lepota

Osredotočite se na volka tatoo: pomenov, legende in ideje

tattoo volk tattoo podlakti moški ženska ideja

Želite, da bi dobili volk ​​tattoo ? Volk tatoo je dejansko zelo bogata z pomenov. Veliko ljudi Ceniti in globoko spoštovanje za njegovo inteligenco.


Zoom na svoji pomeni večjo izbiro najboljših tetovaže volkov in elegantna oblika. Nemogoče, da ne omenjam zlovešč volk hiše Starks iz serije Game televizijskega of Thrones ...

Volk tattoo nekatere ideje res elegantno.

tatu volk tatu ženska pred naslonjalo tatu kraku

Volk je duhovni in skrivnostno žival. V večini primerov, da živi v pasovih. Ugotovili smo, volka v mnogih starodavnih kultur in legend. V mnogih legendah, volk, Canis lupus v latinščini, simbolizira spoštovanje in inteligenco, vendar v drugih se je predstavil kot demonski lik. Zato je težko dati en pomen svojega volka tetovažo.

Dejansko volk tatu nosi več pozitivnih pomenov. Volk simbolizira inteligenca, nagoni globoka in močna je svoboda, spoštovanje, pogum, ampak tudi lojalnost in poznavanje reda v gozdu. Prav tako simbolizira ljubezen ker je prav tako skrbi za svojo družino, volk in njene mladiče in ščiti.

Volk tatu simbolizira inteligenco, svobodo in pogum.

volk ​​tattoo človek nazaj tattoo ideja

Volk: kult živali, duhovno in počaščen

V mnogih kulturah je evrazijska volk šteje oče in ustanovitelj plemena. Že stari Rimljani častili. Ti so celo imeli poseben dan praznovanja imenovano Lupercalia. Legende pravijo, da so bili ustanovitelji starega Rima, romul dvignejo za volka. To praznovanje je dobila ime iz jame Lupercal kjer so dvignjeni in napaja volka Romulus et Remus. Lupa beseda je latinsko za volka.

tattoo volk tattoo-style-orožjem

V skandinavskih legendah, volk Fenrir, velik in pošastnega, je simbol kaosa. Bil je Bog megle in iluzije. Fenrir je eden od treh demonskih otrok Loki, bog razdora, in velikan Angrboda. Bogovi mislil, da bo uničil Zemljo. Fenrir ubili Boga nordijske Odin vojne. Slednji so vedno spremlja ne dva "psi", volkovi Geri in Freki. Na koncu je bil Fenrir ubil sin Odina, Vidar. Podoben legenda na Celtic. V mnogih drugih starodavnih kulturah, volk simbolizira vojno in bojevniki - Indija, Kavkaz, Gruzija in med narodi Hetiti.

idee-volčje tatu-tatu-minimalistično-idee

Drugi ljudske zgodbe in legende povedal, da je po smrti duša človeka reinkarnirani v volka.

V Indiji, volk je utelešenje materinstva in ljubezni iz matere na otroka. Srbi verjamejo, volk je nosilec sreče, medtem ko je v Mehiki je povezana z vstopom duše v podzemlje.

Vidiš, da so razlage številni in različni. Vendar pa je nekaj skupnega: volk je simbol moči, zelo duhovnosti in globokim razumevanjem. Vsi narodi častili volka in je bil pogosto častili kot boga. Zelo spoštovan, je bil ne lovijo.

tattoo volk tatoo design ideja tatoo roko

Volk tatoo je tattoo zelo bogata z pomenov.

Govorijo o volka tatoo, zlasti s poudarkom na globoko povezavo s svojo intuicijo in instinktom. Nekateri pravijo, da je volk zastopana tudi občutek ogroženosti ali pomanjkanje zaupanja. Mi smo raje pozitivne interpretacije. Končno, tetoviranje nekaj, kar povzroča negativne misli zdi slaba ideja. Tetovaža je nekaj, kar bi nam prinašajo moč in optimizem, ko gledaš. Skoraj vse starodavne legende so ljudje častili volka na svojih sposobnosti in inteligence.

Na voljo je tudi star pregovor:

"Ko pridete v drugem svetu, je volk za prijatelja, saj le on ve, vrstni red gozda".

volk-tattoo-minimalistično-ideje

Po tej kratki zgodovini na legendah in pomenu volka, predstavljamo preostanek naših najljubših volk tatoo ideje. Poskušali smo, da vam predstavil oblikovanje tatoo modelov in eleganten, pogosto minimalistično dotik.

volk ​​tatu naslonjalo tatu naslonjalo tatu ženska Moški

3D Wolf Tattoo

3D tetovaže so v modi v teh dneh. Imamo jih radi za svojo minimalistično in elegantno strani. Dejstvo, da je sestavljen le iz ravnih linij omogoča tudi lažje tatu. Tetovaže klasična in zelo podrobno volk res čas in potrpežljivost. Vse je odvisno od vaših želja seveda.

idee-tatu-volčje 3d roko tatu

Volk tatoo Stark Igra prestolov?

To je nemogoče, da ne omenjam TV serije Game of Thrones, ko gre volk tetovažo. Volk je ikona simbol severa in iz hiše Stark. To je zelo elegantna in omogoča popolno roko tatoo in nazaj. Nekateri veliki ljubitelji serije so enaki že tetovirani!

volk ​​tatoo ideja Igra prestolov

Dejansko Stark volk je volk vrsta izginila v Latinski Canis dirus, dobesedno prevedeno zlovešč volk. To je dva ali trikrat večja od klasičnih volka. Zlovešči volk živel in lovijo v skupinah. Oni so bili izpolnjeni družinskih vezi. Legenda pravi, da je živel v Severni Ameriki, vendar se je začel izginejo z nastopom moških.

tattoo volk tattoo ideja stark Igra prestolov

tatoo ideje-Wolf-stark-igra-z-prestolov

Wolf Tattoo: močne instinkti in absolutna svoboda

Volk je zelo močna in skrivnostno bitje. Pogosto je Skitnica. Včasih živi sam, včasih je videl pas.

tattoo-loup-geometrijska-tattoo izvirnik

Tatu je pogosto videti in Luna in volk. Skupaj, ti simboli imajo zelo globok pomen. Ta tatoo izvira iz plemena v Severni Ameriki. Simbolizira svoje veliko spoštovanje do narave. Pri Indijancih Severne Amerike, volkovi predstavljal utelešenje duha in dušo gozda.

tatu-ženska-obramba-tatu-volčje ženskatatu-Loup-prvotna-tatu krak idee-Wolf-tattoo-zajtrk minimalističen Zajtrk volk-tattoo-tattoo-ideja-minimalističen

In če še vedno oklevala za stalno tetovažo, vam predstavljamo dve začasni možnosti tatoo inkbox. Lahko jih naročite na spletu. Te tetovaže trajala dva tedna.

volk-tattoo-tattoo-minljiva, začasna, volkminljiva volk tattoo zamisel inkbox

tattoo-minljiva-zajtrk-volk tatuTatouge kratkotrajni volk po inkbox

volk-tattoo-tattoo-design-idejatattoo volk tattoo-design-originalnitattoo-minimalistično-volk, volk tetovaže

volk ​​tattoo design ideje Bicem Šinik

tatu Wolfshead 3d-tatu-DOS-človek


About the author

admin