kamen kava miza: izjemen izbor

belega kamna kava miza črna mat dizajn kavč bivalni prostor

Ali želite, da se kamnita mizica Oblikovanje za vaš dom? Danes bomo predstavili izjemen izbor mizice v marmorja, kamna in granita s privlačno in izvirno estetsko.


Odkrijte naravno lepoto kamna skozi našo galerijo primerov in našli navdih, da izberejo svojo!

klubska mizica v sivi kamen in načrtih CB2

nizki siva kamnita miza sedežna razporeditev oblikovanje kavč blazine tepihi siva črna puf

Tu sta dva predloga za oblikovanje notranje opreme družbe in CB2 pohištva. Eden od glavnih igralcev v sodobni dizajn pohištva trgu, skupina je ena od velikih inovatorjev, ki so vedno iščejo ravnotežje med kakovostjo in estetiko. Dve mize so nekoliko drugačnem stilu: prva je zelo naraven videz, medtem ko je marmor je bolj rafinirano in razkošno.

Oblikovanje marmor miza za razkošno notranjostjo z CB2

nizka kamnita miza sodoben dizajn ideja bež marmor talne obloge

Tukaj je nizka, okrogla miza s površino marmorja in starinsko kovinsko nogo s strani West Elm. To je cilj, da bo ustrezala vse sloge notranjosti. Če imate otroke doma, zaradi varnostnih razlogov je priporočljivo, da se odločijo za ovalne mize.

marmor klubska mizica s kovinsko bazo z West Elm

Oblikovanje marmorja oblikovanje klubska mizica kovinska dnevna soba kavč talna obloga

Tu je še en predlog serije, tokrat eliptične. Njegova oblika se zgleduje po 70-ih letih se lahko vsak notranjost bolj elegantno in izvirno.

Druga tabela serije eliptični West Elm nizko marmorja moderno kovinski deco dizajn miza mat sedežev blazine

Ta okrogla kamnita miza je zelo redek element. To je pravi starinski. Poleg tega je podpisal Paul Kingma. nazaj v 1986. To izvira A resnično umetniško delo!

kamen okrogla miza Paul Kingma podpisana

klubska mizica sodobna dnevna oblikovanje kamna kmetija

Upam, da ti kava mize kamen vas navdihujejo, smo si zelo dober obisk želim!

Klubska mizica iz granita leta 1950 Bardin Palomogranit miza moderno črno oblikovanje ideja 1stdibs

verodostojni kamnita miza miza kamen verodostojno oblikovanje ideja

opremljena dnevna soba z mizo marmorja kavegrafično mat oblikovanje kava miza moderno notranjost dnevna soba kavč miza siva klubska mizica nevtralne barve kamnanizka kamnita miza oblikovanje sodobna dnevna soba design ideja

črni marmor miza s FERM življenjačrni marmor miza design vzorec rastlin deco bele sveče

Klubska mizica s črno marmorno površino, ki ga Anthropologiekamnita miza sedenje moderna ideja deco pohištvo oblikovanje Oblikovanje klubska mizica oblikovanje ideja živi moderno sivo tepihi Luksuzni oblikovalec kavč miza stol siva mat siva okrogla miza Sodobna zasnova miza kamen tepihi oprema živijo stenska dekoracija idejo marmor miza oblikovanje ideja sodobna deco notranja oprema klubska mizica sodoben dizajn Stone Oblikovanje marmor miza ferm dnevna moderno parket soba Notranja pravokotna miza ni West Elm sodoben dizajn ideja Okrogla oblika zelena preproga kavč blazine moderno dekor talne stene