Общая категория

Naučite se samo kitaro z Guitar MI

učiti kitaro kitaro v enem donacijo

Učenje kitare ni le izziv, s MI kitara, električna kitara, ki jih Magic instrumentov ustvarili. Kaj je to nekaj posebnega? To omogoča vsakomur, da igrajo instrumenta takoj ne glede na to, če začetnik ali pa izkušen igralec, ki želi, da se naučijo tetive nove pesmi.


Učenje kitare sam z MI kitaro

učiti kitaro sam debitant MI kitara

Kako deluje? V skladu z razlago na spletni strani tega električno kitaro (in čarobna!), MI kitara je nova generacija instrument. To je več kot je je, da smo začeli igrati kot profesionalec v samo nekaj trenutkih. Instrument je bil zasnovan za tiste, ki želijo hitro in enostavno lekcije kitare. Prav tako bo koristno za tiste, ki nimajo veliko izkušenj, vendar bi rad, da bi poskušali sestaviti svojo lastno glasbo.

Učenje kitare samo z orodji za nove generacije

učiti kitaro začetnik kitaro le sodobna

Kot klasična kitara, MI kitara ima strune. Toda poleg vseh običajnih naprave te vrste instrumenta, je opremljen tudi z gumbi na rokavu. Samo pritisnite enega od teh gumbov igrati akord sestavljen po enem od vaših najljubših pesmi. Kul, kajne?

Kako se učiti kitaro sam z aplikacijo za pametni telefon ali tablični računalnik

igranje kitare aplikacijo za pametne telefone

Vloga spremlja to čarobno izdelek. To je na voljo za iOS in Android in deluje na pametni telefon in tablični računalnik. Njegov katalog vsebuje na stotine priljubljenih pesmi. S to aplikacijo, lahko začnete igrati svoje najljubše pesmi v minutah: bo prikaz besedil pesmi in kaže, kaj so ustrezni gumbi za sporazumov izbrane pesmi. Zadostuje le slediti oznakam, da igrajo kot najboljši kitarist na svetu!

MI kitara na voljo v črni ali beli različici

Guitar Online debitant

Oprema za instrument, ki omogoča vsakomur, da se naučijo kitaro sam

MI kitara začetnik, kako hitro igrati

Eden lahko kupite besedil in tetive pesmi na 90 centov o ceni ali se naročite za celotno katalog za 5,30 evrov. Aplikacija ponuja tudi brezplačno poskusno obdobje 30 dni.

Igraj kjer hočeš in kar hočeš

sporazumi pametni sredi električno kitaro kitare

Ta instrument je idealen za začetnike, ki si želijo igrati in se zabavali s svojimi prijatelji. Z Guitar MI, se začnejo razmnoževati veliko hitreje sporazume, ki bi običajno traja nekaj tednov, da se naučijo. Tako bo celoten proces učenja postal hitrejši.

Strasten začetnike kitara glasba

Mid kitaro, kako igrati kitaro sam

Nekateri glasbeni strokovnjaki, kot so Matt Bellany britanska skupina Muse, ta instrument je priročno orodje, ki omogoča začetnikom, da bo prvi korak v svet glasbe. Kitara bi bilo koristno tudi za pevce in glasbenike, ki ne obvlada instrument in olajšali skladanje delo.

Električna kitara kot nihče drug

začetnik kitaro naučiti igrati kitaro

sam bolj hitro in enostavno učenje kitare

električne kitare, kako se igra sama

MI kitara je bila zasnovana s strani ekipe Magic instrumentov s sedežem v San Franciscu, ki se je pritožila, da financiranje za gradnjo instrumenta. To je zdaj mogoče predhodno naročiti na spletu kot del izdelka fundraising kampanje (povezava na koncu tega članka). Če želite izvedeti še več o načinu fonctionenment IM kitara, gledati video na dnu strani!

Mesijanski okrog z aplikacijo, ki spremlja MI kitaro

MI kitara Začetniki kitara glasbe preko sporazumov

Učenje kitare sam MI Guitar: kako deluje

Fotografije MI z Magic Guitar instrumentov


About the author

admin