pohištvo

Original klubska mizica zgleduje po ruski balet Anna Neklesa

Prvotni klubska mizica predmet notranje oblikovanje Ruski oblikovalec Anna neklesa

Kaj je rezultat srečanja med ustvarjalnostjo in strast? Odgovor je nova Original klubska mizica imenovan Giselle. Oblikovalec ruskega porekla Anna Neklesa pod vplivom ruskega baleta, je ustvaril ta majhen oblikovalski dragulj.


V zgornjem delu tabele je izdelan iz jekla ali anodiziranega aluminija, tako da so noge iz hrastovega lesa. V tabeli kave vključuje tudi prostor za shranjevanje, naj časopisi, revije in druge manjše predmete. Oblikovanje je zelo ustvarjalen in zelo izvirno. poglej:

Prvotni kava miza "Giselle" mlada oblikovalka Anna Neklesa zgleduje po ruski balet

Prvotni kava miza belo pohištvo oblikovalec sodobno rusko oblikovanje anna-neklesa

Neklesa Anna je mlad oblikovalec zdaj s sedežem v Londonu, Anglija. Prvotno iz čudovitem mestu St. Petersburg, deluje predvsem na področju notranjega oblikovanja in industrijskega oblikovanja.

Prostora za revije in časopise

Original Ruski sodobni oblikovalec klubska mizica

V intervjuju, pojasnjuje, da je bila miza zgleduje po svoji želji, da bi dobili sliko sodobne Rusije skozi lepoto baleta: »Spraševal sem se - kar je nova podoba moderne Rusije bi želel deliti svet? To je bil balet. Nič drugega izrazil tako ruski duh, da je ta oblika umetnosti. Že več stoletij, krhko in lepe balerine z močno in strastno značaja vzbujanje inteligentne misli povsod. Želel sem izraziti lepoto ruske duše s to mizo, združujejo krhkost in prisiljeni. " Tukaj je rezultat:

Močna prisotnost in elegantno Sodobno oblikovanje pohištva prvotna klubska mizica ballerine giselle anna-neklesaOriginal klubska mizica sodobna oblika dnevna soba oblikovanje pohištva balerina Ruski oblikovalecPrvotni klubska mizica siva balerina miza stol kaminOriginal kava miza oblikovalec ruska balerina zelo izvirna ideja sodobna mizaEleganten namizni sedežno sodoben dizajn pohištva ideja Deco oblikovalec objektOriginal nizka miza črna balet oblikovanje Giselle anna neklesa oblikovalec pohištva Original klubska mizica sedežev Ruski oblikovalec oblikovanje pohištvaOblikovanje klubska mizica iz aluminija bivalni jekla sodobno oblikovanje pohištva Ruski oblikovalec Moderna oblika klubska mizica ideja sodobne lesene oblikovanje pohištva aluminija bas izvirno zasnovo namizni jekla kamin bivalni ideja pohištva oblikovanje lesa kavč'angle noir gris foncé
AvtorLiliane Morel v oblikovanje pohištvaAbout the author

admin