art

Blazino kanabisa Ryan Christensen

konoplja blazino

Designmag.fr danes ponuja odkrili zelo izvirno in precej neverjetno izdelek: na blazino vzglavnik marihuano. Njegov ameriški oblikovalec Ryan Christensen prizna svojo strast do ustvarjanja nenavadne predmete in nekonvencionalno.


Z domišljam to blazino, je dejal, predvsem želijo, da bi ljudje smejali in dodamo nekaj karizmo nekoliko dolgočasen okrasitev svoje domove. Za zagon projekta, je sodeloval z različnimi podjetji in rezultat ni najmanj presenetljivo.

Prevleke pa je natisnjena v reliefu, tako da smo lahko res verjamemo, da je celo vrečko polno marihuane! To je podložena črna in ima zadrgo skrito v tkanino. Oblikovalec niti pomislil privrženci aromaterapije z dodajanjem majhen žep za ta namen znotraj blazino.

Vrhunski izdelek je zelo izvirno in dobro premišljena objekt. Leži na kavču, stolu ali postelji, bo presenetiti svoje goste. Kako se bodo odzvali, ko je videl vrečko marihuane v vaši hiši? In kot darilo, bi to ni tako zabavno zamisel in najbolj nenavadno?

Če vam je všeč to delo, potem boste morda želeli, da bi oblikovalec ga izboljšati? V tem primeru, in tudi, da odkrijete svoje druge zelo izvirne, obiščite njeno spletno stran Steelplant.

Blazino kanabisa Ryan Christensen

blazino vzglavnik izvirnik

blazine prevleke pa konoplje zapre z zadrgo

zaprtje žleb

Notranji žep je posebej dodamo ljubiteljem aromaterapija

notranji žep

Oblikovanje blazino konoplje

blazino ustvarjanja

Umetniški objekt precej veličastno ustvarjalec Ryan Christensen

blazino konoplje


About the author

admin