ptica tatoo 8 tatoo ideje in pomene – anews24.info

ptica tatoo 8 tatoo ideje in pomene

Barva-dos-ženska ptica tattoo vzorec

Kot tetovaže in narave? V tem primeru obstaja velika verjetnost, da ste upoštevati možnost, da bi vam ptičje tetovažo. Kot vse druge zaradi tetovaže, ki predstavljajo eno ali več ptic imajo simbolni pomen.


Na splošno,

ptica tatoo pomen se nanaša na svobodo in moč narave.

Ptice so bitja, ki se pojavljajo v mnogih kulturah po svetu kot simbol svobode, ampak tudi človeške duše in njegovo transcendenco. Med ptic tetovaže žensko in ljudski človek, če so od Phoenix, pav, pogoltniti, orel in golobica. Poleg tega obstajajo tudi bolj abstraktne predstavitve, vključno s tistimi ptic silhuet. Kažejo celotno podobo ptic tatoo in ga razlagajo na izviren način. V nadaljevanju bomo predstavili primere ptic tetovaže in njihovih pomenov skozi najbolj priljubljenih motivov.

ptica golobica tatu simbolizira harmonijo in mir

idee-tatoo zapestja-dove-vnuki tetovaže model

Glede ptic tetoviranje pomen in podobo golobice, takoj opozoriti, da je ta vzorec tako zelo stara in dobro znana v večini zahodnih držav. V dove tetovaže simbolizirajo mir in harmonijo; predstavljajo hkrati preživetje po dogodku.

mali tattoo-ženska-golob ptica-idee

Golob je tudi pomen v zvezi z mirno in miren odnos do življenja in poskusov, da smo začeli. Majhne ali velike, je ta ptica včasih tetovirane zapestje, včasih do vratu, gležnjem ali nazaj. Danes nagovarja ženske kot tudi moške.

Pav tatu ima drugačen pomen v različnih kulturah

tattoo pav barve noge-idee

Tetovaže so pav ptic so izredno za njihovo bogastvo barv in detajlov. Kompleks, ki jih zahtevajo dolgo in natančno delo, ki ga strokovni tatoo umetnik. Iz tega razloga, se šteje tudi dražje in boleče od drugih ptic tetovaže. Stranski pomeni Peacock tetovažo, ločimo več simbolov po kulturah. Na splošno je pav je kraljevi in ​​spektakularno bitje; Torej, to je način, da predstavlja plemenitost in dostojanstvo.

pav tatu-ženska-trebuh-črno-Slike

Poleg tega je v nekaterih religij, pav je ptica v zvezi z božanskosti in nesmrtnosti. V hindujski veri, je pav povezana s Krišno in budisti, je poštenost. Za stari Grki, je bil simbol kraljica bogov, Hera. Končno, med Kitajci, se razume kot predstavlja ponovno rojstvo, vstajenje in sposobnost zdraviti.

Pomen tatoo Feniks - preporod in moč narave

Phoenix ptica tatu naslonjalo-ženska podatkov

phoenix ptica tatoo Podoben je tistemu iz phoenix v tem, da je kompleksna in ima globlji pomen, ki pa se razlikuje tudi glede na tradicij in kultur. Številne legende opisujejo to ptico, kot je sposoben vrniti po smrti in dvignila iz pepela. Iz tega razloga, je vedno simbolizira moč, boj in ponovno rojstvo.

Phoenix tatu-zapestja-ženska-man-idee

Feniks je ptica tatu, ki je priljubljena med ženskami in moškimi. Med Egipčani in stari Grki, je bila povezana s soncem. Za Kitajci in Japonci, ta vrsta ptice simbolizira tudi harmonije in ravnovesja v svetu. Zaradi svoje bogate zgodovine, lahko phoenix tatoo treba razlagati v vseh teh različnih načinov.

Pogoltniti ptica tattoo idejo - upanje, zmago in zaščito

pogoltniti tatoo ptica-foot-ženska-vnukov tetovaže

V smislu ptica tatoo smislu je pogoltniti ima dolgo zgodovino. V preteklosti je pogoltniti je v bistvu človek tatoo rezerviran za jadralce in tiste, ki so pluli na morje. To je mogoče pojasniti z dejstvom, da je ptica, ki ga mornarji dolgo uporablja kot način, da bi našli svoje ležaji tečaje njihovo potovanje.

Ptičja Obris tattoo-zapestja pomeni ženska

Danes je ta tattoo raje tudi mnoge ženske. Njena simbolika je povezana tudi z zvestobo, obnovo, veselje do življenja in sreče. Joli, ta tatoo v različnih oblikah za različne dele telesa obstaja.

Ptice tribal tattoo različica

tribal-tattoo vzorec zapestje ptica

Izraz tribal tatoo je vrsta tehnike in motive, značilne za nekatere poljščine z bogato tradicijo body art. Te tetovaže so značilna telo okrašeno z vzorci navdihnila človekovega naravnega okolja. Med temi razlogi, obstaja več vrst ptic, ki se razlikujejo glede na regijo in legend vsakega naroda.

tattoo-tribal-ptica zapestja-sova

Ne glede na vrsto ptic, ki se odloči, da ponudi v plemenski različici tatoo se bo zažgal uporabo tipičnih metod teh pridelkov. Če želite izvedeti več, preberite poseben članek o plemenski tetovaže.

Orel ptica tattoo - moč, svoboda, fotografije in odpornost

tetovaže-ptice-orel-man rami signfication-modeli

Orel tattoo je še en zelo star in zelo priljubljena različica tetovaže ptic. Ker izvoru človeštva, je orel vedno simbolizira moč in je bila razumljena kot zastopanje bogov in kraljev.

tatu Eagle-pomeni zapestno-man

Poleg moči in royalty, orel tatoo je tudi način, da pokažejo svojo zavezanost svobodi in sposobnost za premagovanje težav. Duhovno, so te ptice obravnavajo kot simbol modrosti, koncentracijo in jasnosti.

Tetovaže ptice ugotovimo za moške in ženske

tattoo-prst-ptica-IDEE-vnuki razlogi, tetovaže

Namesto da bi se odločili za določeno ptic tatu, se lahko tudi odloči, da ponudi ptica obris tetovažo. To je abstrakten način predstavlja nabor idej in pomenov, povezanih s podobo teh bitij nasploh.

ptica tatu primeri krak črke

Te ptice tetovaže se razlikujejo po velikosti in vzorcih. Nekateri predstavljajo eno samo ptico, druge pa prikazujejo dve ali tri številke, navadno v zraku.

Ptice nekaj tetovaže kot simbol ljubezni

tattoo ptic moment vratu-ženska-pomeni ljubezen

Nekaj ​​ptic tetovaže so tudi poseben pomen. To je povezano z ljubeznijo in zvestobo sta dva zaljubljenca. Ta različica ptičje tatoo lahko spremlja srca. Poleg tega so nekateri pari odločijo, da predstavljata dve ločeni ptice; vsak partner izraža naklonjenost drugega.

tattoo-ljubezen-ptica zapestja navora ženska moški

Toliko tatoo ideje moških in žensk v različnih formatih. Katera od teh možnosti bi izbrali?

mali tattoo-ideja-rame-titi-primer

Zajtrk-pogoltniti-tetoviranje-slike, kar pomeni, ženska

Bird tattoo pomeni ramo ženo


Like this post? Please share to your friends: