Kotatsu: japonski izum za toplo zimo – anews24.info

Kotatsu: japonski izum za toplo zimo

Japonski kotatsu miza udobje modela nakup

Ostati pod odejo toplo vso zimo, je mogoče z novim japonskim izumom: kotatsu. Za dolge zimske dni, da pridejo, ta najnovejši izum, po rodu iz Japonske, je idealna rešitev za ustvarjanje udobno in funkcionalno zapredek, medtem ko prihranek prostora.


Kotatsu je ime grelca prenosno mizo, ki je postavljen na posteljo (ki se nato spremeni v kavč, če je potrebno).

Kotatsu: ostati pod odejo toplo vso zimo

Zimska mehko udobje ideja japonski futon kotatsu oblikovanje miza

Načelo te prakse opreme je preprost: lesena miza, na podlagi katerih se nahaja električni grelec, ki je sestav pokrita z velikim pokrovom, ki je zagozdena med leseno mizo in ploščo, ki omogoča, da zadržuje toploto. Ta funkcionalna enota je na Japonskem za dolgo časa. Prej, namesto električnega grelca, da je oglje peč na svojem mestu. Danes, celo na Japonskem, kotatsu oglje so redki. Najpogostejši so električni kotatsu.

Kavč, postelja in miza: vse-v-enem

Japonski kotatsu kavč udobje ideja Japonski miza

V japonski tradiciji je kotatsu je res družabno središče in žarišče fpyers. Na splošno velja, da sedi na zabuton postavljen na tatamiju piti čaj in deliti družinske trenutke. Danes je kotatsu posodobljen, je zdaj spremenljivka v obliki in velikosti: okrogla ali kvadratna, velika ali zelo velika, luksuzna ali preprosto. Klasični model je oki-gotatsu z mizico postavi na tla. Ona zahteva, da sedi "japonski" z nogami ukrivljen. Drugi znani model je hori-gotatsu da lahko sedi kot na stolu. čeprav se je zdelo, na zahodni način model: kotatsu predstavlja veliko mizo s stoli imenovan tudi jedilnico kotatsu. Hibernacija vso zimo pod njegovo odejo s hrano bližnjega: to je ena od rešitev, da preživi to zimo!

Model delo z elektriko

Japonski tatami futon pohištvo miza prihrani bivalno udobje prostora

Branje pod odejo kotatsu nakup ideja Japonski lesena miza postelja integrirano ogrevanjeJaponski futon vzmetnice tabel ideja izumJaponski tatami kotatsu futon postelja miza vključiti ogrevanje Japonski miza tatami futon postelja ogrevanje ideja kotatsu ideja Japonski miza kavč japonsko oblikovanje pohištva Japonski izum pohištvo postelja oblikovanje ideja lesena miza Japonski futon tatami lesena miza prihrani prostor Ogrevanje japonski integrirano ležišče namizni oblikovanja pohištva japonsko tradicijo Japonski futon tatami ideja miza udobje odeja Japonski kabinet Japonski miza kotatsu Japonski izum ideja prihranek prostora v notranjosti Japonski futon integrirana lesena miza tatami nakup Japonski lesena miza kotatsu postelja integrirano oblikovanje ogrevanje Japonski pohištvo kavč sodobno ogrevanje les oblikovanje integriranega oblikovanja funkcionalno pohištvo Japonski futon vzmetnice odeja ideja lesena miza postavitev oblikovanje ideje Japonski tatami futon vzmetnice udobje Japonski miza Model éclectrique Japonski tatami futon žimnico Japonski tatami futon vzmetnice Japonski izum ideja kotatsu sodoben dizajn


Like this post? Please share to your friends: