Tatoo obroč nadomešča poroke zavezo, poglej! – anews24.info

Tatoo obroč nadomešča poroke zavezo, poglej!

prstanec tatu-ženska-man-idee

Tatoo obroč je nov trend, ki obljublja, da ostanejo. Romantična, je navdihnil z idejo, da je zakonska zveza traja za življenje in to je enako za trajne tetovaže.


Nekateri pari kažejo tudi dodatne razloge za svojo odločitev za zamenjavo zavezništva tetovaže. Poleg izvirnosti in ustvarjalnosti, ki se odločijo za tetoviranje obroč ali zavezništvo tudi navajajo ovire zavezništvo Port (alergije, določene poklice, ...). Uredniški "od Designmag pripravili majhno funkcijo na tatoo prstanom na navora prsti. To vam bo dala nekaj idej zvez in drugih informacij za to vrsto tatoo žensko in zelo poseben človek.

Obroč tatu ženska in moški - izvirna rešitev, ki traja vedno!

Privoščiti nekaj tatoo je, za mnoge, dobra ideja. Več kot okras telesa, to je način, da gorijo vedno zapomniti poseben trenutek, kot njen poročni dan. In potem, je tudi način, da nosite ves čas majhno diskretno simbol njegove ljubezni za druge.

Tatoo na prstancu - bistvene informacije vedeti

prstanec tatu model zakonske

Toda pred vkrcanjem na avanturo tatoo zveze, obstaja nekaj praktičnih informacij vedeti. Oni vam bo pomagal odločiti, če je poročni prstan par je res prava rešitev za vas.

tattoo prstanec poroko modeli

Tetoviranje obroč je različica prsta tatu. Torej, bistvene informacije, da razmisli o svoji nanašajo trajnost tatoo. Pogosto mislimo, da tradicionalni tetovaže traja večno. Toda v resnici, lahko imajo obdobje spremenljivo življenje odvisno od tega, kje so obrabljeni. V tetovaže na prstih so upravičeno znan po svoji sposobnosti, da hitro izginejo.

tatu-obročast obroč-poroka moment

Ta specifičnost prst tetovaža je mogoče pojasniti z dejstvom, da je koža na rokah in grobo; k temu tudi dejstvo, da so roke, ki sodeluje pri vseh dnevnih aktivnostih. Ti dve dejstvi lažje izginotje tetovaže na del telesa.

Kako uživati ​​svoj tatoo večnost obroč za več

tattoo-on-the-prsti poroke zavezni

Če želite uživati ​​njegov Tattoo daljše zavezo, kakovost tatoo idejo tatoo zavezništvo in izbrano prst so bistvenega pomena. V nadaljevanju smo z vami deliti nekaj pro nasvetov, ki vam bo pomagal pri tem.

tatu-poročni obroč-prst-zveza

kakovost tatoo na prste je pomemben, ker omogoča vzdržnost. Iz tega razloga, vedno se obrnite na strokovno tatoo umetnik, ki uporablja ustrezne barve. Upoštevajte tudi, da je tatu na zapestju na notranji del pa ne bo trajala zelo dolgo. Bolje je, da se osredotoči na zunanji strani prstov je veliko bolj vidna.

tetovaže prst-moment-ženska-moški-Marriage

razlogi prisoten na prst tatu tudi pomembna za trajnost. Ker je prostor v tem delu precej omejena, je priporočljivo, da se odločijo za preproste, diskretnih vzorcev. Izbira barv, preveč, običajno omejena. Ljubitelji lahko prosto odločajo o ideji, da tatoo je ljubše. Nekateri pari se zanašajo na enakih tetovaže; drugi raje drugačno tetovažo za Madame in monsieur.

Kako ohraniti svoj tatoo prstan čas

tattoo-moment-obroč zaveza-poroka

Obdobje po prstom tatoo je bistvenega pomena, saj zagotavlja trajnost. To obdobje lahko traja tudi do dva tedna, tako da jo bo čim več, preden začnete!

tattoo-zvezati-poroka-IDEE-obroči

Ali ste vedeli, da izginja tetovaže je po poklicnih umetnikov tatoo zaradi, v več kot polovici primerov, neskladnost z navodili, ki jih je tatoo umetnik? Torej dober razlog, da preberete navodila za nego kože po prstan tatu!

tattoo-na-prst zvezati-zakon-navora

Poleg informacij, ki jih je tatoo umetnik, v istem obdobju, kontakt je treba izogniti z vodo, sonce in kemikalij. S tem boste odstranili nevarnost vnetja kože in da svoj prst tatoo žensko ali moškega veliko bolj trpežne.

Kakšne so prednosti obroča tatoo in zakaj ga izbrali namesto večnosti prstan?

tattoo nekaj prstan-poroka-ideje

Izmenjava udejstvovanje obroči ali poroko ima dolgo zgodovino. Danes mnogi pari odločijo za zamenjavo konvencionalno obliko obroča z originalno par ideja tatoo.

Poročni prstan tatu-ženska-man-tatu

Tatoo obroč lahko v obliki zavezništva, vendar je tudi z drugih zanimivih oblik. Simbol večnosti, začetnice, priimek, datum sklenitve zakonske zveze (v arabskimi ali rimskimi številkami) in srca so še vse možnosti, da pritožba na pare. Poleg tega je poročni prstan nadomesti tudi s skritimi simboli, katerih pomen je znano le, da se poročita in njihove družine.

tatu-prst-človek zveza

Poleg originalnih vzorcev, so prst tetovaže izbrana tudi za njihovo trajno strani. To vam bo omogočilo, da uživajo skupaj, ampak tudi da bi naredil vtis na ljudi okoli vas.

obroč tatu ideja-poroka-ženska Moški

Edinstven in originalni stran tetovirane obroči je še en razlog, ki ga poročen praksa. Če sanjate o meri tatoo je, preučiti možnosti, ki jih želite, da se osredotoči. Nato se pogovorite s svojim strokovnim tatoo umetnik. On vam bo svetoval najboljši način, da vključite vaše ideje v realnem tatoo umetniškega ustvarjanja.

tattoo obroč zaveza-zakon-man-in-žena


Like this post? Please share to your friends: