pohištvo

freske in leseni kompleti dnevna soba z Hülsta

Les freske Hulsta

oblikovalec leseno pohištvo Hülsta s sedežem v Nemčiji ustvarja izredne pohištvo zahvaljujoč strokovno znanje obrtnikov. Velika načelo izdelave je odlična kakovost.


S ponudbo 50 pohištva giblje iz lakiranega masivnega lesa, ki jih ponuja skoraj neomejene oblikovalske zamisli. Hülsta uporablja samo furnir in izbrane vrste lesa, kontroliranih rezerve. ponuja freske meri, kot je sestava z shranjevanje, TV in video iger. Hulsta ponuja tudi police modelov integrirane s freskami. Modeli so na voljo v jasnem in visoko kakovostnega temnega lesa. Izpopolnitev lesnih vlaken so primerne za želeni slog. Oblikovalci navdih iz vseh stilov - klasične, rustikalna, šestdesetih, in tudi sodobne minimalistične. ti freske so v prvi vrsti namenjeni za življenje, ker imajo tako veliko kapaciteto in zelo privlačno obliko. Toda Hülsta je velik proizvajalec in tesno sodeluje s stranko z uvedbo nadzora na projektih za vsa področja stanovanj. Da bi bolje spoznali te freske, glej spodaj fotografij.

Iz kakovostnega lesa

svetlega lesa freske skupajfreske z vsemi TV in medijiLes freske TV set
Velik nabor dnevna sobales velike freske skupajSodoben stenski sistem ločenih kosov stena bela pohištvo lesaWall kabinet svetlega lesa za dnevno sobostenska omara svetlega lesa dnevna sobaStenska omara za shranjevanje v dnevni sobiles stena enota za shranjevanje bivalni prostorWall sodobnega oblikovanja skupaj Wall sodoben dizajn pohištvaSvetlega lesa in zaprte police

stenska enota, ki živijo skupajNiz minimalističnem slogustena enota skupaj minimalističen bivalni prostor

stenska enota skupaj minimalističen dnevna barva

zaprt stenske omare police

stenska omara rjava bivalni prostor

stena za shranjevanje kabinet bivalni prostor

stene pohištva lesa krom mediji enota

Wall pohištvene BT mediji


About the author

admin