Obrat Nakit za ljubitelje narave – anews24.info

Obrat Nakit za ljubitelje narave

Rastline radi nakit zemeljskega ogrlica prvotni trend

Ste že kdaj slišali za nakit rastline? Idealno za ljubitelje narave, so postali pravi trend v zadnjem času. Eleganten, peneče in naravno, te edinstvene dragulji so na voljo v barvah, oblikah in materialih.


To je odlično darilo za vse tiste, ki iščejo nove in izvirnosti. Pojavljajo prvič v ZDA, je trenutek, ki so jih že njihov videz v Franciji. Odkrijte naravne lepote s tem vprašanjem 21 slikami.

Obrat Nakit za ljubitelje narave

rastlina sočno moderno nakit trend

Ameriški Cvetličarna Susan McLeary ustvari celo vrsto nakita z drobnimi sukulent. Vsak kos ima sočni posebej izbrano. Nato je obesil na opremo in lahko zraste 2 do 4 tedne. Po preteklem obdobju, jo lahko odstranite in ga dal v cvetlični lonec. Darilo, ki traja, idealna tudi kot poročno darilo, pravi Susan. Nikoli ni mislil, da postane cvetličar, ampak nekega dne prijatelj ga je prosil za pomoč pri oblikovanju in dekoracijo poročne šopek. Bilo je v tem času, ko je Susan odkril svojo strast: rastline in cvetje! Ko ustvarite lep nakit za poroko svojega prijatelja, je ideja hitro razširila. Začela prodajati teh del na mestu Etsy!

Rastlin Nakit: eleganten, peneče, original

rastlina sočno moderno ogrlica nakit trend

V Franciji, Maryse in priročnika, odloči ustvariti Jewel rastlinskega, ker ne najdejo, v Franciji, ogrlice z živimi rastlinami. Ta stran je sad njihovega prijateljstva in njihovo ljubezen do narave in mode. Nato so se odločili, da povezati ti dve strasti z ustvarjanjem živih draguljev! Prstani, ogrlice, uhani, broške za moške in ženske, lahko najdemo in da bi to vrsto nakita na njihovi spletni strani s preprostim klikom. Vsaka od nakita prihaja s kavlji, obrat, patentiran oplojeno substrata, v posameznem primeru in pipete za zalivanje: skratka vse, kar potrebujete, da ohranijo svojo lepo zelenjave dragulj. Povabite naravo ... na vas!

uhani

poročne nakit sočno zanka'oreille végétal tendance

Prebodena ušesa živ!

uhani'oreilles tendance plante grasse succulent bijou végétal

zapestnica

Sodobna sočna rastlina zapestnica trend

Elegantna ogrlica peneče

ogrlica sodobna tovarna sočna poročne nakit

naravna zapestnica

zelenjavni trak sodobni trend ideja

Idealno darilo za ljubitelje narave

Rastlin nakit nakit izvirna ideja sočna prvotni obrat obroč poročne nakit ideja trendzelenjavni prstan nakit poročni nakit idejaOriginal naglavni trak poročne nakit sočna trendFrance kupiti nakit izvirno rastlinozelenjavni obroč moderno nakit trendzelenjavni obroč prvotna nevesta prvotna dragulj sočnaNakup rastline nakit ogrlica sodoben trend obratzelenjave korenje ogrlica nakit naravna težnjaogrlica črno sočne trendi modni nakitsočna dragulj uhani trend'oreille bijou végétalzanka'oreille naturelle tendance moderne idée plante grasse


Like this post? Please share to your friends: