Uživajte meri cabinetry, prilagodite, kot želite! – anews24.info

Uživajte meri cabinetry, prilagodite, kot želite!

pohištvo po meri, kava miza-design po meri

Blagovna znamka myCS, oblikovalec pohištva za prilagajanje, je predstavila svojo novo kolekcijo mizice in kosov oblikovalec kavč. Kaj posebnega? Lahko spremenite vrstico ustvariti pohištvo po meri prilagojen njihovim potrebam.


Da bi proslavili začetek te zbirke, smo vprašali prednosti pohištva po meri prilagodite po spletu. Mi smo preučuje zadevo z raziskovanjem čudoviti svet prilagodljivih pohištva myCS.

Zakaj izbrati pohištvo po meri prilagoditi na spletu?

pohištvo po meri end-of-kavč-rectabgulaire prilagodi

Ali je to miza, omara, knjižnica ali garderobo, si vsi želimo, pohištvo prilagojen našim bivalnih prostorov. Toda, kot je znano, izdelava po meri cabinetry lahko drago in zamudno. Pohištvo prilagodite so odlična alternativa za pohištvo naročil v trgovini mizarja.

Poslovni myCS, specialist Dogovorili pohištva prilagodite

pohištvo prilagodljiv-postavitve-dressing-prilagojena črno

V Berlin myCS podjetje je specializirano za proizvodnjo pohištva za prilagajanje na spletu. Delo s strokovnimi obrtniki in povabljenih oblikovalcev, blagovna znamka nam ponuja, da ustvarite meri cabinetry skozi orodje za konfiguracijo na svoji spletni strani.

Preprost princip, ki omogoča vsakomur, da oblikujejo idealno pohištvo za njeno notranjost

pohištvo po meri prilagojene jutranje-moderno-bele-myCS

Načelo? Tip pohištvo je izbran (police, omare, mize ...), njene velikosti, oblike, barve in premazi. Cena izdelka je prikazana na podlagi teh odločitev. Mi smo dobro obveščeni ves čas, kar smo morali plačati za svojo osebno pohištva. Ko ste zadovoljni z rezultati, ki ste, pojdite na korak potrditev in pošiljanje naročila. Torej odličen način za oblikovanje preliv ali velikega formata knjižnico, ne da bi ostali doma!

pohištvo po meri miza nizko sodobna oblika

Razume se, po meri cabinetry zasnovan in prilagojene na spletu je velika možnost za izgradnjo modernega interierja. Nova kolekcija mizice in kosov myCS kavč zagotavlja dokaz!

Nizke mize in zofe nasvetov, ki ustrezajo vašim potrebam

Nova kolekcija myCS vključuje mizice in kosov kavč minimalistično in elegantno obliko. Popolnoma prilagodljiv, bi se ti izdelki lahko prilagodi vsaki sodobni notranjosti.

miza-modularni-pohištvo-prilagajanje-end-of-kavč

Kot pri drugih predmetov myCS, ena je prosto izbirajo mere, materiali in barve za pohištvo komponent.

modularno pohištvo, po meri-myCS-notranja-design

Na primer, so noge na kavč koncih (slika zgoraj) iz nerjavečega jekla. Mi lahko odloči, da bo svojo naravno barvo in stavil na eno izmed 18 barv z orodjem za konfiguracijo na voljo.

Oblikovanje po meri Cabinetry trend in okolju

Za ljubitelje oblikovanja, ponuditi meri Cabinetry sredstva načrtovanju objektov navdih deco zadnje trende. Modularne in prilagodljive pohištvo, ki ga myCS predlagani izpolnjuje kriterije. ki jih je skandinavski slog navdihnila, izdelki blagovne znamke združujejo sodoben videz in funkcionalno zasnovo.

Pohištvo-moderno-osebno-plošča-foot marmor, kovina

V mizice in nasveti kavč so na voljo s pladnji avtentičnih in sodobnih materialov: marmor, les in steklo. Niz konča s je lak na voljo za tiste, ki bi radi ustvarili dekorativni poudarek na njihove notranjosti. In, hvala za nastavljive noge, si lahko zamislimo pohištvo po meri povsem primerna za velikost bivalnega prostora!

pohištvo, prilagodite-end-of-polici kavč kamna

Na koncu dodamo vse te prilagodljiv pohištvo je okolju prijazna in izdelana iz najboljših materialov v Evropi. Toliko dobrih razlogov, da se odločijo za enostavno pohištva po meri, da prilagodite spletno stran blagovne znamke!

Oblikovanje-miza-pladenj-marmor-modularni-pohištvo


Like this post? Please share to your friends: