Majhen tattoo ženska in moški – diskretna in idej polno izvirnosti – anews24.info

Majhen tattoo ženska in moški – diskretna in idej polno izvirnosti

Majhen tatu ženska podlakti-cvetno-vzorec

Želite ponuditi diskretno malo tetovažo? Lahko začnete z izbiro lokacije za svoj mini tatoo: prst, ročaj, sredinski naslon za roko, rame, vrat, gleženj, stopalo ... Ali pa najprej usmeri na vzorec, ki ga želite: cvetje, tematske slike Peter Pan, začetnice, mini natančne sporočila, itd majhna srca


Ne glede na strategijo boste sprejeti, vam predlagamo, da si oglejte naš izbor slik. Prav vam bo dala ideje za mikro tatoo žensko ali moškega diskreten, a zelo izvirno. Kaj storiti, če želite!

Danes smo se odločili, da se malo diskreten tatu za cel kup različnih razlogov.

Za začetek, pa so tisti, ki so vedno želeli poskusiti tetovaže. Saj veš, da so tisti, ki oklevajte, vsakič, ko se ponuja priložnost za njih, da se vključijo v tako avanturo. Malo moški ali ženska tatu je tako način, da se odločilni korak. In to, ne da okrasite svoje telo s preveč Hvalisav podobo.

majhen tatu moški-ženska-prst-lev

V nekaterih primerih se odločimo za majhno originalni tatu, ko smo želeli praznovati posebne priložnosti. To se naredi včasih praznovali bolj ali manj pomemben dogodek, včasih rezultat osebne izkušnje. Tetovaže majhnosti, je tudi način, da pokažejo ljubezen ali prijateljstvo. Ker, ja, obstajajo pari in prijatelji, ki se odločijo, da izrazijo in njihova navezanost na drugega.

Majhen tattoo ženska-rame-krona-cvet

Skratka, če vam je všeč originalne majhne tetovaže, vse možnosti so dobri. Mi se ponudijo v čast avtorja in knjigo smo všeč, film smo ljubljeni ali povzroči blizu srca.

Pojdi na diskreten tatu ne pomeni, da se skriti!

malček-tatu slinavki srčnega ženska

Recimo takoj; gredo na diskretno in izvirno tatu ne pomeni, če želimo skriti body art. Namesto tega je izbira lokacije mini tatoo običajno opravi zelo previdno. Zato smo izbrali dele telesa, ki so še vedno vidni in bodo tudi pritegnili pozornost na diskreten tatu.

Majhen tattoo zapestja-ženska-človek-citati

Roke, noge, prsti in ramena so med najpogostejše izbira za to vrsto malih tetovaže. Nato izberite eno od tistih delov telesa, če mislite, da vaš mali človek ali ženska tatoo bi morala biti sestavni del vašega videza. In še posebej, če želite, da pokažejo vse!

diskreten malo prstom ženska tatu

Druge zanimive možnosti za majhen format tatoo za žensko in moškega, v vratu, v okolici, in za ušesom, ali celo strateško mesto izrez ...

Zamenjajte obroči, obroči in zavezništva z majhnim prstom tetovaže

mali tattoo-ženska-prst-diskretna ideja

Pred kratkim smo govorili težnje zamenjati svoje udejstvovanje in poročni prstani majhnega prvotne tetovažo. No, ta trend narašča zelo hitro! Danes je ni več rezerviran le za pare.

Majhen tattoo prst-foot-obroč žena

Konec koncev, ni nobenega posebnega razloga, zakaj se posamezniki niso dovoljeni, preveč, da dobimo lepo tatoo prst! Poleg tega, da je en sam, ampak tudi uživajo prednost, da lahko svobodno izbirajo lokacijo tatoo. Da bi jo nosite na enem od prstov nogo, če želite!

Prvotni mali človek-podlakti tatu

In kar se tega tiče, zakaj ne nadaljevati z moški ali ženska tatoo ideje v obliki zapestnice?

Izrazijo svojo osebnost z obliko prvotna vstopna majhen tatoo

diskreten malo ženska-roko-Latinska tatu

Majhne tetovaže v obliki različnih sporočil, niso nove. Ideja za zagotavljanje zapestje tetovaže pritožbe za vas? Zato bodite ustvarjalni in se odločite za prevajanje tujega jezika! Odločite se za latinskega citata, kot ad MAIORA (v francoščini, "k večji uspešnosti"). Ali izrazijo svoje ljubezni za draga v stari grščini, besedo ἀγάπη (v francoščini: "Ljubezen, ljubezen, strast").

Prvotni majhna-foot-ženska-moški-grško-star tattoo

Saj ne, da tradicionalne ali moderne črke in se spraševali, kje smo lahko najdete tudi druge podobne tatoo ideje? Samo poglejte spletno referenčni slovar, kot je ta za latinščino in eno na grški. Toda pozor, za nekatere nianse pomenu besede ali pa prevesti cel stavek, bi potrebovali pomoč od nekoga, ki je seznanjen s temi jezikih!

Prikaži strast za zgodovino skozi majhen prvotni tetovaže

tatu-malo princ-ženska-moški roko

Pokaži svojo strast za določeno zgodbo za knjigo ali film s tattoo roko, prst, vratu in dekolteju!

ženska-tatu pozabi-malo-prince-slonu

Med najbolj priljubljenih možnosti v tem trenutku: Mali princ in Peter Pan. Zgodbe, ki nas zapeljati v našem otroštvu, vendar smo še vedno radi danes ponovno odkriti!

tattoo-peter-pan-prst-ženska foto

Seveda, nič ne preprečuje, da se odločijo za drugo roman ali film, ki vas zanima. Zgodbe, ki jih odkrili domišljijske svetove in s svojimi mitologij so še posebej primerna za manjše tetovaže, a poln pomen.

Majhen tatu ženska človek-prvotna-harry-Potter

Svet vajenec Harry Potter Sorcerer je le en primer te vrste zgodbe. tisoč izrazi vključen je original in simboli. In se lahko vsi tetovirane v mini formatu!

Ste strasten o vzroku? Naj bo znano, z diskretno tetovažo mala!

tatu-man-malo roko volkodlaški

Strast za vzrok, kot so živali, ki varujejo planet, morskega življenja, ptice ...? Naj bo znano, z majhno tetovažo!

tattoo-malo-ptica-nazaj-rami žena

Slike pogosto povedo več kot besede. Torej, zakaj ne izražajo svoj aktivizem z idejo diskretnega tetovaže, a bogati v smislu? Lahko bi celo stavil na bolj skrivnostnega simbola do več razlag. Za to, se zgleduje po svojih izkušnjah ali znane metafore.

Majhen tatu gležnja-roza-ženska-idee

Če ste primanjkuje idej, vam predlagamo, da gredo lahko ogledate na naši posebni publikaciji o pomenu japonskih tetovaže. Boste morda ugotovili, simbol, ki apelira na vas, interpretirati sodobno minimalistično različico!

vnuki tetovaže roko-Birdman-orel

Majhen tattoo človek gležnja-sidro


AvtorClaire Deschamps v BeautyLike this post? Please share to your friends: