oblikovanje predmetov

Dekorativni porcelan vaza Krajina s Oato

dekorativna vaza sodobna deco porcelan

Zasnova studio Oato. Oblikovanje urad s tem nastala dekorativna vaza porcelan imenuje krajine. Ime se nanaša na pokrajine. Oblikovalci studia so delali s strokovnim Frans Ottinink porcelana ustvariti to serijo vaze dodeli v obliki kupole.


Podlage dekorativnih vaz bilo šest strani in identičnih odtisov, ki jim omogoča, da sledijo skupaj. Šesterokotnika je bila dejansko edina oblika, ki dovoli namestitev konfiguracije vaze drug poleg drugega.

Dekorativna vaza Scape - stvaritev Oato oblikovalskega studia. urad za oblikovanje

dekorativna vaza krajine porcelan zanimiva oblika

Zasnova studio opisuje njegove stvaritve so majhne in fleksibilne plovila, z obliko hribčkov, ki imajo možnost, da se obrne vsak prostor v hiši v zanimivo pokrajino. Lastnik lahko igrajo s to pokrajino in modulirajo po svoji želji. Oblikovalci želeli ustvariti predmetov, ki imajo videz dekorativne vaze, vendar ne pojavijo prazna, ko ne vsebuje cvetove. In po vsaki vazi je rezervoar, ki lahko sprejme cvet stebla. Plovila, ki so bili ročno izdelani so na voljo v številnih barvah - bež, temno in svetlo sive barve. Barve so zaključili z mešanjem pigmentov neposredno na porcelan. jih gledam na slikah:

Scape Vaze prihajajo v različnih barvah in velikostih na voljo

porcelan vaze deco oblike velikosti

Vaze dodeli oblika gričev ustvariti krajine zanimivo, ko prazna

okrasni porcelan vaze oblikovana krajina

Na vaze so prilagodljivi baze skupaj

Zanimive okrasni porcelan vaze

Vaze izvirne in sodobne oblike

dekorativni porcelan vazo Modern Krajina


About the author

admin