art

Materinski dan: darilo sebi

bon-je-kaj-je-sam-deco

Materinski dan - dan, ki se nestrpno pričakujejo ženske skozi vse leto! Tudi v nedeljo je ta praznični čas prebudi občutek topline in prijaznosti.


Cvetovi v barvnem papirju so stilsko presenečenje za materinski dan

dobro darilo, da bi si cvetje

Toda Materinski dan vedno zdi, da se zelo hitro zgodi. Potopljen v naših dnevnih obveznosti, pogosto pozabljamo na pomen malih potez, kot je MOM darila.

SPA dodatki v škatli bo navdušil

dobro darilo, da bi si mama

V potrošniški družbi, smo navajeni, da so najboljša darila tista, ki so najdražji. Dejansko pa je pozornost in ljubezen, ki so bistvenega pomena, da se malo zabavali na svojo mamo.

Honey je moj dom je lahko izvirno darilo

dobro darilo, da bi si medu

Darilo sebi - zahteva le domišljijo in določeno količino spretnosti. Vsi materiali, da bi darilo za materinski dan, je mogoče najti v trgovinah ali doma.

Čiščenje je izziv za vsakega matičnega épusiant

dobro darilo, da bi si čist

Cvetovi v barvnem papirju so odlično presenečenje za materinski dan. Izbirate lahko med roza, rumena, bela in oranžna. Svetle barve so običajno povezana z vzmetjo. In leta 2017, Materinski dan pade 28. maja!

Rose voda - zelo ženstvena in občutljivo darilo

Sama Vodni celo roza cvetovi

Sveče so še ena možnost za darilo, da to stori - tudi. super ideja za najbolj ljubljeno žensko na svetu - tvoja mama. Če želite ustvariti izvirno svečo, morate pisane vrč ali vaze in prosojno vosek.

Vosek in stekla so odlična kombinacija za materinski dan

Dan žena, lepa nered studio

Si dal vosek v skodelico ali v vazo in voila - darilo je pripravljeno. Če želite dodati več praznik na priložnosti, ki jih lahko uporabite čipko ali trak na vazo. Tvoja mama bi bili veseli!

spet vosek, ampak tokrat se stekla ne zamenja umetniški pokal

festival-of-mater-sveče-design

Če želite narediti vtis svojo mamo, dan materinski dan, zdravljenje - je najbolj nepričakovano darilo - popolnoma čisto hišo.

izvirno darilo za sebe Britanka Co¹

matere dan Brit sama sodeluje tudi

To je zagotovo darilo sebi, ki bo prebudila čudenje in veselje. Predstavljajte si presenečenje, ko je tvoja mama prišla iz službe in našel vse sobe v brezmadežna stanju. To darilo je vsekakor odlična izbira!

Nekatere okrasne blazine, ki ste jih naslikal - Isti bo razveselila svojo mamo za njen rojstni dan, Brit Co Studio

Matere dan brit co studio

Taka zaželena možnost kot za čiščenje, da je kuhanje. To darilo za sebe, je čudovit in udoben za oba. Tvoja mama bo imel dovolj časa, da resnično sprostite in pozabite nenehno obveznosti v kuhinji.

Malo barvni papir, vrvi, nekaj kristalov in si urejena telefon nosilec je pripravljen

matere dan darilo osebno modro DIY

Na ta način se je bo lahko gledal televizijo, berejo najljubše knjige ali pa samo sedeti in počivati ​​malo. V našem naglico svetu, je pomembno, da najdejo čas, da bi se posvetili sebi.

Poslikavo kot nobena druga z različnimi predmeti po želji

Stranka oblikovanje darilo prilagodi matere

Dobra ideja za darilo za sebe je prvotno plovilo. Samo je treba stekleno vazo in močan kabel. Ovijte kabel okoli vazo in boste ustvarili pravi umetniški predmet.

Fotografija okvir in nekaj poslikane in urejeni starinske tipke so malo predvidljiva darilo za materinski dan, Modge Podge Rocks

matere dan darilo osebno Modge Podge Rocks

Del barve in nekaj vilic in žlic daje objektom nov družinski obraz. Pobarvaj pokrov in okvir. Imate priložnost, da so vse barve, ki jih želite. Okvir je lahko rumena in modra zajeti nekaj kontrast.

Kopalnica svoje matere vedno potrebujejo nekaj rose listi

Stranka darilne osebno kopalnica matere

Vsi elementi darilo lahko v enakih barvah in različnih odtenkov. Pritrdite vilice in žlice z mizo in uporabo okvir, da bi te mojstrovine popoln videz.

Originalni karta je sam bel papir in barvita

Posebna kartica sama ista mati

Če ste nadarjen umetnik, ne oklevajte, da barve sliko za tvojo mamo. Če so vaše sposobnosti niso povezane z umetnostjo, združiti nekaj slik za svojo mamo in ustvariti izvirno sliko. Fotografija okvir, ki si je prav tako zelo posebno in dovolj, da bi žena številka ena izvirna v svojem življenju.

Če pletenje ni za vas, uporabite telovnik okrasite blazino

družabne darilo matere si prilagodi tudi roza

Blazina je eden izmed najbolj dragocenih daril za matere z vsemi obveznostmi izčrpana, da mora soočiti vsak dan. Naučite se plesti in oblikovanje enotnega blazino za blazino. Uporabite barve so ji všeč.

Majhna keramična posoda se lahko spremeni s svojimi rokami svečo, Charlotte Hupfield Keramika

Dan žena Charlotte Hupfield Keramika

Jo lahko vključite tudi svoje ime v predlagani zasnovi. Na ta način pa ji bo pokazal svoje spoštovanje. Ko si bil majhen / e, verjetno vam pletene ročno oblačila. Zdaj za materinski dan, lahko storijo enako gesto z njo!

Stara vazo in močna vrv uporablja za ustvarjanje praktično in lepo darilo

družabne rože matere vaze beyside venca

Če je vaša mama je zanimajo nove tehnologije, je presenečenje. Če želite to narediti, vam ni treba kupiti poceni mobilni telefon. Osredotočite se na primer za svoj telefon!

Paint nekaj loncev, ki uporabljajo mehke in ženstvene oblike, je tvoja mojstrovina za žensko, ki jo ljubiš najbolj, Lauren Elise izdelane

Dan žena Lauren Elise Tehnologija

Okras ta dodatek z listov barvni papir, vrvi in ​​tremi ali štirimi kristalov. Cut papir cvetni listi so.

Kako izraziti čustva - pisanje pisma svoje matere in kažejo - to je v nepričakovanem obliki, Joy Studio

Stranka pisma matere veselje studio diy

Nanesite na primer s pomočjo nekaj kapljic lepila. Postavite kristal na sprednjem koncu in cvet z dodajanjem niz na palico. Zdaj, darilo je pripravljeno!

Nakit stojijo tudi sam - preprosto dodate črne pike na beli površini, Shop Sweet Things Studio

festival-of-mater-shop-sladko-stvari-studio

Materinski dan ni nekaj, kar bi smeli spregledati. To se zgodi le enkrat na leto. To je kot malo božič posvečen materam!

Preprosta jed, ki geometrijskih oblik okrašen je z uporabo stalno marker in domišljijo, Vaš Nevidni Crown Studio

matere dan vaše neviden krona studio

Z našimi idejami za lepo darilo za sebe - boste presenetiti svojo mater, ne da bi nujno porabi veliko denarja.

Pripravite torto za najlepše dan mater

matere darilo stranka narediti sami

Torej, pojdi naprej in dan dober Materinski!

1. Brit Co.


About the author

admin