kopalnica

21 idej za vaš design ploščice v kopalnici

svetlo in ploščice oblikovanje

Ploščice je pogosto najbolj uporabljan material v kopalnici, zakaj ne izberejo obliko ploščice? Če želite izbrati pravico, poglej kako velik oblikovalci ustvarjajo lepe kopalnice s marmorja ploščice, keramične, barvne ali steklo.


In če se še vedno sprašujete, zakaj morate izbrati ploščice v kopalnici, tukaj je odgovor. Ker so tla je pravkar za kopalnice. To je vodoodporen, ga je mogoče kombinirati in jih vključiti v kateri koli žanr, stil ali vzorec. Zasnova ploščic je tudi zelo DIY prijazen, vendar če dvomiš svoje sposobnosti pri delu boste našli ploščice prednosti, da vam pomagajo.

Če želite sobo s svežo in sodobno kopalnico - izberite obliko ploščice

svetlo modra ploščice zasnova za steno

Če imate slike oblikovalec ploščice za kopalnico, lahko kopirate na svoj kopalnico, poglej ne dlje. Izbrali smo lepo ploščice modelov in veliki proizvajalci, za svoj navdih. Ena od pomembnih stvari, ki jih morate zapomniti pri načrtovanju kopalnico s keramičnimi ploščicami, je, da so majhne ploščice težje rešiti kot velike ploščice. Ampak ne moreš dobiti po tem, da so manjše ploščice lepše!

Združite barv in velikosti ploščic

oblikovanje ploščice okoli kadi

En nasvet - če imate starejši doma in želijo ohraniti svoj stil, boste našli enostavno, da bi vaši kopalnici brezčasen videz pri uporabi ploščic osmerokotne kopalnica oblikovanje na tla in bele ploščice na steni.

Tudi detajl lahko vse spremeni

oblikovanje Podrobnosti'un carrelage coloré

Če želite eno barvo - gre za ta

Kopalnica z zasnovo ploščice

Oblika ploščic je prostor v retro kopalnici

Retro soba kopel

retro ploščice v kopalnici
retro ploščice v kopalnici

svetlo modra oblika ploščice

svetlo modra oblika ploščice

sodobna kopalnica

sodobna kopalnica

Vintage slog z zasnovo ploščice

Vintage slog z zasnovo ploščice Modra Tile Oblikovanje
Flower Oblikovanje Tile Multicolor ploščice v kopalnici

sodoben dizajn ploščice

Red Tile Oblikovanje
Modra kopalnica s sodobno ploščice
Ploščice imitacija lesa Mala barvne ploščice oblikovanje Tile pastelne barve oblikovanje Ploščice v sivi kopalnici oranžna oblikovanje ploščice


About the author

admin