Nošenje oblačil: upal izpostaviti svoje lepe obleke – anews24.info

Nošenje oblačil: upal izpostaviti svoje lepe obleke

oblačil prostor prihranek idejo vzmetenje

Razporedi majhno stanovanje ali majhno sobo ni vedno očitna. Have a nice kabinet lahko praktično, ampak včasih nerodno. Kaj je najboljša rešitev za shranjevanje teh oblačil?


Imamo odgovor: nošenje oblačil. Majhna cena in enostavna za izdelavo, vabi v notranjost, da bi povečali prostor in izpostavi svoje lepe obleke. Oglejte si našo galerijo notranjost opremljene z upoštevanjem v modernem, minimalističnem slogu.

Nošenje lesenih obleko z dvema policami

skladiščenje ideja oblačilo ležaj komora

Ko nakupujete, ne mislite preveč na dejstvo, da so oblačila izpostavljeni. Na ta način, so poudarili in naša pozornost je attiréesur njih. Čeprav zložiti oblačila izgubijo svoj čar. Plašč razkriva svojo lepoto, ko nosite ali kadar je izpostavljen!

Nošenje črne obleke

oblačil črna oblikovanje ideja sodobno vzmetenje postelja

A nosijo oblačila je res prostor za varčevanje. Odločite se lahko za ležaj visi s stropa ali nošenje klasika. Cena je majhna in je odvisna od materialov. Obstajajo lesa, plastike, kovine, bambusa in tako naprej. Izbira najbolj okolju prijazen in naraven, da je les in bambusa.

Ob izvirno obleko s polico in predalom

nosil oblačila oblikovanje ideja les shramba

Če želite, da vaša na osnovi bambusa ali lesa, to ni težko. Samo, da imajo veliko gladko površino do želene dolžine. Esuite, se morate odločiti, če želite, da visi na steni ali dal na tleh z dodajanjem noge.

Nošenje lesenih DIY oblačila, ki visi s stropa

polaganje les prvotno obliko oblačila soba

Odločite se za shranjevanje nosil njeno omaro, boste pridobili svoje najljubše obleke vedno pri roki. Poleg tega bodo prinesla dekorativni dotik na svoji sobi. Z namestitvijo enega ali več manjših policah, lahko shranite dodatki, torbe in nekaj parov čevljev. Oglejte si vse njegove obleke izpostavljeni olajšati izbiro svetlobe na dan. Nazadnje je na ta način, da se seamstresses raje shranijo svoja oblačila.

Nosi tradicionalno obleko v črni barvi s kolesi

nosil belo črna oblačila za shranjevanje oblikovanje ideje

Nošenje kovinski valj oblačil ideja garderoba ni drag

Prvotni ležaj spuščeni strop na oblačilo oblikovanje sobni dekor stene suspenzijo

Nosi integrirano steno Vrata oblačilo jutranje les načrtovanje razvoja ideja stalno ležajem komora oblačilo DIY ideja z leseno sobno oblikovanja lestvici nosil oblačila bele oblikovanje shramba ideja soba nosil črno zasnovo strop suspendiramo oprema za shranjevanje oblikovanje ideja mat oblečeno belo suspenzijo soba idejo oblačil oblikovanje lesa dekoracijo sten ideja vzmetenje Jutranje ideja belo leseno pohištvo Oblikovanje Oblikovanje oblačil


Like this post? Please share to your friends: