Skrij televizor z drsnimi vrati – 48 zanimivih idej – anews24.info

Skrij televizor z drsnimi vrati – 48 zanimivih idej

skriti svojo TV lesena vrata idejo življenje


Zato so oblikovalci in strokovne dekoraterji razdelimo v dve skupini - tiste, ki se radi skrivajo TV in tiste, ki ljubijo naglas v oddaji. Če ste eden tistih, ki raje skriti svojo televizijo, nato pa v tem članku boste našli 48 zanimivih idej, kako to storiti v diskretno in eleganten način.

Skrij televizor z lesenimi drsnimi vrati

skriti svojo TV vrata les kaminskriti svojo televizijo

lesena drsna vrataskriti svoje lesene TV drsna vrata lesena klubska mizica

Skedenj vrata drsna je edinstven način, da dodate rustikalna in verodostojna v vaši dnevni sobi ali dnevni sobi. Ta model vrata prinaša slog nekdanji zelo privlačna. Lahko povežete s svojo kopalnico vrata ali jutranje npr.

skedenj vrata notranjost v podeželskem sloguskriti svojo TV lesena drsna vrata nizko leseno mizo idejo

Dnevna soba z veliko knjižnico in drsnimi vratiKnjižnica vrata minimalistični slog les dnevna soba kavč tepihi

Kakšna čudovita ideja: skriti svoje TV z grafikoni! To je eleganten, izvirno in zelo umetniško. poglej:

Skrij televizor z mizami
skriti svojo TV namizni kamin ideja kavč

Obstajajo vse vrste rešitev za skriti svojo televizijo z eleganco in diskretno. Ključno je, da bi našli rešitev, ki najbolje ustreza vašemu okusu in vaše notranjosti slog. To je povsem mogoče, da se odločijo za rešitev skriva udoben TV. V nadaljevanju se je skrita TV videl z lesenimi vrati. Zaprto je ta gradnja les spremeni v obešalnik. Kaj diskretnost!

Ideja skriti svojo televizijo nevidnoskriti svojo TV lesa koncept vrata skrij TV

Pritisnete na gumb in vaš TV je skrito, ko pritisnete isto tipko televizor prikaže Vives novo tehnologijo! Če imate večji proračun, lahko avtomatizirati vaš televizijski caching sistem, kot je bilo storjeno v spodnjem primeru:

Avtomatski sistem za skriti svojo televizijoskladiščenje TV skriti svojo idejo knjige čitalnico

Če imate majhen proračun in radi sebe, ni nič lažje, kot za izdelavo svoja vrata zase TV predpomnilnika. Samo dvigni lesene plošče, ali recikliranje pohištva, in kupi (ali pa) drsni mehanizem. To vas bo stalo skoraj nič in lahko ustvarite vrata ki se popolnoma prilega v vašo notranjost.

Vrata vintage videz skriti svojo televizijoSkrij televizor z drsnimi vrati - 48 zanimivih idej

Kaj je vaša najljubša notranjost slog? Vi ste bolj minimalističen, rustikalna, vintage ali industrijski? Odgovor na to vprašanje vam bo pomagal veliko v vaši izbiri skrito rešitev TV. Seveda obstajajo univerzalne rešitve, ki lahko prilagajajo vse želje, kot so lesena drsna vrata. Les je univerzalen material, ki je vedno prisotna v vseh modernih in tradicionalnih prostorov. Lepa, elegantna, naravno, to je jasno prednostni material veliko.

skedenj vrata v kmečko videz
Skrij televizor z drsnimi vrati - 48 zanimivih idej

Skrij televizor z voza, je nedvomno naša prednostna rešitev. To je tako diskretno! Izberite sliko, ki jo je zelo všeč in da se dobro ujema s slogom in barve vaše sobe. V nadaljevanju bomo videli TV skriva mizo z egipčanskega faraona risbo.

TV skrita z mizoskriti svojo TV Wood plošče

Les je na voljo v številnih vrst, barv in stil. Nekaj ​​lesa so dražji od drugih. Katero izbrati je odvisno od vašega proračuna. Če je bil vaš televizor nameščen na odločilni točki v vaši dnevni sobi, je bolje, da se odločijo za les z lepim zaključkom, ki bo poudarilo vašo sobo. Končno, to ne bo stalo zelo drago, saj je prostor, ki je vaš TV ne zahteva uporabe velikih vrat. Ne pozabite, da je TV običajno nameščen v višini oči. Kraj, kjer je bil postavljen, ne bo ostala neopažena. Tukaj je, zakaj je priporočljivo, da se odločijo za rešitev estetsko skriva TV.

Lesena vrata skriti svojo televizijoskriti svoje Idee TV

skedenj vrata za kmečkem stiluskriti svoje TV drsna vrataModerna dnevna soba pohištvo s skrito TVlesa pohištvo skriti svojo televizijo

v beli in vijolični dnevna soba dekor bela vijolična deco bivalni prostor

TV pokrov klop nad kaminomdeco eleganten bivalni prostorPohištvo izvirno TV predpomnilnikadeco salon pohištva skriva TVmoderno deco pohištvodeco lesa pohištvo dnevna soba TVelegantna oblika pohištva deco sodoben dizajn dnevna sobaTV omarica eleganten pokrov idee deco pohištvo elegantno TV

Skriti in pozabiti

Ideja kako skriti svojo televizijodeco sodobna dnevna soba idejaPohištvo zanimiva oblika skriva TVTV omarica skriva idejoDeco rešitev za TVTV leseno pohištvo idejaoblikovanje ideja, da skrije svojo televizijoPrvotna zamisel skriti svojo televizijoTV belo pohištvopohištvo skriti svojo belo televizijoTV omarica skrije vklesanTV omarica skriva resno lesa bela barn vrataCache TV omarica les bela Knjižnica in zajema oblikovanje TVCache TV omarica sodoben dizajn sestava okvirjiTV omarica skriva zanimivopohištvo pokrov izvirno TV Vintage videz elegantnaTV sodoben dizajn pohištvaTV omarica Original oblikovanjeTV omarica z drsnimi vratiTV umetniški pohištvo drsna vrataTV omarica drsna lesa vrataTV zrcali kabinet vrataultra moderna oblika dnevna sobaRešitev skrij TVskriti svojo idejo tvtv skriti svojo moderno idejotv skriti svojo izvirno idejoskriti svoje tv drsna vratadeco tv stojalo stenoIdeja kako skriti svojo televizijoPrvotna zamisel skrij tvultra moderno tv stojaloDrsna vrata tv stojalodrsna vrata les tv stojalo
Like this post? Please share to your friends: