soba jedilna miza – 4 fascinantno modeli – anews24.info

soba jedilna miza – 4 fascinantno modeli

soba miza jedilnico Jesse

S popularizacijo odprtih prostorov, je ideja, ki ima izključno jedilnico zbledi bolj in bolj. Tako stara jedilnica je miza, soba za igre ali domači kino.


Ta sprememba v notranje opreme je ustvaril popolnoma nov slog jedilnica miza ki je zdaj popolnoma ujema z opremo odprtega bivalnega prostora. Danes predstavljamo jedilnica miza moderno s 4 elegantnimi vzorci Jesse.

Tabela sodobna jedilnica - model Moon

soba jedilna miza Moon Oblikovanje

Prvi modeli tabel, ki jih je zasnoval Enrico Franzolini imenovano "Moon" in "Moon Vetro" so kot nalašč za tiste, ki želijo ustvariti majhno jedilnico z omejenim prostorom. Te lepe tabele lahko hitro spremenijo svoje okrogle oblike s pravokotnim in prihranite prostor beacoup. Podstavek mize se zdi, da se zgleduje po silhueto legendarnega Tulip tabeli, ki jim daje brezčasen čar.

Okrogla oblika jedilna miza

soba miza Eleganten jedilnica Moon

Naslednji model, imenovan "Victor" z teleskopskimi nogami masivnega lesa in elegantno baznih je kombinacija toplega lesa in sodobni estetiki. To ustvarjanje Pocci Donoli oblečen v tradicionalni pridih čar obenem pa zelo moderno. Poroka med masivnega lesa in sodobni površino mize omogoča veliko svobode pri okrasitev prostora okoli.

Jedilno mizo "Moon" lahko spreminja obliko

soba jedilna miza Moon

Drugi model, ki jih bomo predstavili, je namizni model, soba design Sesnsai s Decoma Design. Ta minimalistična miza je kot nalašč za večerjo, kot za pisarniške prostore. To je idealna izbira za tiste, ki ljubijo moderno eleganco. Zadnji primer se imenuje "Zakaj" je odlična jedilna miza za mlade pare in tiste, ki bi se bojijo majhno mizo v kuhinji, ki bi lahko služilo kot mizo za zajtrk zjutraj. Poglej vse te lepe tabel v slikah:

Sodobna jedilna miza s teleskopskimi nogami

soba jedilna miza Pocci Donoli

Jedilna miza elegantna oblika

lesa jedilna miza Pocci Donoli

sodobna jedilna miza v beli barvi s Decoma Design

Moderna jedilna miza DECOMA Oblikovanje

Pravokotna jedilna miza s Decoma Design

Elegantna jedilna miza bela Decoma Design

Sodobna jedilna miza

Decoma Design sodobna jedilna miza

Zakaj majhna jedilna modela miza

Zakaj jesti vzorčne preglednice

Zakaj model uporablja kot delovno mizo

Sodobna jedilna miza, zakaj

Zakaj model v črni barvi

Zakaj črna jedilna oblikovanje miza


Like this post? Please share to your friends: