prvotna lesena miza s Produce delavnice – anews24.info

prvotna lesena miza s Produce delavnice

Original Oblikovanje lesa pisarniško pohištvo

ta prvotni urad je režiral Produce delavnici na zahtevo Rdečo Ants Creative Studio, ki deluje na področju video produkcije. Studio, ki se nahaja v bližini mesta Singapur, predlaga, da se razvije dela, ki so zahtevni predsodki in omejitve ustvarjalnega duha.


Prvotni leseni sedež v prostorih Male rdeče mravlje Creative Studio

Prvotni urad oblikovanje notranja oprema

Ta naloga je razvidno prikazano na uspešen način v svojih prostorih. les Dejstvo je pisarniško pohištvo namenjen spodbujanju komunikacije med zaposlenimi v studiu. Rešitev, ki jo Produce delavnici našel zelo zanimivo: omara v obliki traku, ki se razteza čez celotno prostorih Rdeča Ants Creative Studio. Povezuje ta način različnih notranjih prostorov in ljudi v njem.

Originalni dizajn Bureau Produce Workshop

Pisarniški Postavitve originalni leseni klin dela

Lesena miza, ki jo vidite na naši sliki je tako obremenjena z močnim sporočilom. To vizualno predstavlja duh sodelovanja znotraj podjetja in zaposlenih skupna prizadevanja za doseganje skupnih ciljev. Prav tako pooseblja kako so faze dela vsakega člana studia združeni v globalni delo.

originalni pohištvo Pisarniški Workspace

Foto prvotna lesena zasnova pisarniško pohištvo

Urad je bil zasnovan tako, da je v harmoniji s tem, kako organizira ustvarjalni proces v studiu. Gibanje je usmerjeno workspace pisateljev, ki so odgovorni za prvih korakov za ustvarjanje video posnetkov, založnikom, ki se ukvarja z dodelavo izdelek nalog.

Ideja lesena izvirna miza za spodbujanje sodelovalnega duha

Original leseno pisarniško pohištvo notranje oblikovanje

Ta velikanski delo stoji tudi nudi prednosti praktičnega vidika: ga lahko skrijete enostavno vse električne kable, zelo bogat v prostorih in uporabite svojo strukturo za povezovanje računalnikov in druge računalniške opreme v različnih področjih notri.

Prvotni leseni veliko mizo Slika dveh ravneh

Postavitve prvotni poslovni prostor v notranjosti kota dela

Oblikovanje TV omarica prikrivanje bar

TV prvotna pisarniško pohištvo oblikovanje ideja

Del pohištva je barov, ki omogočajo zaposlenim, da bi dobili na visoki del pohištva in sedel na platformi, ki so nameščeni na mizo in nekaj lesenih stolov. Proizvod Delavnica ekipa se je izvajala tudi druge ustvarjalne ideje v istem delovnem prostoru: bar skriva steno TV omare (na sliki zgoraj).

leseno oblikovanje pohištva, ki ga Produce delavnice

leseno pohištvo kavč pohištvo sodoben dizajn

Oblikovanje slike lesene kavč

kavč sodoben dizajn notranjosti lesa

Proizvajajo delavnica, katere prostori se nahajajo v Singapurju, je skupina mladih strokovnjakov, specializiranih na področju oblikovanja in izvedbe objektov in notranje opreme. Ekipa vedno poskuša dati svojih projektih zgodbo ali posebno sporočilo. S svojimi projekti in dosežki, je razvidno, da so omejitve razpoložljivih proračunskih sredstev in finančnih prihrankov pomembni elementi, ki si prizadeva, da spoštujejo in spodbujajo ustvarjalni duh.

Sodobna lesena TV omarica s Produce delavnice

Notranjost Oblikovanje lesa sodobno pohištvo TV

Proizvajajo Delavnica je sestavljena iz štirih mladih strokovnjakov, Yi Cheng Loh Juan Hao, Yap Boon KIAT in Stanley Tan, ki vsako delo na različne vidike življenja družbe, načrtovanje notranje opreme prek pohištvena industrija in strateški razvoj podjetja, da konča z vprašanji v zvezi s finančnim upravljanjem.

Slika pohištvo lesa knjižna omara s prostorom za TV kamero

oblikovanje pohištva TV shranjevanje stena les

leseno oblikovanje pohištva za stenske enote in TV

TV oblikovanje pohištva knjižnica lesena stena

Fotografije prvotni zasnovi pisarniškega pohištva in lesa po Produce delavnice in Edward Hendricks, CI&ukvarja s fotografijo


Like this post? Please share to your friends: