Razviti zeleno nastavitev v kopalnici – anews24.info

Razviti zeleno nastavitev v kopalnici

Zen Bamboo rastlin okvir

Sobne rastline so koristna na več načinov kot enega. Poglejmo, kako ustvariti zelenjavni okvir v kopalnici za sodobno in naravni okras najlepši učinek.


Ne samo, dekorativni upodabljanje je zelo estetski, barva vhod in teksture, vendar so rastline, ki sodelujejo pri delu razstrupljanje zrak v naših domovih.

rastline razstrupljanje zrak

del rastline Monstera deliciosa

Tudi če se počutite, ki nimajo posebne zelene palec, da so rastline v kopalnici je dostopen vsakomur. Redno vlage naredi kopalnico kraj, kjer se rastline počutijo dobro. Ne glede na to, da je ta kos ni sončno, v vašem domu, obstaja veliko različnih tropskih rastlin, ki rastejo tudi v ozračju mrak, kot to počnejo v senci velikih dreves v džungli.

Okvir rastlina zahteva senco

raznolika rastlina prekat del

Kot Platycerium, je rod epifitskih praproti družine Polypodiaceae imenuje "Staghorn" in ki raste na drevesnih deblih. Lahko ustvarite listnato nastavitev, kot slikarski umetnik, katerega predmet je živa rastlina in v 3D! In za dokončanje jungle vzdušje lahko vzklijejo z avokadovo jamo, ki se lahko enostavno iti do meter visoko, in v najboljšem primeru dokončati dekor.

dobesedno rastlina del

rastlinski ferns okvir Platycerium

Za sprostitev v najboljšem primeru v ribniku, pred Vsadek Zen Asian vzdušje z bambusom zadel. Pridejo v številnih sort, vprašati o tisti, ki najbolje deluje v vrtcu. Ne pozabite, da je bambus-voda intenzivno, ne pustite, da se posuši.

za Zen atmosfero

Nastavitev bambus otok rastlin

Prav tako je mogoče ustvariti rastlinski del z obešanjem zeleno steno na eni od sten, veliko vaje so na voljo na internetu o tem, kako nadaljevati. aloe vera obrat je treba v domovih, gel vsebuje v svojih širokih listov je čudovita na kožo, jo poskusite na sončnih opeklin, ali so vam napitek, ki vas osvežitev v vročih poletnih dneh . Obožuje svetlobo in bo najbolje pred oknom, celo manjših dimenzij. Oglejte si našo fotogalerijo.

aloe vera cenijo lučDeco rastlina aloe vera

ponaredek philodendron (Monstera deliciosa)

rastlina okvir lončki za rastline

Ficus je zelo privlačna rastlina

Italijanski Ficus tuš

kul gumbi

rastline polica

izvirna ideja

Sestavek glavič rastlin

zelenjavni potapljanjem kopel

zastekljena zunanjo kopalnico

za sodobnem slogu

rastlinski ključ kontrast stene

Ficus kadi sproščeno vzdušje

bambus deco kopalnica

zelenjadnic okvirni raznolikost


Like this post? Please share to your friends: