Tsujita restavraciji v Los Angelesu

false oblikovanje strop sodobne notranje opreme takeshi sano Tsujita los angeles

Restavracija Tsujita se nahaja v Los Angelesu, Kalifornija. Designed by Takeshi Sano, njegova zgornja meja razumeti 25 000 lesene palice. Rezultat je umetniški in eleganten videz: lesena nebo!

Bibo Restavracija, Hong Kong, Design by snovi

Znotraj sodobne oblike ponaredek restavracija prvotni strop oblikovanje Bibo restavraciji hong kong snovi oblikovanje ideje

Bibo je restavracija se nahaja v Hong Kongu. To nosi ime ulice umetnika, ki okrašene stene. Njena notranjost je zelo elegantna in ultra moderno naenkrat. Projekt svojim pohištvom in dekoracijo je bilo izvedeno z Snov studio ekipo. Cilj je bil ustvariti boemski in elegantna hkrati. Industrijski poudarki rajoutent retro elegantno.

Ikibana restavracija se nahaja v Barceloni, Španija

Sodobno oblikovanje notranjosti strop restavracija dekor Ikibana estaurant el equipo creativo barcelona

Restavracija Ikibana je mešanica elementov znotraj in japonsko in brazilsko-zgleduje kuhinje naenkrat. Studio El Equipo CREATIVO, ekipa, odgovorna za ta projekt je bil najti podobnosti in singularnosti med obema kulturama. Strop je idealen kompromis. Njegova oblika simbolizira pokrajine obeh regij v poenostavljeni in abstraktno.

Restavracija Odessa v Ukrajini

rastaurant false sodobno oblikovanje notranjosti sodobna strop dizajn notranje opreme

Restavracija Odessa v Ukrajini, je bila ustanovljena leta 1962. Nahaja se Chervonoarmiyska. Leta 2013 je bil prenovljen v oblikovalskem studiu Yod Oblikovanje Lab. To je ohranil avtentično čar, vendar v novi obliki. Izbira materialov in razsvetljavo, je prav tako pomembna kot izbira stene in strop. Rezultat je oblikovano, moderno notranjost.

Restavracija Changshau rezanci na Kitajskem strop moderno izvirne zasnove rezanci sodobna notranja restavracija ideja aménangement

s tradicionalno tehniko priprave rezanci Navdih, restavracija nahaja Changshau, Kitajska je opremljen s strop iz več visečih luči, ki izgledajo kot rezanci. Notranjost je poetična in nenavadno. Preostali del notranjosti združuje kmečko in industrijskega oblikovanja, medtem ko mešanje vzhodnih vplivov in West, tradicijo in sodobnostjo. Zasnova je oblikoval Lukstudio studiu.

Restavracija temelj v Dongcheng na Kitajskem

sodobna strop oblikovanje notranje opreme deco zid ideja

Temelj restavracija v Dongcheng na Kitajskem je velik prostor 360m2. Njegova oblika, ki ga je zasnoval Studio Ramoprimo, je bil končan leta 2011. Vključuje naravnih materialov in umetnih materialov: lesa, opeke, jekla, stekla, ogledala in drugi. Strop navdušuje s svojo preprosto in prvotno obliko. Narejen je bil za viseče tkanine.

Restavracija Paris nebo nahaja v Montparnasse stolpu

Moderna notranja restavracija izjemen panoramski pogled paris strop izvirnik

Nebo v Parizu je restavracija se nahaja v stolpu Montparnasse v Parizu v Franciji. Njeni lepi panoramski pogled in izjemno oblikovanje zagotavljajo nepozabno doživetje. Designed Noé Duchaufour-Lawrance, vključuje ogledala, ki odražajo naravne svetlobe in ustvariti sodoben in zračen občutek.

Restavracija chapulin Mexico

Prvotni lesen strop v notranjosti sodobno oblikovanje izvirne ideje

Restavracija Chapulin se nahaja v Mehiki. Njena notranjost je rezultat dela dveh Sama Mob Architects in Studio ekip. Osnovna ideja modela je, da odraža zgodovino Mehike.

Restavracija Pakta v Barceloni, Španija

false stropi načrtovalska ideja sodobna notranja restavracija

Pakta je restavracija se nahaja v Barceloni, Španija. Njena notranjost je fuzija stilov in različnih identitet. Restavracija ponuja perujsko in japonsko-zgleduje kuhinje. Njegova oblika je mešanica dveh kultur. Projekt je vodil El Equipo CREATIVO.

Restavracija Gochi v Melbournu

Sodobna notranja oprema ideja lažna oblikovanje strop Japonska gochi mim oblikovanje melbourneStrop 3D učinek, namigovanja restavracija v New Yorkunapačna ideja sodobna zasnova ideja strop restavracija Aluzija oblikovanje bluarch


Like this post? Please share to your friends: