Umetnost in dekoracijo – recikliran art Jane Perkins – anews24.info

Umetnost in dekoracijo – recikliran art Jane Perkins

umetnost in dekorativno slikarstvo Queen

Britanski umetnik Jane Perkins gradi na svoji umetnosti, ki ga najdenih predmetov. Ona uporablja vse, ki se lahko uporablja - igrače, školjke, gumbi, nakit itd


. in mu služi za njegovo umetnost interpretira contemporain.L'artiste napisal svoje delo v umetnosti in oblikovanja na recikliranih materialov. Kot je zapisala, je naletel na versko festivalu v Ekvadorju, kjer je videla, pribor za lase okrašena z mešanico najdenih predmetov. In ljubila to idejo! V letu 2005 je bila prvotna zamisel je postala njegov navdih za svoje delo disertacije. Začela bi zatiči iz starih nakit in plastičnih igrač in spomini-pin za kupce z igračami v otroštvu niso želeli, da bi vrgel.

Umetnost in dekoracijo Jane Perkins je, da tabelo iz postavke najdenih umetnost in dekorativne slike

Perkins je rekla, da ne dodate barvo in njegova dela, ki so posledica majhne dele, ki imajo prave velikosti in pravilne oblike. ki jih impresionistov in njihovih znanih portretov Navdih, Perkins prihaja do presenetljivih rezultatov. Njegova dela so zanimiva od blizu in daleč. V teh zadnjih delih, Plastic Classics leta 2010, stari mojstri slikarstva so predstavljeni v sodobnem slogu. Poglej te čudovite slike umetnosti in dekoracijo! Imate željo, da imajo eno v vaši dnevni sobi?

Umetniška slika Portret Einstein art deco slike in dekoracijo

Reprodukcija slavni sliki art in dekoracijo Perkins mize

Zelo zanimiv umetniški portret Jane Perkins art in dekoracijo mize reciklira

večbarvne izvirna slika je pokazala, narejeno umetniških predmetov tabele najdenih

Tabela sodobne umetnosti - portret Tabela art deco recylce

Zelo izvirno in zanimivo sodobne umetnosti Tabelasteno art umetniški Jane Perkins


Like this post? Please share to your friends: