shranjevanje ličila: preprostih idej za izvajanje in nizka cena – anews24.info

shranjevanje ličila: preprostih idej za izvajanje in nizka cena

DIY ličila ideja za shranjevanje

Iščete idejo shranjevanje ličila praktičen in cenovno ugoden? Izbrali smo nekaj najboljših shranjevanje idej ličila, da bi sami ali nakup na spletu ... Vse ideje so prilagojeni za proračun in zahtevajo zelo malo časa, da bo uresničena.


Shranjevanje stena DIY ličila škatla za shranjevanje ličila polje

V naslednjih vrsticah boste našli shranjevanje ličila rešitve DIY ali majhna cena za nakup preko spleta ali na IKEA. Videli boste - shranjevanje ličila še nikoli ni bilo tako enostavno in zabavno!

Za uspešno shranjevanje ličila, da vrsta!

Vsi smo se uporablja, da se nabirajo točke, ki niso več v uporabi. Vedno je rekel: "Mogoče bom uporabil ta postavka en dan ..." Toda ta dan nikoli ne pride in si na koncu z veliko količino predmetov, ki traja malo preveč prostora. Vsak tak za ličila! Preden poskušamo najti rešitev za shranjevanje ličila za vas, ne rešiti! Poglej datum izteka proizvodov in izključite tiste, ki jih ne uporabljate več. Če imate ličila, ki jih ne dajo, vendar datum še ni potekel, ga ponujajo prijatelju, na primer.

DIY shranjevanje ličila zamisel lak

Ločite za boljše shranjevanje in organiziranje

Laki, šminke, čopiči za ustnice, maskare, kreme, senčila ... Ločeno za boljše shranjevanje in organizirajo svoj make-up! Vsak kozmetični izdelek zahteva poseben prostor za shranjevanje. To se ne bo uvrstitev na enak način te čopiči in barve, na primer. In predvsem, ne dovolite, da je potrebno redno spremljati datum poteka vaše kozmetike.

Bolje je, da imajo nekatere kakovosti ličila izdelke, namesto da preveč, ampak slabe kakovosti. To še posebej velja za ličenje oči in ustnic. Vedno izberite ekološke proizvode, in ideja je malo dražja, kakovostno in zdravo garancije! Šminka je nekaj, kar pogoltne As (nezavedno seveda). Tukaj je, zakaj smo, da izberete šminka 100% organsko. Kot je za ličenje oči - oči so zelo občutljivi in ​​zato zelo previdni. Nikoli ne zaspite ličila za oči!

Pri nakupu ličila, da je to stavek:

"Nikoli nisem dal kozmetični izdelek na mojem obrazu, da nisem mogel jesti!"

Dobiš idejo ... �� To je čas, da gredo zelene ...

shranjevanje DIY ličila trgovina ličila ideja

ličila za shranjevanje primerna za velikost njegovega življenjskega prostora

Imate ličila pohištvo? To je super! Si lahko privoščite vse vrste skladiščenja imate in zlasti omare, kjer bi dal svoje izdelke. Torej imate rešitev za shranjevanje ličila pred očmi.

Če nimate ličila pohištvo in vaš življenjski prostor je majhen, potem je bolje, da se odločijo za funkcionalno rešitev za shranjevanje ličila. Da bi povečali majhen prostor, ga urediti v višino. Tukaj je rešitev za shranjevanje ličila res priročno, da lahko obesite na vrata za vašo kopalnico ali spalnico:
shranjevanje ideja ličila majhen shranjevanje rešitev prostor

Lahko naredite sami, če imate šivalni stroj ali kupiti na spletu. So povsod in ni dvoma, da boste našli na IKEA. To je odlična rešitev za majhno kopalnico ali spalnico.

Wall rešitev za shranjevanje ličila za optimizacijo prostora

Radi imamo rešitev ličila stena DIY shranjevanje na sliki spodaj. To je kot nalašč za majhne prostore in zelo funkcionalna. S takšno izuma, nikoli ne boste našli svoj make-up. Vedno boste imeli pred našimi očmi ... Super! Radi imamo idejo o tej izvirni fresko in priročno. To je dobra alternativa za stensko žep.

ličila-shranjevanje-stena-idee-DIY

ideje za shranjevanje ličila, da bi sami

prazne steklene kozarce? Super! Lonci se lahko preoblikujejo v objektu za shranjevanje za ščetke, svinčniki, eyeliners, maskar ... So tako praktično! Lahko uporabite iste kovinske lončke, keramika itd Obstajajo res ne pozna meja. Če želite, jih okrasimo ali pa jih pripravijo z barvo primeren za zadevni material. Obstajajo prilagojene barve za steklo, npr. Boste našli vse, kar je potrebno v trgovini posebnost ali cenejši - na spletu.

ličila-ideje-organizacija-shranjevanje-prostor-DIY

Tukaj, ličila področje popolnoma urejeno in nizka cena! Njen organizator je uporabil lonci e kovinske in kartonske škatle. Kovinski lonci se prodajajo na IKEA. In za kartonske škatle, če niste doma, boste z lahkoto našli isto v trgovini soseda.

ideje pot-shranjevanje-prostor-DIY

To je pogosto dejal, da najboljše rešitve so najenostavnejša rešitev. Nič ni lažje, kot nakup elegantno pladenj in dal vse svoje make-up, na notranji strani. Uporabite lahko tudi staro ploščo in ji dati drugo življenje! Naj vse - svoj parfum, svojo krtačo za lase, ličila.

Ta služijo pladenj les je zelo elegantna in lepo ujema z belo skodelico s črnimi pikami. On prinaša skandinavsko in rustikalen pridih.

Skladiščenje-ličila-diy-idej-WC

shranjevanje ličila z servirni pladenj

Pladenj za vročanje je poceni in imamo vsi doma! Če nimate veliko ličila in dovolj prostora, kam služijo rešitev za shranjevanje pladenj je najlažje ličila. Za elegantna, skandinavski in moderno, izberite lesa. Lahko celo namestite dva, eden na drugega. Tisti, spodaj vam bo služil za majhne predmete - svinčnike, ustnice, maskar. In tisti zgoraj se lahko uporablja za shranjevanje parfum, toaletna voda, krema za obraz, itd

idee-shranjevanje-ličila-a-rdeče ustniceorganiziranje idejo-ličila-pot-DIY

Za ličila ščetke, ni nič lažje, kot da bi jih dal v prazen kozarec ali lonec. Izpolnite svoje kave lonec semen ali kamenčkov, da se ne premikajo! Res izvirna ideja in zelo mamljivo za tiste, ki radi vonj kave ...

skladiščni prostor-ideje-shranjevanje-ideja-ličila-ranger

Skladiščenje-make-up-box-ideja-DIY

Preprost in funkcionalno shranjevanje je uspešno shranjevanje ličila ...Skladiščenje-ličila-diy-idej-ne-dragi

Skladiščenje-ličila-idee-diy-pot-trgovina ličila

plastenka Cut za dva - zelena ličila in DIY rešitev za shranjevanje podatkov

plastenka, ki smo jih že videli preobrat v skoraj nič ... In ja, namesto da bi metali v smeti nas, se je preoblikovala v praktične namene! Enako za ličila, samo zmanjšati plastenko dve in tukaj je vaša rešitev za shranjevanje ličila Recikliranje je tam.

Skladiščenje-ličila-ideje-DIY-trgovina-WC-a-rdeče ustnice

Če DIY ideje ni vaša strast, boste z lahkoto našli objekt, primeren za vaše potrebe ali na spletni strani IKEA. Švedski proizvajalec ima vedno nekaj za nas ...

Skladiščenje-ličila-no-cena-buy-ideje

shranjevanje ličila rešitve so res zelo veliko. Vse je odvisno od vaših potreb, vaš proračun in vaše želje za ustvarjanje! Recikliranje rešitve prioriteto in nizke cene, je vedno dobra ideja.

škatla za shranjevanje-ličila-diy-ideje

Škatle za čevlje in kartonov, se pretvorijo v nizkih stroških rešitev za shranjevanje ličila!

box-box-ideja-shranjevanje-DIY-ličila

Nobene potrebe ni, da bi porabili veliko denarja za urejeno ji ličila. Namesto, poglej, kaj imate doma - prazne škatle za čevlje, škatle itd Če še nimate, pojdite v trgovino zraven tebe in vprašal kartonov. To je zelo preprosta in popolnoma brezplačna! Škatle vrniti se odločite, kako se nadaljuje. Lahko naredite enostavne škatle ali iznajti izvirno konfiguracijo (kot je na sliki zgoraj).

Za realizacijo tega projekta, vse, kar potrebujete, je škarje, lepilo, lepilni trak in ... potrpljenje! Če želite, da prilagodite vaš izum zaloge kot ovojni papir, označevalci, nalepke in trakovi.

škatla za shranjevanje-ličila-ne-dragi, kako

Lonci so idealni za shranjevanje čopiče in svinčnike.

pogosto nabira prazne steklene kozarce doma. To je zato, ker lahko služi na več načinov. Uporabljajo se, da škrob, kava, čaj, itd Možno je tudi, da jih uporabljajo za shranjevanje kozmetike! Če želite prilagoditi, jim obleko z zabavno tkanino ali pa jih okrasite le s darilni papir.

ličila-shranjevanje-ideja-prvotna diy Skladiščenje-ličila-ideja-ne-dragi

Shranjevanje Rešitev ličila prekrita-cons konec? Zakaj pa ne!

rešitev za shranjevanje v nadaljevanju je optimiziran in praktična. Narejena je bila s proti-plated. Radi imamo majhne predale in kremasto in mehke barve. Ta rešitev tudi popolnoma prilega v kopalnico.

škatla za shranjevanje-ličila-DIY škatla za shranjevanje-ideja-ličila-ličila-trgovina box-čevelj-shranjevanje-ličila-DIY

In če vam je ljubše, tukaj je shranjevanje ideja ličila iz kartona. Princip je zelo enostaven. Preprosto imajo dovolj debel karton, škarje, svinčnik in meter. Pomembno je, da izračun meritev za uspešen projekt. Poglej na spodnji sliki in boste razumeli načela:

Ideja-box-shranjevanje-ličila-diy lepenke idee-shranjevanje-make-up-box-kartonske

Težko je verjeti, vendar je omara s predali, ki jih vidite spodaj, je bila v celoti narejena iz škatlah za čevlje. Nato je bil oblečen v roza papir in okrašen z lepimi svetlimi cvetovi za malo pep.

box-box-ličila-shranjevanje-DIY škatle za čevlje-shranjevanje-ideja-ličila


Like this post? Please share to your friends: